Udrea: Congresul PMP are ca principal obiectiv crearea unei echipe puternice pentru 2016

Congresul Partidului Mişcarea Populară (PMP) este unul important având în vedere că este prima dată când se alege o conducere statutară şi are ca obiectiv nu aşezarea cuiva pe funcţii, ci crearea unei echipe puternice care să facă din Mişcarea Populară principalul partid de centru-dreapta în 2016, a declarat, sâmbătă, Elena Udrea, înainte de Congresul PMP. 
Romania TV
07 iun. 2014, 08:53
Udrea: Congresul PMP are ca principal obiectiv crearea unei echipe puternice pentru 2016

„Este o competiţie aşteptată în acest partid pentru că nu am mai avut până acum un congres. Este prima dată când se alege o conducere statutară, aşa că, eu ca unul dintre cei care sunt în competiţie pentru funcţia cea mai înaltă, cea mai importantă, cea pentru preşedintele Mişcării Populare, normal că am emoţii”, a spus Elena Udrea, citată de Agerpres.

Udrea a apreciat faptul că unul dintre contracandidaţii săi la şefia partidului Daniel Funeriu a întâmpinat-o cu un măr verde. Udrea a spus despre Funeriu că tot timpul este drăguţ şi a oferit câte un măr pentru că acesta este simbolul partidului.

„Sper ca şi în continuare să fac echipă cu domnul Funeriu, aşa cum sper să fac echipă cu toţi ceilalţi. La terminarea alegerilor, acum sunt doar candidat”, a precizat Elena Udrea.

Despre retragerea lui Adrian Rădulescu din cursa pentru şefia PMP, Elena Udrea a declarat că acesta şi-a depus candidatura fără să ştie că şi ea va candida şi că, de asemenea, a făcut întotdeauna echipă cu el, mulţumindu-i în context pentru susţinere.

Udrea a afirmat că aşteaptă de la Congresul PMP să fie o competiţie diferită de ultima la care a participat în PDL.

„Am asigurat colegii că de data aceasta nu se va fugi cu sacul de voturi. Este o competiţie care are ca obiectiv nu aşezarea pe funcţii a cuiva, ci construirea unei echipe puternice cu care să reuşim să ducem mai departe începutul bun al PMP, să reuşim să contăm în alegerile prezidenţiale, de ce nu, poate chiar să dăm viitorul preşedinte al României şi să devenim principala forţă politică de centru-dreapta din 201″‘, a declarat Elena Udrea.

Întrebată despre faptul că în Parcul Izvor din Bucureşti, în apropierea Palatului Parlamentului, unde are loc Congresul PMP, se desfăşoară un concurs de paraşutism, Udrea a arătat că este convinsă că participanţii la concurs au venit să o susţină. Ea a adăugat că pentru femei, în special, este periculos saltul cu paraşuta, având în vedere că poate fi interpretat ulterior un astfel de demers.

CONGRESUL PMP. Udrea, Papahagi, Funeriu şi Vişan candidează pentru şefia partidului

Primul congres al Partidului Mişcarea Populară (PMP), în care va fi aleasă conducerea formaţiunii, a început sâmbătă, la Palatul Parlamentului, la reuniune participând aproximativ o mie de delegaţi din ţară şi din diaspora.

În cadrul congresului vor fi aleşi preşedintele, vicepreşedinţii, secretarul general şi cei doi secretari generali adjuncţi şi va fi stabilită structura unui Consiliu Executiv Naţional, viitorul organ de conducere al partidului, care va fi compus în total din 24 de membri.

Pentru funcţia de preşedinte al PMP şi-au anunţat candidatura Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu şi Gelu Vişan.

Adrian Rădulescu, înscris până sâmbătă dimineaţă în cursa pentru preşedinţia PMP, şi-a retras candidatura, anunţându-şi susţinerea pentru Elena Udrea.

Congresul a fost deschis cu melodia „Happy” a lui Pharrell Williams şi cu intonarea imnului de stat. 

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
De ce nu e bine să bei apă de la robinetul din baie. Specialiștii au elucidat misterul
Capital.ro
Amendă de 1.650 de lei. Rămâi fără permisul de conducere și fără certificatul de înmatriculare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
UE anunță că se schimbă regulile pentru români! Dacă ai carduri și conturi la Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING, trebuie să știi asta!
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Schimbare fără precedent la WhatsApp. Ce utilizatori vor fi afectați
Ego.ro
Detalii ULUITOARE despre mama lui David Popovici. A făcut un gest INCREDIBIL pentru a apăra cariera aleasă de fiul ei
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber
Capital.ro
Românii cu buletin au fost avertizați. Vor ști totul despre tine. Este capcană chiar în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Noul Președinte al Iranului, Massoud Pezeshkian, a Depus Jurământul în Parlament
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?