Horoscop complet luni, 9 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 9 IUNIE 2014: Exista o dinamica bizara intre ceea ne dorim si calea aleasa pentru a obtine ce ne-am propus. Insa, in fericire, cu atentie sporita putem percepe acele subtilitati care n-au scapat pana acum si care ne pot ajuta sa progresam.
Alina Costache
09 iun. 2014, 04:11
Horoscop complet luni, 9 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 9 iunie

Berbecii nu trebuie sa se grabeasca sa satisfaca nevoile apropiatilor sau ale colegilor de munca. In loc sa se dea peste cap pentru a repara ce este stricat, mai ales daca nu-i priveste in mod direct, mai bine isi fac timp doar sa asculte mesajele venite din jur. Ascultand poti, uneori, sa castigi mai multe decat facand!

TAUR – horoscopul zilei de luni, 9 iunie
Chiar daca oamenii trag de nativii din Taur din mai multe directii, suprasolicitandu-i psihic, ei nu prea pot face multe pentru a-si schimba programul zilei. Din pacate, nici in zilele ce urmeaza nu se anunta un program mai lejer in cazul Taurilor. Trebuie sa se incarce cu rabdare si cu energie pozitiva pentru a face fata zilei fara a pica epuizati total seara.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 9 iunie
Gemenii ar putea fi nevoiti sa se ocupe de probleme financiare presante nu doar astazi, ci chiar toata saptamana. Cu cat intra in paine mai repede, cu atat vor scapa de obligatii mai usor. Gemenii nu trebuie sa lase ziua sa se scurga fara sa se ocupe de propriile chestiuni financiare si chiar sa ia decizii in acest sens.

RAC – horoscopul zilei de luni, 9 iunie
Emotiile Racilor sunt foarte puternice astazi, ridicandu-le provocari, chiar obstacole in anumite situatii in a-si vedea de propriile treburi. Racilor le este greu sa se concentreze pe aspecte concrete, tangibile si chiar urgente din viata lor pe masura ce emotional sunt, pur si simplu, imprastiati. Nativii din Rac au nevoie de cel putin 30 de minute de a sta singuri, cu propriile ganduri, pentru a se putea organiza.

LEU – horoscopul zilei de luni, 9 iunie
Timpul petrecut cu propriile ganduri este mult mai important pentru nativii din Leu decat a fi in centrul atentiei, asa cum le place in mod normal. Astfel ca Leii vor incerca sa se izoleze usor, contrar obiceiului lor si asteptarilor celor din jur. Insa retragerea lor temporara ar putea sa le genereze situatii tensionate in relatiile de munca si cele personale, caci multi ar putea sa le ceara socoteala fie pentru starea de spirit, fie pentru neindeplinirea unor sarcini.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 9 iunie
Fecioarele ar putea sa se intalneasca cu cineva care le-a fost foarte drag in trecut, dar care a disparut de pe fata pamantului o perioada lunga. Aceasta intalnire ar putea sa-i tulbure. Totodata, nativii din Fecioara ar putea primi invitatii la tot felul de evenimente cel putin interesante, dar care impun si o anumita eticheta. Chiar daca Fecioarele sunt tentate sa refuze in prima instanta, nu le-ar strica sa faca un efort si sa onoreze macar unele invitatii caci ar putea sa le fie de ajutor pe viitor.

Continuarea pe lyla.ro

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Ridicarea controalelor la frontierele terestre ale României, obiectiv prioritar, declară Klaus Iohannis
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!