BRAZILIA-MEXIC 0-0. Dramă în Brazilia: CALIFICAREA, în PERICOL

BRAZILIA- MEXIC 0-0. Brazilia, echipa gazdă şi principala favorită a Cupei Mondiale de fotbal (12 iunie - 13 iulie), a remizat, marţi, cu Mexic, 0-0 la Fortaleza, în Grupa A.
Alina Costache
17 iun. 2014, 12:08
BRAZILIA-MEXIC 0-0. Dramă în Brazilia: CALIFICAREA, în PERICOL

Brazilia a acumulat 4 puncte, la fel ca Mexic, în condiţiile în care Croaţia şi Camerun nu au nici un punct, dar mai au de jucat câte două meciuri. Brazilia este obligată să nu piardă în ultimul meci din grupă, cu Camerun, pentru a merge în optimile de finală.

BRAZILIA MEXIC LIVE VIDEO

FINAL: BRAZILIA-MEXIC 0-0.

min. 85: schimbare pentru Brazilia: iese Oscar, intră Willian

min. 83: schimbare pentru Mexic: iese Dos Santos, intră Jimenez

min. 80: cartonaş galben pentru Tiago Silva

min. 77: schimbare pentru Mexic: iese Herrera, intră Fabian

min. 74: schimbare pentru Mexic: iese Peralta, intră Hernandez

min. 68: schimbare pentru Brazilia: iese fred, intră Jo.

min. 46: schimbare pentru Brazilia: iese Ramires, intră Bernard.

A început repriza a doua.

PAUZĂ. BRAZILIA-MEXIC 0-0.

min. 45: cartonaş galben pentru Ramires

min. 25: Herrera trimite din afara careului, dar Julio Cesar scoate de sub bară

min. 11: Oscar trimite în faţa porţii pentru Fred, care reia în plasa laterală

A început meciul BRAZILIA-MEXIC.

BRAZILIA- MEXIC LIVE VIDEO. Echipele de start pentru meciul dintre Brazilia şi Mexic, care are loc marţi, pe stadionul ”Castelao” din Fortaleza, în Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie – 13 iulie):

Brazil: 12. Julio Cesar – 2. Dani Alves, 3. Thiago Silva (căpitan), 4. David Luiz, 6. Marcelo – 16. Ramires, 8. Paulinho, 17. Luiz Gustavo – 11. Oscar, 10. Neymar – 9. Fred. Selecţioner: Luiz Felipe Scolari.

BRAZILIA- MEXIC LIVE VIDEO. Rezerve: 1. Jefferson, 22. Victor – 13. Dante, 14. Maxwell, 15. Henrique, 23. Maicon, 5. Fernandinho, 18. Hernanes, 19. Willian, 20. Bernard, 7. Hulk, 21. Jo.

Mexic: 13. Guillermo Ochoa – 2. Francisco Javier Rodriguez, 4. Rafael Marquez (căpitan), 15. Hector Moreno – 22. Paul Aguilar, 23. Jose Juan Vazquez, 18. Andres Guardado, 6. Hector Herrera, 7. Miguel Layun – 10. Giovani Dos Santos, 19. Oribe Peralta. Selecţioner: Miguel Herrera.

Rezerve: 1. José de Jesús Corona, 12. Alfredo Talavera – 3. Carlos Salcido, 5. Diego Reyes, 16. Miguel Ponce, 8. Marco Fabián, 17. Isaác Brizuela, 20. Javier Aquino, 21. Carlos Pena, 9. Raúl Jiménez, 11. Alan Pulido, 14. Javier Hernández.

Arbitru: Cuneyt Cakir; arbitri asistenţi: Bahattin Duran, Tarik Ongun (toţi din Turcia); arbitru de rezervă: Svein Oddvar Moen (Norvegia)


BRAZILIA- MEXIC LIVE VIDEO. Ambele formaţii au debutat cu dreptul la Mondial, Selecao a învins Croaţia cu 3-1, în timp ce Mexicul a dispus cu 1-0 de Camerun, ambele meciuri având erori mari de arbitraj.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară al Cupa Mondială în urmă cu 64 de ani, când brazilienii învingeau cu scorul de 4-0 în meciul de deschidere al ediţiei 1950, găzduită tot de Brazilia.

Puteţi urmări meciul Brazilia – Mexic LIVE VIDEO de la ora 22.00, aici (ro)aici (ro)aiciaici,aiciaici şi aici.

Ultimul joc direct s-a desfăşurat anul trecut, pe acelaşi stadion, Selecao învingând cu 2-0 la Cupa Confederaţiilor.

Mexicanii au învins doar o dată reprezentantele Americii de Sud la Cupa Mondială, în 2002, când au trecut cu 2-1 de Ecuador în faza grupelor.

Brazilia a câştigat ultimele sale zece meciuri, din septembrie 2013.

Bilanţul general dintre cele două formaţii este de 38 de meciuri, 22 de victorii pentru echipa ”auriverde” şi 10 pentru Mexic, precum şi şase egaluri.

Mexicanii i-au mai învins pe brazilieni în meciuri importante până acum, cum ar fi finala Cupei Confederaţiilor din 1999 (4-3 pentru El Tri) sau în finala turneului olimpic de la Londra, în 2012. Atunci, chiar dacă meciul nu a intrat în palmaresul oficial FIFA al primelor reprezentative, la brazilieni au jucat Neymar, Oscar şi Thiago Silva, care vor fi titulari marţi la Fortaleza, în timp ce Oribe Peralta a marcat ”dubla” graţie căreia mexicanii au cucerit aurul (2-1).

Meciul de pe stadionul ”Castelao” (60.348 locuri) va fi condus de turcul Cuneyt Cakir.

BRAZILIA- MEXIC LIVE VIDEO. Echipele probabile:

Brazil: 12. Julio Cesar – 2. Dani Alves, 3. Thiago Silva (căpitan), 4. David Luiz, 6. Marcelo – 8. Paulinho, 17. Luiz Gustavo – 7. Hulk, 11. Oscar, 10. Neymar – 9. Fred. Selecţioner: Luiz Felipe Scolari.

Mexic: 13. Guillermo Ochoa – 2. Francisco Javier Rodriguez, 4. Rafael Marquez (căpitan), 15. Hector Moreno – 22. Paul Aguilar, 23. Jose Juan Vazquez, 18. Andres Guardado, 6. Hector Herrera, 7. Miguel Layun – 10. Giovani Dos Santos, 19. Oribe Peralta. Selecţioner: Miguel Herrera.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: BRAZILIA- MEXIC LIVE VIDEO

Marţi 17 iunie vor avea loc trei meciuri la Cupa Mondială de fotbal din Brazilia (12 iunie – 13 iulie), Belgia – Algeria şi Rusia – Coreea de Sud în Grupa H, precum şi Brazilia – Mexic, în Grupa A.

Programul meciurilor (ora României):

Marţi 17 iunie: 

19,00: Belgia – Algeria, la Belo Horizonte (Mineirao), în Grupa H 

22,00: Brazilia – Mexic, la Fortaleza (Castelao), în Grupa A

Miercuri 18 iunie: 

01,00: Rusia – Coreea de Sud, la Cuiaba (Arena Pantanal), în Grupa H

Etapa a doua a grupelor debutează cu partida Brazilia – Mexic, LIVE VIDEO de la ora 22.00. Atât Brazilia, cât şi Mexic, LIVE VIDEO de la ora 22.00, au câte trei puncte în clasamentul din Grupa A, iar cea care învinge are asigurată calificarea în optimile Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia.

Etapa a doua a grupelor debutează cu partida Brazilia – Mexic, LIVE VIDEO de la ora 22.00. Atât Brazilia, cât şi Mexic, LIVE VIDEO de la ora 22.00, au câte trei puncte în clasamentul din Grupa A, iar cea care învinge are asigurată calificarea în optimile Campionatului Mondial de Fotbal 2014. Brazilienii au început cu emoții Mondialul organizat la ei acasă, 3-1 împotriva Croației. Mai cu ajutorul arbitrului, mai cu ajutorul geniilor Neymar și Oscar, Brazilia a bifat trei puncte importante, însă nu a convins pe nimeni, nici măcar pe pătimașii lor suporteri. O ocazie bună pentru vedetele cariocas să arate că sunt în stare să câștige acest turneul final este diseară, de la ora 22.00, împotriva Mexicului, și ea o echipă cu trei puncte în clasamentul Grupei A, cu un joc solid și cu fotbaliști cu experiență internațională.

Etapa a doua a grupelor debutează cu partida Brazilia – Mexic, LIVE VIDEO de la ora 22.00. Atât Brazilia, cât şi Mexic, LIVE VIDEO de la ora 22.00, au câte trei puncte în clasamentul din Grupa A, iar cea care învinge are asigurată calificarea în optimile Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. Felipe Scolari are bătăi de cap după ce mijlocaşul ofensiv al lui Zenit Sankt Petersburg, Hulk, a părăsit accidentat antrenamentul de duminică seară ale reprezentativei cariocas. Fotbalistul a resimţit dureri în zona coapsei stângi, fiind imediat preluat imediat de staff-ul medcal al selecao. Hulk a efectuat mai multe teste RMN şi, în funcţie de rezultatele acestora, se va şti dacă jucătorul va fi apt pentru duelul din această seară cu Mexic. Cel mai probabil nu, iar în locul său va intra mijlocaşul lui Chelsea, Willian. De altfel, va fi singura mutare în echipa titularilor pe care Scolari o va opera, în ciuda faptului că fundaşii laterali Dani Alves şi Marcelo au dezamăgit în primul meci împotriva Croaţiei.

Etapa a doua a grupelor debutează cu partida Brazilia – Mexic, LIVE VIDEO de la ora 22.00. Atât Brazilia, cât şi Mexic, LIVE VIDEO de la ora 22.00, au câte trei puncte în clasamentul din Grupa A, iar cea care învinge are asigurată calificarea în optimile Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. Mexicanii, care au fost dezavantajaţi clar de arbitraj în primul meci, sunt conştienţi că îi va aştepta diseară o partidă de foc, însă selecţionerul Miguel Herrera şi-a pregătit echipa pentru victorie, rezultat care le-ar asigura calificarea în optimile competiţiei. Tocmai de accea, antrenorul aztecilor are de gând să folosească o formulă ultra-ofensivă (3-4-3), cu un trident ofensiv format din Chicharito Hernandez, rezervă în meciul împotriva Camerului, Giovanni Dos Santos şi Peralta, cel care a adus victoria cu “leii neîmblânziţi”.

Etapa a doua a grupelor debutează cu partida Brazilia – Mexic, LIVE VIDEO de la ora 22.00. Atât Brazilia, cât şi Mexic, LIVE VIDEO de la ora 22.00, au câte trei puncte în clasamentul din Grupa A, iar cea care învinge are asigurată calificarea în optimile Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!