RUSIA VS COREEA DE SUD: LIVE VIDEO de la meciul care se vede în reluare şi în Coreea de Nord

RUSIA - COREEA DE SUD LIVE VIDEO. Rusia şi Coreea de Sud vor debuta la Cupa Mondială de fotbal din Brazilia (12 iunie - 13 iulie), marţi, la Cuiaba, în Grupa H (meciul va începe miercuri, la 01,00, în România). Echipa Belgiei a învins formaţia Algeriei cu scorul de 2-1 (0-1), marţi, pe stadionul ''Mineirao'' din Belo Horizonte, în celălalt meci din cadrul Grupa H a Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia. Puteţi viziona partida Rusia - Coreea de Sud, LIVE VIDEO de la ora 01.00 aici (ro), aici (ro), aici, aici, aici, aici şi aici.
Filip Stan
17 iun. 2014, 19:21
RUSIA VS COREEA DE SUD: LIVE VIDEO de la meciul care se vede în reluare şi în Coreea de Nord

RUSIA – COREEA DE SUD LIVE VIDEO. 

Echipele de start pentru meciul dintre Rusia şi Coreea de Sud, care are loc marţi, pe Arena Pantanal din Cuiaba, în Grupa H a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie – 13 iulie):

Rusia: 1. Igor Akinfeev – 22. Andrei Eşcenko, 4. Serghei Ignaşevici, 14. Vasili Berezuţki (căpitan), 23. Dmitri Kombarov – 20. Victor Faizulin, 8. Denis Gluşakov, 18. Iuri Jirkov – 19. Aleksandr Samedov, 17. Oleg Şatov – 9. Aleksandr Kokorin. Selecţioner: Fabio Capello.

Rezerve: 12. Iuri Lodîgin, 16. Serghei Rîjikov – 2. Aleksei Kozlov, 3. Gheorghi Şcenikov, 5. Andrei Semenov, 6. Maksim Kanunikov, 7. Igor Denisov, 10. Alan Dzagoev, 11. Aleksandr Kerjakov, 13. Vladimir Granat, 15. Pavel Moghileveţ, 21. Aleksei Ionov.

Coreea de Sud: 1. Jung Sung-ryong – 12. Lee Yong, 5. Kim Young-gwon, 20. Hong Jeong-ho, 3. Yoon Suk-young – 16. Ki Sung-yeung, 14. Han
Kook-young, 17. Lee Chung-yong, 13. Koo Ja-cheol (căpitan) – 10. Park Chu-young, 9. Son Heung-min. Selecţioner: Hong Myung-Bo.

Rezerve: 21. Kim Seung-gyu, 23. Lee Bum-young – 2. Kim Chang-soo, 4. Kwak Tae-hwi, 6. Hwang Seok-ho, 7. Kim Bo-kyung, 8. Ha Dae-sung, 11. Lee Keun-ho, 15. Park Jong-woo, 18. Kim Shin-wook, 19. Ji Dong-won, 22. Park Joo-ho.

Arbitru: Nestor Pitana; arbitri asistenţi: Hernan Maidana, Juan Pablo Bellatti (toţi din Argentina); arbitru de rezervă: Roberto Moreno (Panama)

 

Cea mai bună clasare a Coreei de Sud la Cupa Mondială a fost locul 4 în 2002, la ediţia organizată împreună cu Japonia. Echipa din ”Ţara Dimineţilor Liniştite” a devenit prima reprezentantă a Asiei care se califică în semifinalele competiţiei, după ce a eliminat, pe rând, Portugalia, Italia şi Spania, înainte de a fi eliminată de Germania.

După destrămarea Uniunii Sovietice, Rusia a participat la două Cupe Mondiale, nereuşind să depăşească faza grupelor în 1994 şi 2002.

Puteţi viziona partida Rusia – Coreea de Sud, LIVE VIDEO de la ora 01.00 aici (ro)aici (ro), aiciaiciaiciaici şi aici.

Coreea de Sud a câştigat ultimele sale trei partide de debut la Cupele Mondiale, 1-0 cu Polonia în 2002, 2-1 cu Togo în 2006 şi 2-1 cu Grecia în 2010.

Rusia a avut, totuşi, o campanie de calificare impresionantă, câştigând o grupă din care a făcut parte şi Portugalia.

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată, anul trecut, în noiembrie, când Rusia a dispus cu 2-1 de Coreea de Sud, într-un meci amical jucat la Dubai.

Echipa antrenată de Fabio Capello l-a pierdut pe mijlocaşul creativ Roman Şirokov înaintea turneului final, din cauza unei accidentări. Atacantul Aleksandr Kerjakov este singurul fotbalist care a făcut parte din lotul Rusiei şi la ediţia din 2002.

Asiaticii, care au pierdut patru din ultimele lor cinci partide, inclusiv un 0-4 cu Ghana, săptămâna trecută, sunt antrenaţi de Hong Myung-bo, căpitanul echipei care reuşea cea mai mare performanţă din istoria fotbalistică a Coreei de Sud.

Într-o grupă din care mai fac parte Belgia şi Algeria, cele două formaţii se vor bate probabil pentru locul secund, având în vedere statutul de favorită al Belgiei.

Partida de pe Arena Pantanal (42.968 locuri) va fi arbitrată de argentinianul Nestor Pitana.

RUSIA – COREEA DE SUD LIVE VIDEO. Echipele probabile:

Rusia: 1. Igor Akinfeev – 22. Andrei Eşcenko, 14. Vasili Berezuţki, 4. Serghei Ignaşevici (căpitan), 3. Gheorghi Şcenikov – 7. Igor Denisov, 20. Victor Faizulin – 17. Oleg Şatov, 19. Aleksandr Samedov, 18. Iuri Jirkov – 9. Aleksandr Kokorin. Selecţioner: Fabio Capello.

Coreea de Sud: 21. Jung Sung-ryong – 20. Hong Jeong-ho, 13. Lee Yong, 6. Kim Young-gwon, 3. Kwak Tae-hwi – 7. Ki Sung-yeung, 8. Koo Ja-cheol (căpitan), 16. Han Kook-young, 9. Lee Chung-yong – 14. Son Heung-min, 12. Park Chu-young. Selecţioner: Hong Myung-Bo.

RUSIA – COREEA DE SUD LIVE VIDEO. Rapperul Psy, autorul faimoasei ”Gangnam Style”, va anima în direct miile de suporteri sud-coreeni care vor urmări în pieţele din Seul meciul dintre naţionala lor şi Rusia de la Cupa Mondială 2014, relatează EFE.

Show-ul lui Psy va avea loc înaintea meciului sau în pauza jocului pe bulevardul Yeongdong din Seul. Un alt loc de reunire a fanilor este Plaza Gwanghwamun, unde au fost instalate ecrane gigant. Piaţa Primăriei era locul obişnuit de adunare a suporterilor sud-coreeni, dar aceasta este acum rezervată comemorării celor 304 de victime înregistrate în naufragiul ferryboat-ului Sewol în aprilie.

Meciul Coreea de Sud-Rusia are loc miercuri pe arena Pantanal din Cuiaba, din cadrul grupei H din care mai fac parte Belgia şi Algeria.

RUSIA – COREEA DE SUD LIVE VIDEO. Secretarul general al Naţiunilor Unite, sud-coreeanul Ban Ki-moon, a declarat marţi că încearcă să rămână neutru faţă de echipa sa naţională de fotbal, care va juca împotriva Rusiei la Mondialul brazilian.

”Este vorba de o chestiune foarte delicată şi sensibilă pentru mine”, a spus el surâzând, când a fost întrebat de presă despre susţinerea echipei sale.

”Nu pot să-mi ascund sentimentul personal şi susţinerea pentru echipa coreeană. Însă, ca Secretar general, este foarte important să rămân imparţial. Eu susţin toate echipele care participă la Mondial”, a spus el.

”Însă trebuie să ştiţi că, în acelaşi timp, când echipa sud-coreeană joacă împotriva altei echipe, cum va fi cazul astăzi împotriva Rusiei, inima mea bate mai repede decât normal”, a adăugat Ban Ki-moon.

Coreea de Sud, care face parte din grupa H, joacă împotriva Rusiei în această noapte de la 1,00, ora României.

Ban Ki-moon a mai spus că a găsit un mijloc de a-şi garanta imparţialitatea. ”Am decis să nu mă uit la meci, voi fi informat de rezultat de echipa mea mâine (miercuri) dimineaţă”, a precizat el.

”Le doresc tot ce-i mai bun tuturor echipelor, sportul are o incredibilă putere de a reuni popoarele”, a spus el. 

Disputa Rusia – Coreea de Sud, LIVE VIDEO de la ora 01.00, încheie prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul Mondial. Rusia – Coreea de Sud este LIVE VIDEO de la ora 01.00, în Grupa H a turneului final din Brazilia.

Disputa Rusia – Coreea de Sud, LIVE VIDEO de la ora 01.00, încheie prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul Mondial. Rusia – Coreea de Sud este LIVE VIDEO de la ora 01.00, în Grupa H a turneului final din Brazilia. Sub comanda legendarului Fabio Capello, Rusia își dorește să facă o figură frumoasă la acest mondial, înaintea turneului final pe care îl va organiza în 2018. Selecționerul italian are și cu ce. Experimentații Sergei Ignașevici, Vasily Berezuțki, Roman Shirokov, Yuri Zhirkov și Alexander Kerjakov, plus vedeta Alexander Kokorin, fac din Rusia un adversar demn de luat în seamă.

Disputa Rusia – Coreea de Sud, LIVE VIDEO de la ora 01.00, încheie prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul Mondial. Rusia – Coreea de Sud este LIVE VIDEO de la ora 01.00, în Grupa H a turneului final din Brazilia. Asiaticii, care au terminat pe locul 2 grupa din preliminarii, nu se poat lăuda cu jucători de excepție, ca vecinii japonezi, și au doar două vedete: Son Heung-min și Park Chu-young.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Joe Biden se simte bine după infectarea cu Covid-19, conform medicului de la Casa Albă
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'