GERMANIA GHANA 2-2 la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL

GERMANIA-GHANA: Meciul dintre Germania şi Ghana, programat sâmbătă (22,00, ora României), la Fortaleza, în Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, va prilejui un nou duel al fraţilor Boateng.
Alina Costache
21 iun. 2014, 14:55
GERMANIA GHANA 2-2 la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL

GERMANIA-GHANA 2-2, Klose readuce egalarea.

GERMANIA-GHANA 1-2: Asamoah Gyan a adus echipa Ghanei în avantaj, în minutul 63.

GERMANIA-GHANA 1-1: Andre Ayew a restabilit egalitatea în minutul 54, tot cu o lovitură de cap.
GERMANIA-GHANA 1-0: Mario Goetze a deschis scorul cu o lovitură de cap, în minutul 51.

GERMANIA-GHANA 0-0: Echipele Germaniei şi Ghanei sunt la egalitate, 0-0, la pauza meciului care are loc sâmbătă, pe stadionul ”Castelao” din Fortaleza, în Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Germania (12 iunie – 13 iulie).

GERMANIA-GHANA: Echipele de start pentru meciul dintre Germania şi Ghana, care are loc sâmbătă, pe stadionul ”Castelao” din Fortaleza, în Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Germania (12 iunie – 13 iulie):

Germania: 1. Manuel Neuer – 20. Jerome Boateng, 17. Per Mertesacker, 5. Mats Hummels, 4. Benedikt Hoewedes – 6. Sami Khedira, 16. Philip Lahm (căpitan), 18. Toni Kroos – 8. Mesut Ozil, 19. Mario Goetze – 13. Thomas Mueller. Selecţioner: Joachim Loew.

Rezerve: 12. Ron-Robert Zieler, 22. Roman Weidenfeller – 2. Kevin Grosskreutz, 3. Matthias Ginter, 7. Bastian Schweinsteiger, 9. Andre Schuerrle, 10. Lukas Podolski, 11. Miroslav Klose, 14. Julian Draxler, 15. Erik Durm, 21. Shkodran Mustafi, 23. Chrisoph Kramer.

Ghana: 16. Fatawu Dauda – 23. Harrison Afful, 21. John Boye, 19. Jonathan Mensah, 20. Kwadwo Asamoah – 11. Sulley Muntari, 17. Mohamed Rabiu – 7. Christian Atsu, 9. Kevin-Prince Boateng, 10. Andre Ayew – 3. Asamoah Gyan. Selecţioner: James Appiah.

Rezerve: 1. Stephen Adams, 12. Adam Kwarasey – 2. Samuel Inkoom, 4. Daniel Opare, 5. Michael Essien, 6. Acquah Afriye, 8. Emmanuel Agyemang Badu, 13. Jordan Ayew, 14. Albert Adomah, 15. Rashid Sumaila, 18. Abdul Majeed Waris, 22. Mubarak Wakaso.

Arbitru: Sandro Ricci; arbitri asistenţi: Emerson De Carvalho, Marcelo van Gasse (toţi din Brazilia); arbitru de rezervă: Victor Carrillo (Peru)

LIVE VIDEO. Germania – Ghana, la Cupa Mondială Brazilia 2014, sâmbătă de la ora 22.00, aici (ro), aici (ro), aici (ro), aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

GERMANIA-GHANA: Germania a învins Ghana cu scorul de 1-0, în ultima etapă a grupelor CM 2010, în ceea ce a fost primul meci la un turneu final în care doi fraţi au fost adversari, Kevin-Prince Boateng la Ghana şi Jerome la Germania.

Fundaşul Per Mertesacker va bifa a 100-a selecţie în echipa naţională, devenind al 13-lea jucător german care ajunge la acest prag. Liderul all-time al Germaniei este Lothar Matthaeus, cu 150 de selecţii între 1980 şi 2000. Miroslav Klose este al doilea în ierarhie, cu 132 de selecţii, începând din 2001.

Klose, care nu a jucat în meciul cu Portugalia (4-0), este în căutarea golului cu numărul 15 la Cupa Mondială, care l-ar aduce la egalitate cu brazilianul Ronaldo, în fruntea clasamentului all-time. Klose este la egalitate acum cu compatriotul său Gerd Mueller, fiecare cu câte 14 goluri.

Cele două formaţii s-au întâlnit de două ori până acum, Nationalmannschaft câştigând de fiecare dată, cu 1-0 la CM 2010 şi cu 6-1 în 1993, într-un amical jucat la Bochum.

Germania a călcat în picioare formaţia Portugaliei (4-0), în primul meci din Brazilia, în care Thomas Mueller a reuşit un hat-trick, iar Ghana a fost întrecută de SUA cu 2-1.

Kevin Prince Boateng a jucat un meci pentru selecţionata Under-21 a Germaniei, înainte de a alege echipa de seniori a Ghanei.

Selecţionerul german Joachim Loew are o singură problemă care l-ar putea împiedica să alinieze aceeaşi formaţia ca în partida cu Portugalia, fundaşul Mats Hummels, accidentat la o coapsă.

Aşteptările sunt mari pentru Germania, semifinalistă la ultimele două Cupe Mondiale şi finalistă în 2002, mai ales după acest debut în forţă.

Nationalmannschaft speră să îşi asigure calificarea în optimi înainte de meciul cu SUA, echipă antrenată de fostul internaţional german Juergen Klinsmann, programat pe 26 iunie.

De menţionat că la CM 2010, Germania a început cu 4-0 în faţa Australiei, iar apoi a fost învinsă cu 1-0 de Serbia. Ghana, în schimb, îşi joacă ultima şansă de calificare, după ce a pierdut în faţa echipei SUA.

Michael Essien este accidentat la un deget de la picior, dar ar trebui să fie recuperat până la ura jocului.

Partida de pe stadionul ”Castelao” (60.348 locuri) va fi arbitrată de brazilianul Sandro Ricci.

GERMANIA-GHANA: Echipele probabile:

Germania: 1. Manuel Neuer – 20. Jerome Boateng, 5. Mats Hummels, 17. Per Mertesacker, 4. Benedikt Hoewedes – 6. Sami Khedira, 16. Philip Lahm (căpitan) – 18. Toni Kroos, 8. Mesut Ozil, 19. Mario Goetze – 13. Thomas Mueller. Selecţioner: Joachim Loew.

Ghana: 12. Adam Kwarasey – 4. Daniel Opare, 21. John Boye, 19. Jonathan Mensah, 20. Kwado Asamoah – 5. Michael Essien, 11. Sulley Muntari – 10. Andre Ayew, 7. Christian Atsu,
9. Kevin-Prince Boateng – 3. Asamoah Gyan (căpitan). Selecţioner: James Appiah.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Stațiunea din România perfectă pentru pensionari în luna septembrie. Are ape termale vindecătoare și aer ozonat
Capital.ro
Noul război ce stă să izbucnească. Au atacat azi dimineață. S-a declarat stare de urgență
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
Un nou VAL DE SCUMPIRI va afecta viața românilor. E inevitabil!
Adevarul
Un geniu medieval a inventat viagra pentru săraci. Rețeta naturistă pentru virilitate, veche de peste un mileniu
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Gazpacho, un fel de mâncare versatil. Rețeta este extrem de simplă
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Ungurii îți ridică mașina și ți-o vând. Avertisment pentru șoferii români. Legea e lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Christoph Daum, fostul selecționer al României, a murit la vârsta de 70 de ani
MediaFlux
VÂRSTA de PENSIONARE CREȘTE și SCADE în același timp! RĂSTURNARE de la 1 SEPTEMBRIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...