RESTRICŢII de TRAFIC în Capitală, de Ziua Drapelului

Traficul rutier va fi închis, joi, pe calea Victoriei, între strada Dem I. Dobrescu şi bulevardul Regina Elisabeta, între orele 9.30 şi 11.00, şi pe strada Constantin Mille, în intervalul orar 6.00-11.00.
Iulian Tudor
25 iun. 2014, 05:58
RESTRICŢII de TRAFIC în Capitală, de Ziua Drapelului

Circulaţia rutieră va fi închisă în Bucureşti pentru desfăşurarea unei ceremonii prilejuite de Ziua Drapelului Naţional, care va avea loc în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar Naţional, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

Conducătorilor auto care intenţionează să tranziteze zona în timpul restricţiilor le este recomandat să folosească următoarele rute ocolitoare: Calea Victoriei – str. Dem I. Dobrescu – bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii; Piaţa Victoriei – bd. Lascăr Catargiu – bd. Gheorghe Magheru – bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii.

Poliţiştii le solicită şoferilor să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi ale poliţiei locale.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

Ziua Drapelului Naţional va fi celebrată de Ministerul Apărării Naţionale, Prefectura Bucureşti şi Primăria Capitalei prin manifestări ce încep miercuri, la ora 19.00, când va avea loc o scurtă ceremonie de coborâre a drapelului, care va fi depus la biserica Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul” din bd. G-ral. Vasile Milea, potrivit unui comunicat emis de Ministerul Apărării Naţionale.

Joi, începând cu ora 10.00, drapelul va fi adus în Piaţa Tricolorului, va fi binecuvântat de un preot militar şi va fi ridicat pe catarg în acordurile Imnului naţional al României.

La acest eveniment au fost invitaţi reprezentanţi ai unor instituţii civile, militare şi religioase, ataşaţi militari străini acreditaţi la Bucureşti, veterani de război, cadre militare în rezervă şi în retragere. Militari din celelalte garnizoane din ţară vor participa la ceremoniile publice de înălţare a Drapelului Naţional organizate de autorităţile publice locale.

Ziua Drapelului Naţional a fost proclamată prin Legea nr. 96/1998 şi se sărbătoreşte în fiecare an la data de 26 iunie.

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Cele șase zodii care vor avea noroc triplu în următoarele 6 luni. Vine perioada lor de aur, Berbecii și Balanțele, printre cele mai avantajate
Capital.ro
Dispare permisul auto. Se introduce Cardul My Number. Va intra în vigoare din 24 martie 2025
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de 60 de milioane de euro. Cât plătește anual pentru asigurarea aeronavelor sale
Adevarul
Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Zodiile care scapă de singurătate în octombrie. Iubirea este la un pas de ele
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mamă are Livian Pop! Soția lui Nelson Mondialu' a atras toate privirile la nunta fiului ei 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Ana Bogdan, imagini hot în costum de baie. Îi prieşte viața de femeie singură
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Un pasager obligat să plătească pierderile de combustibil după un incident la bord
MediaFlux
SE ÎNGHEAȚĂ PENSIILE DOI ANI! Răsturnare după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...