Vedetele din showbizul dâmboviţean care au înşelat şi au fost înşelate

Vedetele din România par că duc viaţa celor de la Hollywood. Se căsătoresc, dar nu se mulţumesc cu atât şi caută fericirea în braţele altcuiva. Cătălin Crişan, Bianca Drăguşanu, Cristi Borcea sau Adrian Enache sunt doar câteva din numele despre care, presa de cancan scrie că şi-au înşelat jumătatea. Din unele relaţii extraconjugale au apărut chiar şi copii, iar altele au dus la rupturi pline de scandal.
Iulian Tudor
03 iul. 2014, 11:56
Vedetele din showbizul dâmboviţean care au înşelat şi au fost înşelate

Cel mai recent divorţ din showbiz este cel al lui Cătălin Crişan, informează România TV. Presa scrie că în spatele decizie de a se despărţi de Alina Cupşa, femeia cu care s-a căsătorit cu doar 4 ani în urmă ar fi o altă femeie. O anume Laura, despre care şi prima soţie a artistului, Lucia Bubulac îşi aminteşte.

Citeşte şi Cătălin Crişan, aproape DISTRUS de un viciu ascuns. Motivul pentru care toate femeile îl părăsesc

„Cu această Laura, fostul meu soţ era mai combinat decât cu Alina. Au fost împreună în vacanţă în Grecia. Vorbea cu ea la telefon de-acasă. Ţin minte că, într-o seară, el era jos, în curte, iar eu învăţam pentru un examen în camera de la etaj. Cred că această fată era o cunoştinţă mai veche, pentru că îi tot spunea «Hai măi, ne cunoaştem de-atâţia ani»”, a spus Lucia Bubulac.

Cătălin Crişan a fost căsătorit şi cu Lucia Bubulac, tot medic de profesie, de care a divorţat după 14 ani. Cu ea, artistul are doi copii, pe Daria, de 13 ani, şi Rareş, în vârstă de 10 ani.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, în postura unei VEDETE PORNO. Uite cum şi-a EXTAZIAT fanii FOTO

Infidelitatea a fost motivul de divorţ şi dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Roşcata a plecat la nici 4 luni de la nuntă cu fostul iubit, Adrian Cristea la Paris. Iniţial, Bianca a spus că a fost la cumpărături, dar cum în presă au apărut imagini cu ea şi cu prinţul Cristea la Paris, nu a mai putut nega, dar a început să se lamenteze.

„Sunt un om care şi-a asumat greşelile, care este responsabil şi care în permanenţă vreţi, nu vreţi să recunoasteţi, am evoluat, sunt un om care a greşit, care îşi asumă şi care are dreptul să trăiască în continuare indiferent ce s-ar întâmpla în viaţa mea”, spunea Bianca Drăguşanu.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, vedetă în tabloidele britanice în scandalul silicoanelor

Tăvălit de presă că nu a reacţionat mai bărbăteşte în faţa probelor, prezentatorul tv a anunţat calm că divoţează. „Nu conteaza daca a plecat la Paris sau la Milano, atata timp cat sotul tau nu stie de tine 4 zile pentru mine este suficient. Am sa divortez”, spunea Victor Slav.

Au urmat apoi câteva luni de circ la televizor. Bianca era dispusă să facă orice ca să-şi recupereze soţul. Dar în zadar, în luna martie, divorţul s-a pronunţat.

Şi viaţa de om căsătorit a lui Cristi Borcea este plină de infidelităţi. După 22 de ani de căsătorie cu Mihaela, femeia află că soţul ei vrea să divorţeze. Motivul era o află femeie: Alina, alături de care fostul acţionar de la Dinamo ducea o viaţă paralelă de mai bine de 10 ani.

Mai mult, presa mondenă scria că şi a doua căsnicie a început să scârţâie. Şi de această dată, de vină ar fi tot o femeie, fostul fotomodel Valentina Pelinel despre se spune că ar fi avut o relaţie extraconjugală cu Borcea. Între timp, Cristi Borcea s-a trezit şi cu un proces de paternitate: o avocată din Bucureşti îi cere să îi recunoască fiul. Oficial, Borcea are 4 copii, 3 cu Mihaela şi unul cu Alina Vidican.

Tot din cauza unei infidelităţi s-a terminat şi căsnicia dintre Oana Zăvoranu şi Pepe. După 5 ani de relaţie, Pepe o prinde pe Oana cu Tudy, un bărbat cu ceva ani mai tânăr decât ea. Supărată că Pepe a spus public că l-a înşelat, Oana a golit apartamentul în care au locuit.

„AU VENIT HOTII, de fata cu politia si avocatii, si mi-au vandalizat si rupt toata casa si bunurile mele persoanle primite cadou. Tare! Au furat bateriile de la baie! Incredibil, dar adevarat”, spunea la vremea respectivă latino-lover-ul. Apoi a început un scandal de proporţii în care Oana şi Pepe în care s-au acuzat reciproc de câte-n lună şi în stele.

„Ştii foarte bine ca nu am pierdut niciun razboi pe termen lung, daca mai ai un pic de minte potoleste-te. Sa nu te pui cu mine, te duc in sapa de lemn, Pepe”, ameninţa Oana Zăvoranu.

Pe 16 iunie 2011, chiar de ziua Oanei Zăvoranu, notarul a pronunţat divorţul. Galant, Pepe i-a adus Oanei un tort şi 38 de trandafiri albi.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul spectaculos din România care a fost reabilitat recent. Trece prin inima munților
Capital.ro
Mașinile care sunt interzise. Restricția intră în vigoare începând cu 20 august
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Șeful Casei de Pensii face un anunț IMPORTANT. Promisiunile încep să curgă de anul viitor!
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Risc pentru sănătate. Cum bolul de apă al câinelui poate fi periculos
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Ea e Cătălina Iacob, tânăra care a murit în Brâna Aeriană din Munţii Bucegi. Iubea traseele montane şi urşii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii cu buletin. Este regulă pentru cei care au carte de identitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Cel puţin şase persoane ucise într-un raid aerian asupra unei clădiri rezidenţiale din sudul Libanului
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...