MRU o atacă din nou pe UDREA: Ea şi Voiculescu au aceeaşi clinică dorinţă de a fi în centrul atenţiei

Mihai Răzvan Ungureanu o atacă din nou pe Elena Udrea, spunând că şefa PMP este la fel de "pricepută ca Dan Voiculescu" în a construi ştiri din nimic, cu aceeaşi "clinică dorinţă de a fi în centrul atenţiei". MRU arată că "ambii îşi subordonează toate subiectele propriei dorinţe de a se vedea la televizor" şi că "se merită unul pe altul".
Iulian Tudor
07 iul. 2014, 09:30
MRU o atacă din nou pe UDREA: Ea şi Voiculescu au aceeaşi clinică dorinţă de a fi în centrul atenţiei

MRU lansează un nou atac la adresa liderului PMP, Elena Udrea, spunând că „unii oameni au nevoie de conflict pentru a se simţi bine” şi că „trăim între două breaking news: unul cu Dan Voiculescu şi unul cu Elena Udrea”. 

„Dar cine sunt cei doi protagonişti? Destinul lui Dan Voiculescu poate cutremura orice om obişnuit. A făcut tot ce e uman posibil ca să lase o urmă în şanţurile noroioase ale istoriei. Nu cunosc pe nimeni de calibrul lui Dan Voiculescu. Spaima lui de puşcărie a reuşit să aducă laolaltă ce e mai rău în România zilelor noastre. Bani mulţi, putere mediatică, dublu discurs în fiecare seară, înscenări dubioase, minciuni grosolane, jurnalişti compromişi din perspectiva propriei meserii, politicieni veroşi, interlopi dispuşi la orice”, scrie Ungureanu pe blogul său din Adevărul.

CITEŞTE ŞI Contre de dreapta: Elena Udrea i-a scris un „bileţel” lung lui MRU

„De cealaltă parte, în ringul inventat special pentru cei doi protagonişti, Elena Udrea. La fel de pricepută ca Dan Voiculescu în a construi ştiri din nimic, cu acelaşi simţ al afacerii şi al identificării profitului, cu aceeaşi clinică dorinţă de a fi în centrul atenţiei. Amândoi cred că imaginea e totul şi că scopul scuză mijloacele. Şi apropos: cum aş putea să îi spun eu doamnei Udrea că Guvernul Ungureanu a căzut pentru că am refuzat să negociez cu penalii? Pentru penali sunt un arogant!”, adaugă MRU.

Fostul premier spune ironic că, seară de seară”, „după două sincroane cu Dan Voiculescu, victimă a Justiţiei, intră în direct Elena Udrea ca să apere Justiţia, arătând că „bunul simţ, conform căruia Justiţia trebuie să fie mai presus de bătăliile politice”, fiind „ignorat complet”.

Din perspectiva personală, Dan Voiculescu şi Elena Udrea au de ce să îi mulţumească lui Traian Băsescu pentru câteva motive serioase.

Primul nu ar fi existat în conştiinţa publică fără ura pe care i-a purtat-o ani de zile Preşedintelui României. Contribuţia lui Dan Voiculescu în politica românească nu stă în altceva decât în intriga permanentă pentru distrugerea Preşedintelui.

De partea cealaltă, doamna Udrea şi-a imaginat că poartă cămaşa rezistenţei şi a ieşit, chipurile singură, în calea tăvălugului. S-a asigurat că nu mai e nimeni pe lângă ea în cadrele televiziunilor.

Amândoi înţeleg valoarea unui breaking news şi faptul că e important ca nimeni să nu te incomodeze când faci declaraţii.

CITEŞTE ŞI MRU, scrisoare deschisă pentru Elena Udrea

Doamna Udrea apără statul de drept la fel de mult pe cât apără domnul Voiculescu libertatea presei. Ambele sunt scenete montate pentru telespectatori. Concret, ambii îşi subordonează toate subiectele propriei dorinţe de a se vedea la televizor. Ce-i drept, se merită unul pe altul. Am ajuns să trăim în lumea lor! Imaginaţi-vă doar cum ar fi fost mandatul lui Traian Băsescu fără Elena Udrea şi Dan Voiculescu”, mai spune MRU.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'