OLANDA ARGENTINA LIVE VIDEO 2-4 după loviturile de departajare

Echipa Argentinei s-a calificat în finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iulie - 13 iulie) după ce a învins Olanda cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, miercuri, pe ''Arena Corinthians'' din Sao Paulo, în semifinale. După cele 120 de minute cele două formaţii au fost la egalitate, 0-0. În finală, Argentina va întâlni Germania, pe Maracana, duminică.
Filip Stan
09 iul. 2014, 16:23
OLANDA ARGENTINA LIVE VIDEO 2-4 după loviturile de departajare

OLANDA ARGENTINA LIVE VIDEO

Update: Echipa Argentinei s-a calificat în finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iulie – 13 iulie) după ce a învins Olanda cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare

Echipele Olandei şi Argentinei sunt la egalitate, 0-0, după cele 120 de minute ale meciului care are loc miercuri, pe ”Arena Corinthians” din Sao Paulo, în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iulie – 13 iulie). Urmează loviturile de departajare.

Atacantul Robin van Persie şi mijlocaşul Nigel De Jong figurează în echipa de start a Olandei pentru meciul cu Argentina, care are loc miercuri, pe ”Arena Corinthians” din Sao Paulo, în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iulie – 13 iulie).

De Jong s-a accidentat în debutul meciului cu Mexicul (2-1), din optimi şi a fost declarat indisponibil pentru restul turneului, dar a fost recuperat neaşteptat. Van Persie, căpitanul batavilor, a acuzat probleme medicale din cauza unui virus stomacal, însă va juca din primul minut.

Echipele de start:

Olanda: 1. Jasper Cillessen – 3. Stefan de Vrij, 2. Ron Vlaar, 4. Bruno Martins Indi – 15. Dirk Kuyt, 6. Nigel De Jong, 20. Georginio Wijnaldum, 5. Daley Blind – 11. Arjen Robben, 10. Wesley Sneijder – 9. Robin van Persie (căpitan). Selecţioner: Louis van Gaal.

Rezerve: 22. Michel Vorm, 23. Tim Krul – 7. Daryl Janmaat, 8. Jonathan de Guzman, 12. Paul Verhaegh, 13. Joel Veltman, 14. Terence Kongolo, 16. Jordy Clasie, 17. Jeremain Lens, 19. Klaas-Jan Huntelaar, 21. Memphis Depay.

Argentina: 1. Sergio Romero – 4. Pablo Zabaleta, 15. Martin Demichelis, 2. Ezequiel Garay, 16. Marcos Rojo – 14. Javier Mascherano, 6. Lucas Biglia, 8. Enzo Perez – 10. Lionel Messi (căpitan) – 22. Ezequiel Lavezzi, 9. Gonzalo Higuain. Selecţioner: Alejandro Sabella.

Rezerve: 12. Agustin Orion, 21. Mariano Andujar – 3. Hugo Campagnaro, 5. Fernando Gago, 11. Maxi Rodriguez, 13. Augusto Fernandez, 17. Frederico Fernandez, 18. Rodrigo Palacio, 19. Ricky Alvarez, 20. Sergio Aguero, 23. Jose Basanta.

Arbitru: Cuneyt Cakir; arbitri asistenţi: Bahattin Duran, Tarik Ongun (toţi din Turcia); arbitru de rezervă: Jonas Eriksson (Suedia)

OLANDA ARGENTINA LIVE. Germania afla in aceasta seara cine ii va fi adversara in finala Campionatului Mondial din Brazilia, dupa ce umilit tara gazda cu 7-1, in prima semifinala. Olanda si Argentina joaca a doua semifinala, de la ora 23:00. pe Arena de Sao Paulo din Sao Paulo. Echipa invinsa va disputa finala mica, sambata, contra Braziliei.

OLANDA ARGENTINA LIVE VIDEO la ora 23.00 aici(ro)aici, aici, aici, aici şi aici.

In optimi, olandezii au trecut de Mexic, scor 2-1, iar in sferturi au invins Costa Rica la penaltiuri (4-3), dupa 0-0 in timpul regulamentar.

Argentina lui Messi s-a calificat in semifinale dupa ce a trecut in optimi si sferturi cu scor minim, 1-0, de Elvetia si Belgia.

Ambele echipe si-au castigat grupa din care au facut parte, castigand toate meciurile.

Cea mai importanta intalnire dintre cele doua reprezentative este fara indoiala finala editiei din 1978, Campionat Mondial organizat de de Argentina, cand olandezii au fost invinsi cu 3-1, in prelungiri.

Cu toate astea, este a cincea oara cand olandezii ajung in semifinalele Cupei Mondiale, un record pentru o echipa care nu a castigat niciodata acest trofeu. De cealalta parte, Argentina, care a juns tot pentru a cincea oara in penultimul act, are in palmares doua titluri mondiale, cel din 1978 si cel din 1986, care a avut loc tot in Mexic.

OLANDA ARGENTINA LIVE. Echipele probabile:

OLANDA: Cillessen – Vlaar, De Vrij, Martins Indi – Kuyt, Wijnaldum, Sneijder, Blind – Robben, Van Persie, Depay.

ARGENTINA: Romero – Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo – M. Rodriguez, Gago, Biglia – Messi, Aguero, Higuain.

Olanda – Argentina live, cota 6.50 pentru prelungiri sau penalty-uri

Cea de-a doua semifinală de la Cupa Mondială, între Argentina şi Olanda, se anunţă mult mai echilibrată decît duelul dintre Germania şi Brazilia, cîştigat de europeni cu 7-1.

Atît argentinienii, cît şi olandezii, practică un fotbal modern, în care apărarea este principalul motor al unei echipe, lucru demonstrat şi de duelurile din fazele eliminatorii. Argentina a avut nevoie de 120 de minute pentru a trece de Elveţia în optimi, în timp ce Olanda a aşteaptat penalty-urile cu Costa Rica pentru a juca semifinala.

Aşadar, cel mai probabil şi în această seară vom avea parte de un meci strîns, care se va juca sub semnul echilibrului, iar bookmakerii oferă cote tentante pentru astfel de pariuri.

În cazul în care consideraţi că meciul va fi decis în prelungiri primiţi o cotă de 6,50, iar dacă optaţi pentru un meci decis la penalty-uri primiţi aceaşi cotă, 6,50.

MECI DECIS ÎN PRELUNGIRI: 6,50
MECI DECIS LA PENALTY-URI: 6,50

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
Playtech.ro
„Circ mediatic”! Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce a câștigat procesul cu Anamaria Prodan: Are de primit zeci de mii de lei
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Stațiunea care face furori. Este la un pas de Brașov și e de vis
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru proprietarii de terenuri. UE a cedat în fața României: „Rezolvat 100%”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!