Horoscopul săptămânii 28 iulie – 3 august 2014: Bani, sănătate, dragoste, carieră

Horoscopul săptămânii 28 iulie - 3 august 2014: Ce v-au rezervat astrele în această săptămână, în funcţie de zodie. 
Alina Costache
27 iul. 2014, 14:25
Horoscopul săptămânii 28 iulie - 3 august 2014: Bani, sănătate, dragoste, carieră

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile va veti bucura din plin de viata de familie. Pe­tre­ceti mai mult timp ala­turi de ei si asta va incarca bateriile pen­tru ce urmeaza. Va implicati si in câteva fapte nobile. Daca doriti sa faceti câteva in­vestitii intelepte si profitabile, consul­tati-va cu specialisti in domeniu.

TAUR 21.04-21.05: Copiii dumneavoastra va mai precizeaza o data ca o duc bine in viata si progreseaza vizibil. Nu era chiar necesar sa va linisteasca. Vedeti si singuri care este si­tuatia dar sunteti, ca de obicei, mult prea suspiciosi. Acum este momentul pri­elnic meditatiei si stimularii fortelor interioare.

GEMENI 22.05-21.06: In ultima vreme simtiti ca aveti prea mult de lucru si va ramâne prea putin timp pentru dumnea­voas­tra si familie. Tim­pul liber este mult prea pretios ca sa-l iro­siti. Mai bine, alaturi de cei de-acasa intocmiti o ordine a lu­cru­rilor si veti ve­dea ca da­ca va impartiti sarcinile va ramâ­ne suficienta vreme pentru dis­tractii.

RAC 22.06-21.07: Urmeaza o perioada rela­xata. Fericirea si armo­nia vor domni peste toate si se pare ca se asa­za si relatia cu per­soana iubita. Este un moment prielnic pen­tru a va dezvolta aptitudinile prac­ti­ce. Pentru cei care isi cauta un loc de mun­ca, acum trebuie sa actioneze cu multa sârguinta.

LEU 22.07-22.08: Trebuie sa depuneti toate eforturile pentru a va fa­ce munca o placere. Nu va mai gânditi tot tim­pul la vacante! Este nece­sar sa mai si mun­cim… Cei din jur par sa va altereze temperamentul si nu sun­teti prea responsabili de ce va urma. Calmati-va si nu reactionati prea dur.

FECIOARA 23.08-22.09: Partenerul dumnea­voas­tra de viata poate sa va su­gereze o schimbare de statut social. Daca nu sunteti casatoriti, iata ca a sosit vremea sa actionati in acest sens. Daca da, atunci fiti atenti la re­latie. Tratati totul cu mai multa seriozi­tate si actionati cu intelepciune.

BALANTA 23.09-22.10: Pentru dumneavoastra orice decizie este dificil de luat in aceste zile. Poa­te o sa apara o schimbare in plan pro­fesional sau in plan familial. Indife­rent de situatie nu mai priviti totul ca pe un puzzle dificil. Sprijiniti-va pe aju­to­rul celor dragi si totul este mai usor.

SCORPION 23.10-21.11: Sanatatea celor din fami­lie va poate consuma mul­ta energie si bani. Gându­rile pot fi eclip­sate de emotii si s-ar putea sa se instaleze un anu­mit disconfort. Se pare ca si resursele s-au cam limitat. Incercati sa treceti peste toate facând uz de cumpatare si calm. Emotiile nu in­tot­deauna va priesc.

SAGETATOR 22.11-21.12: Saptamâna aceasta puneti mare accent pe orientare si se pare ca planurile prind contur. Va faceti multe griji in privinta unor taxe neachitate dar ar fi bine sa va chib­zuiti si pofta de calatorii. Toate efor­tu­rile pe care le-ati facut in ultimul timp va vor duce spre rezultate placute.

CAPRICORN 22.12-19.01: Obiectivele si ambitiile dumneavoastra sunt sti­­mu­late de ultimele re­zul­tate. Ati stabilit un anu­mit clasament si nu trebuie sa modi­fi­cati nimic din ce v-ati propus pâna acum. Acordati mai multa grija sanatatii. Evitati sentimentele prea puternice si tulburarile emotionale.

VARSATOR 20.01-18.02: La serviciu sunteti de neinvins si capabili sa va luati la trânta chiar si cu cei mai buni in do­meniu. Dovediti cali­tati care pâna acum nu le-ati etalat si pen­tru asta veti fi apreciati de superiori. Mare atentie la neintelegerile cu mem­brii familiei deoarece pot genera disen­siuni aprinse.

PESTI 19.02-20.03: Preocuparile zilnice va sunt umbrite de intâr­zi­eri si tensiuni ivite ca din senin. Sunteti obli­gati sa luati decizii ca­re ne­cesita grija si mare prudenta. Ar fi de dorit sa cereti ajutorul membrilor fa­miliei, sin­gurii capabili sa va ajute cu adevarat.

Sursa: CASANDRA

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Doliu în muzică. A murit un zeu al muzicii. A fost un „războinic al drumurilor”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Copil de 3 ani s-a înecat în piscina unei pensiuni din Delta Dunării
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!