Elena Udrea, Ion Iliescu şi Nicolae Văcăroiu, VECINI în Gorj. Cum l-a TRĂDAT Udrea pe Traian Băsescu VIDEO

Elena Udrea, Ion Iliescu şi Nicolae Văcăroiu sunt consăteni. Este vorba de localnici din Polovragi, comuna din Gorj lovită recent de viitură, care poartă numele celor trei politicieni de la Bucureşti. Udrea de Gorj este patroană, vinde varză şi a votat pentru demiterea lui Traian Băsescu. Ion Iliescu este şofer, iar Nicolae Văcăroiu este numele pe care îl poartă o familie întreagă: unchiul Elenei Udrea, fiul acestuia şi nepotul.
Iulian Tudor
10 aug. 2014, 06:18
Elena Udrea, Ion Iliescu şi Nicolae Văcăroiu, VECINI în Gorj. Cum l-a TRĂDAT Udrea pe Traian Băsescu VIDEO

Elena Udrea, în vârstă de 58 de ani, se ocupă de agricultură şi este patroană în Polovragi, putând fiind văzută zilnic la tejgheaua aprozarului pe care îl deţine. Merge mai rar la coafor, nu poartă haine de firmă, dar se mândreşte enorm cu numele pe care l-a şi păstrat şi după căsătorie.

Mă numesc şi eu tot Elena Udrea. O stimez pe doamna ministru foarte mult, pentru că e puternică şi are curaj. Am impresia că e tot ambiţioasă ca mine. Să vină şi la noi, la Polovragi, pentru că aş vrea să-mi dea şi mie nişte fonduri, să investesc în turism. Casa mea e pe deal şi sigur ar veni foarte mulţi turişti. Dânsa este la un nivel înalt faţă de mine. Eu sunt un simplu comerciant. Îmi place cum se îmbracă şi parcă îmi trece şi mie prin cap să mă fac blondă ca ea”, spunea Elena Udrea de Gorj, în 2010, când a început să devină „celebră”.

În 2012, la referendumul demitere, Elena Udrea a votat pentru plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni, deşi are o părere foarte bună despre fostul ministru al Turismului. Fosta blondă de la Cotroceni rămâne de altfel idolul său. „N-a trecut referendumul, aş fi vrut o schimbare, nu ştiu ce să mai zic. Aş fi vrut altceva. Se impunea o schimbare. Lumea se uită ciudat la mine, din cauza numelui, dar eu nu am nimic împotriva fostului ministru, al cărui nume îl port. Elena Udrea rămâne idolul meu. Dânsa a făcut totuşi ceva pentru turism, chiar dacă nu a rezolvat problema şi la Polovragi. N-a mai apucat să facă ce zicea că face, dar rămâne favorita mea. Am stimat-o şi o voi stima. Datorită împrejurărilor din ţară şi criza asta m-au determinat să aleg o schimbare„, a declarat Elena Udrea în presa locală.

La doi paşi de casa Elenei Udrea stă Ion Iliescu. Are 42 de ani, se ocupă cu apicultura şi este şofer la Primăria din localitate.

„Colegii nu mă scot din «Să trăiţi, domn’ preşedinte». Deşi nu mi-a adus niciun beneficiu faptul că mă cheamă ca pe fostul preşedinte al ţării, mă mândresc cu numele meu. Din punctul meu de vedere, Iliescu a fost cel mai bun preşedinte de până acum. Am fost mai mulţumit de el decât de Băsescu. Dacă aş fi preşedinte, aş schimba oamenii din Guvern şi din Parlament pentru că emit nişte legi care ulterior sunt prost aplicate. Aş aduce parlamentari din import”, spune Ion Iliescu din Polovragi, pentru Adevarul.

Elena Udrea are în Polovragi şi un unchi, Nicolae Văcăroiu, al cărui fiu şi nepot duc mai departe numele de Nicolae Văcăroiu, sperând ca tradiţia să se respecte şi în cazul strănepoţilor.

Mă mândresc cu acest nume. N-am făcut politică niciodată pentru că mie mi-a plăcut întotdeauna să muncesc. Am tras lemnele cu boii şi acum am pensie de 350 de lei. Sunt supărat că e aşa de mică. Mi-a plăcut de domnul Văcăroiu când a fost ministru, pentru că era cumsecade. Multă lume mă întreabă dacă suntem rude şi cred că suntem, din moşi-strămoşi. A venit odată aici şi l-am văzut în maşină. A trecut pe la poartă, dar nu s-a oprit la mine„, spunea bătrânul în 2010.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'