LOOK TV LIVE PETROLUL BOTOSANI 4-1. Adrian Mutu, gol şi pasă de gol, „dublă” Toto Tamuz

LOOK TV LIVE PETROLUL BOTOSANI, LIVE VIDEO LIGA 1. Petrolul a surclasat-o pe FC Botoşani cu 4-1, după doar 16 minute de joc tabela arătând deja 3-0 pentru trupa lui Răzvan Lucescu. Ploieştenii au urcat pe locul 2 în clasament, după Steaua.
Alina Costache
03 aug. 2014, 12:22
LOOK TV LIVE PETROLUL BOTOSANI 4-1. Adrian Mutu, gol şi pasă de gol,

LOOK TV LIVE PETROLUL BOTOSANI, LIVE VIDEO LIGA 1 4-1. Petrolul Ploieşti a învins pe FC Botoşani, scor 4-1 (3-1), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 2-a a Ligii I de fotbal.

Petrolul conducea cu 3-0 după aproximativ un sfert de oră, prin golurile marcate de Adrian Mutu (2), Juan Albin (13) şi Toto Tamuz (16). Paul Batin a redus din diferenţă pentru botoşăneni (38), după ce tot el trimisese mingea în bară (26). În repriza a doua, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a mai punctat o dată, prin Albin (60).

Petrolul are maximum de puncte, 6, alături de Steaua.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 60 Toto Tamuz reuşeşte dubla, după ce balonul a ajuns la el după ce a fost deviat de Albin! 4-1 pentru Petrolul!

Min. 38 GOOOL Botoşani! Moldovenii reduc diferenţa prin Paul Batin, care a marcat cu capul, din centrarea lui Martinus. 3-1 pentru Petrolul!

Min. 16 GOOOL Petrolul! Toto Tamuz recuperează o mige şi înscrie golul de 3-0!

Min. 13 GOOOL Petrolul! Juan Albin a marcat cu un şut din centrul careului, din pasa lui Mutu! Petrolul – FC Botoşani 2-0!

Min. 2 GOOOL Petrolul! Mutu a deschis scorul, cu o lovitură de cap! Petrolul – FC Botoşani 1-0!

Echipele de start:

Petrolul: Peçanha – Alcenat, Hoban, Geraldo, Fanchone – Marinescu, De Lucas – Mutu, Albin, Teixeira – Tamuz

FC Botoşani: Lazar – Patache, Oltean, Tincu, Acsinte – Ianc, Vaşvari, Croitoru – Ivanovici, Batin, Martinus

Petrolul are şansa să facă repede uitat finalul meciului cu Plzen şi le ofere suporterilor o victorie la primul meci de acasă din campionat. In aceasta seara, pe Ilie Oană vine FC Botoşani, echipă care a primit 5 goluri de la prahoveni in sezonul trecut. 

Răzvan Lucescu a anunțat schimbări importante în echipă pentru meciul cu Botoşani după ce Petrolul a jucat 5 meciuri în 15 zile. Congolezul Nkoy e singurul incert din lotul prahivenilor.

LOOK TV LIVE PETROLUL BOTOSANI, LIVE VIDEO LIGA 1 Echipele probabile:

Petrolul: Peçanha – Alcénat, Hoban, Geraldo, Beţa – Mustivar, De Lucas – Astafei, Albín, Teixeira – Tamuz

FC Botoşani: Lazar – Patache, Oltean, Tincu, Acsinte – Ianc, Vaşvari, Croitoru – Fülöp, Batin, Martinus

Petrolul Ploiesti – FC Botosani LIVE ONLINE pe LOOK Plus  duminica, 3 august 2014 Look Plus in direct. Partida dintre Petrolul Ploiesti si Botosani, din etapa secunda a Ligii I, va avea loc duminica, la ora 17:00, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Partida dintre Petrolul și FC Botosani va fi transmisă in direct de Look Plus, de la ora 17:00.

Meciul dintre Petrolul Ploiesti – FC Botosani poate fi urmărită LIVE ONLINE si la următorul link  –-> CLICK AICI 

De asemenea, puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE, contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an).

FC Botosani va întâlni astăzi după amiază, în deplasare, formaţia Petrolul Ploiesti, una dintre candidatele la câştigarea campionatului, în actuala ediţie din sezonul competițional 2014-2015.

Echipa probabila Petrolul (4-2-3-1): Pecanha – Alcenat, Hoban, Geraldo, Beta – Mustivar, De Lucas-Astafei, Albin, Teixeira – N’Koyi

Echipa probabila Botosani (4-3-3): Lazar – Patache, Oltean, Tincu, Acsinte – Ianc, Vasvari, Croitoru – Fulop, Batin, Martinus

Pronostic Petrolul vs Botosani: Botosani marcheaza, la o cota de 1.83 la bet365

Pont secundar Petrolul vs Botosani: Petrolul inscrie inainte de minutul 42:00, la o cota de 1.83 labet365

Petrolul Ploiesti – FC Botosani LIVE ONLINE pe LOOK Plus  duminica, 3 august 2014 Look Plus in direct.  FC Botosani a debutat cu stângul în noul sezon de Liga I. În prima etapă, echipa antrenată de Leo Grozavu a pierdut cu 3-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş. După acest eşec, jucătorii şi antrenorii echipei FC Botosani spun că vor să spele ruşinea şi îşi propun să obţină cel puţin un punct la Ploiesti.

Petrolul Ploiesti – FC Botosani LIVE ONLINE pe LOOK Plus  duminica, 3 august 2014 Look Plus in direct.  De cealaltă parte, antrenorul Petrolului susţine că moldovenii vin la Ploiesti decisi să încurce planurile formaţiei sale, dar anunţă că lupii sunt dornici de victorie pentru a-şi reface moralul afectat de remiza înregistrată joi cu Viktoria Plzen, în Europa League.

Petrolul Ploiesti – FC Botosani LIVE ONLINE pe LOOK Plus  duminica, 3 august 2014 Look Plus in direct.  Răzvan Lucescu nu concepe alt rezultat în afara victoriei în disputa de mâine cu FC Botosani , programată de la ora 17.00, fiind de părere că valoarea superioară a petroliştilor va face diferenţa. Tehnicianul consideră total nepotrivită ora de disputare a jocului, însă le cere elevilor săi să se conformeze şi să intre pe teren concentraţi pentru a putea obţine toate cele 3 puncte.

Petrolul Ploiesti – FC Botosani LIVE ONLINE pe LOOK Plus  duminica, 3 august 2014 Look Plus in direct.  “FC Botosani a avut o vară cu meciuri de pregătire bune, dar a început prost campionatul, pierzând acasă în prima etapă, în faţa lui Gaz Metan Mediaş. Sunt sigur că va veni cu o mare ambiţie, neavând ce pierde, vor veni să ne încurce. Este o echipă care are forţa să ne pună probleme, mai ales dacă nu suntem atenţi. Avem o valoare superioară, suntem dornici de victorie, jucăm un fotbal foarte bun, dar printr-o lipsă de concentrare cei de la Botosani ne pot pune în dificultate. E o mare greşeală că jucăm la această oră, când va fi foarte cald şi ne vom confrunta cu o situaţie neplăcută, dar nu avem ce face”, a precizat Lucescu la conferinţa de presă de sâmbătă după-amiază, potriti petrolul.ro.

Petrolul Ploiesti – FC Botosani LIVE ONLINE pe LOOK Plus  duminica, 3 august 2014 Look Plus in direct.  Fostul selecţioner are tot lotul valid, singurul jucător cu probleme medicale fiind Patrick N’Koyi, devenit incert după o accidentare la antrenament, însă se fac eforturi ca atacantul olandez să fie recuperat până la ora disputei cu moldovenii. Legat de atmosfera din cadrul lotului, după dezamăgirea suferită joi seară, când ploieştenii au fost egalaţi în prelungiri de cehii de la Plzen, Lucescu a declarat: “Lucrurile au reintrat în normal, dar dincolo de frustrarea de moment acum avem şansa de a ne reface moralul cu o victorie cu FC Botosani şi un rezultat bun în returul cu Viktoria. Sunt convins că în Cehia vom marca, avem valoare să înscriem acolo”.

Spynews
Matteo și-a cerut iubita de soție! Cum a avut loc momentul special: ”Nu a înțeles nimic” | VIDEO
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Leguma din România care a avut un randament de vis. Au ieșit pe plus toți cei care au cultivat așa ceva
Capital.ro
Adio, maestre! A murit cel mai iubit ACTOR al românilor. A fost idolul a generații întregi
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Lovitură DURĂ pentru mii de români! Pensiile din septembrie, în aer! Cine riscă să rămână FĂRĂ bani?
Adevarul
Degeaba ridicăm F-urile să urmărească dronele rusești, degeaba le identificăm și le luăm la țintă: „Probabil politicienii noștri așteaptă pierderi de vieți umane”
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
Spynews
Momente emoționante pentru Mihai Petre și soția lui, Elwira! Cei doi au fost surprinși în prima zi de școală a fiicelor cuplului! | PAPARAZZI
Evz.ro
Dulceața de smochine. Rețetă simplă și delicioasă
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
Andreea Bălan e OUT de la „Te cunosc de undeva”! Şefii de la Antena 1 au CONCEDIAT-O după 13 ani de jurizare. Motivul este
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
O tânără stewardesă din Bistrița a fost găsită moartă în apartamentul ei din Japonia! Care este cauza decesului
Capital.ro
Averea lui Traian Băsescu. E ireal cât de bogat a ajuns fostul preşedinte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Cea mai mare pârtie de schi de interior din lume inaugurată la Shanghai
MediaFlux
RUSIA, GATA de PACE! Anunțul venit de la MOSCOVA!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...