Horoscop 5 august 2014: Dragoste, bani şi sănătate

Horoscop 5 august 2014 : Ziua de azi este favorabila pentru majoritatea zodiilor mai ales in afaceri. Pentru Fecioare, ziua incepe greu si se mentine asa in intregime.
Alina Costache
04 aug. 2014, 11:48
Horoscop 5 august 2014: Dragoste, bani şi sănătate

Horoscop zilnic berbec Marti 5 august 2014
Pentru ca ziua de azi sa fie frumoasa si surprinzatoare, Berbecii trebuie sa ignore odihna si sa se concentreze asupra intalnirilor de afaceri cu parteneri din mediul de afaceri sau cu persoane influente, pentru a discuta problemele proiectelor viitoare.

Horoscop zilnic taur Marti 5 august 2014
Puteti avea succes in calatoriile de afaceri, dar odata cu asta se creeaza si noi responsabilitati. Acum, o mare parte a Taurilor au planuri concrete de extindere a operatiunilor, precum si abordarea unor noi probleme.

Horoscop zilnic gemeni Marti 5 august 2014
Va veti atinge cu succes obiectivele dvs personale, dar nu trebuie sa incercati sa realizati simultan doua sfere, pentru ca succesul nu este garantat. Probabil va ofera in curand angajamente suplimentare.

Horoscop zilnic rac Marti 5 august 2014
Ziua de azi ofera mari oportunitati pentru premii in bani. Puteti avea mare noroc in jocurile de noroc, insa nu va indrumam pentru ca nu e nimic sigur. Este foarte important sa negociati sau sa va consolidati pozitiile dumneavoastra personale, profesionale si publice.

Horoscop zilnic leu Marti 5 august 2014
Ziua de marti va poate oferi avantaje sigure, dar in situatiile uzuale, actiunile pot avea circumstante ciudate. Evitati contradictiile ascutite, care va impiedica munca si va enerveaza.

Horoscop zilnic fecioara Marti 5 august 2014
Pentru unele Fecioare, ziua de azi va fi cu siguranta destul de grea. Cel mai adesea este vorba de relatiile de dragoste. Evident, apar inconveniente foarte mari, iar unele pot vorbi direct de o mare durere.

Horoscop zilnic balanta Marti 5 august 2014
Astazi primiti vesti care va asigura o dezvoltare cu succes a planului de afaceri in viitorul apropiat. Acest lucru va poate face sa ganditi pozitiv si sa puteti ajunge la proiecte minunate.

Horoscop zilnic scorpion Marti 5 august 2014
O mare parte din Scorpionii sunt dispusi sa riste in aceasta zi, in orice directie. Acest pas nu este justificat, si este posibil sa nu va atingeti obiectivele, insa nu va lasati batuti.

Horoscop zilnic sagetator Marti 5 august 2014
Prin munca veti atinge succesul material si veti avea castiguri in bani satisfacatoare care va depasesc asteptarile. Cand succesul este multidirectional, va bucurati de o situatie financiara buna, de care este bine sa profitati.

Citeşte mai mult pe bewoman.ro

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!