HOROSCOP 6 AUGUST 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri

HOROSCOP 6 AUGUST 2014 . RomaniaTV.net îţi prezintă prevuziunile zilei, conform eastrolog.ro. 
Alina Costache
05 aug. 2014, 15:16
HOROSCOP 6 AUGUST 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri

HOROSCOP 6 august 2014 Berbec:  Nu este o zi buna pentru a porni o noua afacere si nici pentru intalniri cu prietenii. Starea de nervozitate va poate face sa aveti reactii necontrolate fata de persoanele apropiate. Un prieten de familie va ajuta sa evitati un conflict cu autoritatile.

HOROSCOP 6 august 2014 Taur: In prima parte a zilei s-ar putea sa aveti divergente cu partenerul de viata din cauza unor probleme financiare. O cunostinta va solicita returnarea unui imprumut pe care vi l-a acordat, dar nu aveti posibilitatea sa va respectati promisiunea.Aceasta situatie neplacuta se rezolva in cursul dupa-amiezii, cand o ruda va ofera suma de bani de care aveti nevoie.

HOROSCOP 6 august 2014 Gemeni:  Sunteti nemultumit pentru ca aveti impresia ca munciti prea mult, iar munca depusa nu este apreciata la adevarata ei valoare, nici de seful dumneavoastra si nici de partenerul de viata. N-ar strica sa fiti mai modest. Spre seara, primiti o veste buna de la o ruda din departare, care va reda buna dispozitie.

HOROSCOP 6 august 2014 Rac: Ideile dumneavoastra nu sunt prea bine primite, dar acest lucru nu va descurajeaza si nu va afecteaza dorinta de innoire. Nu este o zi favorabila intalnirilor de afaceri, insa relatiile cu partenerul de viata sunt bune si puteti petrece momente placute impreuna, intr-o excursie sau in vizita la rude.

HOROSCOP 6 august 2014 Leu: Simtiti nevoia sa faceti schimbari in camin si sunteti tentat sa cheltuiti o suma mare de bani. Fiti prudent in luarea deciziilor pe plan financiar, pentru ca nu este un moment favorabil investitiilor! Va sfatuim sa va consultati cu partenerul de viata si sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Intuitia nu va ajuta prea mult astazi.

HOROSCOP 6 august 2014 Fecioara: In cursul diminetii s-ar putea sa fiti nervos din cauza dificultatilor pe care le intampinati pe plan profesional. Totul se rezolva in scurt timp cu ajutorul colegilor de serviciu. In partea a doua a zilei, puteti face schimbarile dorite in camin. Membrii familiei va sustin.

HOROSCOP 6 august 2014 Balanţa:  Sunteti bine dispus si optimist. Incercati, totusi, sa nu va detasati prea mult de problemele persoanelor apropiate! Riscati sa fiti gresit inteles si chiar sa vi se faca reprosuri. Va sfatuim sa fiti prudent in tot ce faceti astazi. Sunteti predispus la conflicte cu autoritatile.

HOROSCOP 6 august 2014 Scorpion: Relatiile parteneriale parcurg o perioada favorabila. La locul de munca, insa, nervozitatea va predispune la greseli. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati discutiile in contradictoriu cu o colega de serviciu.

HOROSCOP 6 august 2014 Sagetator:  Neintelegerile din cursul diminetii cu o femeie mai in varsta din familie va creeaza o stare de nervozitate. Astazi nu este indicat sa va intalniti cu prietenii si cu rudele. Starea dumneavoastra de agitatie ar putea sa le strice si lor buna dispozitie. Nu incercati sa faceti vreo speculatie financiara! Astazi nu aveti sanse de reusita.

HOROSCOP 6 agust 2014 Capricorn:  Nu sunteti multumit de nimic si simtiti nevoia sa faceti o schimbare in viata dumneavoastra. Se pare ca nu aveti sanse sa obtineti imprumutul pe care contati. Pastrati-va calmul! In caz contrar, riscati sa declansati o cearta care va implica mai multe persoane.

HOROSCOP 6 august 2014 Varsator:  In prima parte a zilei, deveniti irascibil din cauza lipsei banilor. In jurul pranzului, va intalniti cu un prieten care va imprumuta suma de bani de care aveti nevoie. Nu este momentul sa va ocupati de afaceri, pentru ca sansele de reusita sunt reduse. Exista riscul sa intrati in conflict cu legea. Fiti atent si prudent!

HOROSCOP 6 august 2014 Pesti: Se pare ca seful ierarhic este nervos si reuseste sa tensioneze atmosfera de la locul de munca. Pastrati-va calmul si evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de serviciu! Petreceti dupa-amiaza in mijlocul familiei. Impreuna cu partenerul de viata, puteti rezolva o problema care va framanta de cateva zile.

Horoscop furnizat de: eastrolog.ro

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!