CFR CLUJ – DINAMO MINSK 0-2. CFR Cluj, singura echipă românească eliminată din cupele europene

CFR CLUJ - DINAMO MINSK 0-2. CFR Cluj a fost eliminată cu scorul general de 0-3 din turul trei preliminar al Ligii Europa, ardelenii pierzând şi disputa de pe teren propriu, cu Dinamo Minsk.
Alina Costache
07 aug. 2014, 07:14
CFR CLUJ - DINAMO MINSK 0-2. CFR Cluj, singura echipă românească eliminată din cupele europene

CFR CLUJ – DINAMO MINSK LIVE VIDEO LOOK TV 0-2. CFR Cluj a fost învinsă de echipa belarusă Dinamo Minsk cu scorul de 2-0 (0-0), joi, pe stadionul din Gruia, în manşa secundă a turului III preliminar al Ligii Europa, fiind astfel eliminată din cupele europene.

Învinsă în primul joc cu 1-0, CFR a cedat şi pe teren propriu, după golurile marcate de din faze fixe de Igor Stasevici (71 – lovitură liberă) şi Chigozie Udoji (82 – penalty), însă a jucat mai bine de o oră în zece oameni, Ionuţ Rada fiind eliminat în minutul 26.

Click aici pentru a vedea CFR Cluj – Dinamo Minsk

Min. 82 Arbitrul inventează un penalty pentru Dinamo Minsk, iar calificarea ardelenilor este compromisă. Udoji a transformat lovitura de la 11 metri, 2-0 pentru bieloruşi.

Min. 71 GOL Dinamo Minsk! După o serie de ratări ale clujenilor, Stasevic marchează la una dintre puţinele acţiuni ale bieloruşilor! CFR Cluj – Dinamo Minsk 0-1.

Min. 26 Ionuţ Rada este eliminat! Jucătorul ardelenilor a primit direct cartonaşul roşu!

Min. 5 Dinamo Minsk este forţată să facă prima schimbare. Voronkov, accidentat de Rada, este înlocuit cu Diomande.

Componenţa formaţiilor:

CFR Cluj: Felgueiras – Susici, Larie, I. Rada, Camora – Monroy, Muniru – Deac, Negruţ, Fl. Costea – Tade.

Dinamo Minsk: Gutor – Karpovici, Bangura, Politevic, Veretilo – N. Nikolic, Simovic, Voronkov – Udoji, Adamovic, Stasevic.

În tur, bieloruşii s-au impus cu 1-0, dar Vasile Miriuţă, antrenorul clujenilor, speră să nu primească gol pentru a putea amâna deznodământul pentru prelungiri: „Adevărul este că am pierdut meciul din Belarus pentru că am făcut mai multe greşeli, n-are sens să ne ascundem. Ştiu că va fi un meci dificil, Dinamo Minsk este o echipă tare, dar am încredere în şansele noastre. Important va fi să nu primim gol și să marcăm. Eu sper să avem 1-0 și să ducem meciul în prelungiri. Sigur, ideal ar fi să rezolvăm calificarea în 90 de minute, dar dacă nu se va putea, vom împinge mingea spre prelungiri”, a spus Vasile Miriuţă

Ciprian Deac s-a ales cu o tăietură în ultimul meci al clujenilor în Liga I, 0-0 cu Pandurii, şi a fost înlocuit cu Florin Costea în minutul 65. Mijlocaşul dreapta vrea cu orice preţ să fie pe teren la returul cu Dinamo Minsk, fiind dispus să rişte. „Vreau să joc cu Dinamo Minsk, trebuie să fiu în teren pentru a ajuta echipa să se califice. E o rană destul de urâtă şi dureroasă, dar n-am de ales. Trebuie să obţinem această calificare şi să ne luăm revanşa după un meci mai slab în tur. Suntem capabili să întoarcem rezultatul din tur şi să ajungem în play-off-ul Europa League”, a spus Deac.
Clujenii au pus de-o grevă marţi din cauză că restanţele salariale au ajuns la 5 luni, dar în cele din urmă au intrat în cantonament.

CFR CLUJ – DINAMO MINSK LIVE VIDEO LOOK TV: „Ne calificăm mâine, staţi liniştiţi! Suntem pregătiţi de orice, putem să ducem meciul şi în prelungiri sau chiar la penalty-uri, pentru că jucătorii mei execută bine loviturile de la 11 metri. Va fi bine, sunt sigur de asta, am încredere totală în băieţi şi în felul în care se vor lupta şi se vor dedica pentru a obţine calificarea”, a spus Miriuţă, înaintea meciului retur cu Dinamo Minsk.
 
Tehnicianul CFR-ului a infirmat zvonurile conform cărora jucătorii ar fi făcut grevă înaintea partidei de mâine. „Nu este adevărat, n-a făcut nimeni grevă, nici nu s-a pus problema de aşa ceva! Ştiu că a fost o discuţie între comitetul jucătorilor şi conducere, dar nu ştiu ce au discutat şi nici despre ce”, a explicat acesta.
 
Vasile Miriuţă are şi o veste bună pentru fanii CFR-ului. Accidentat la meciul din campionat cu Pandurii, Ciprian Deac şi.a revenit şi va juca mâine. „Deac şi-a revenit, s-a antrenat şi va juca mâine”, a anunţat antrenorul „vişiniilor”. Tehnicianul nu crede că partida cu Dinamo Minsk reprezintă testul său de maturitate. „Ce examen? Eu sunt antrenorul care duce CFR în Europa League, nu mai am nevoie să dau teste”, a mai afirmat Miriuţă.
 
CFR CLUJ – DINAMO MINSK LIVE VIDEO LOOK TV: Dinamo Minsk a venit la Cluj cu gânduri mari! Învingători în prima manşă, pe teren propriu, cu 1-0, bieloruşii vor să se califice în turul 3 preliminar al Europa League, dar nu oricum. Deşi crede că cele două echipe au şanse egale, antrenorul Vladimir Juravel este aproape sigur că Dinamo Minsk se va impune şi în Gruia. Mai mult, acesta a subliniat că o calificare în urma loviturilor de departajare nu reprezintă o variantă bună pentru echipa sa.”Nu ne-am pregătit pentru penalty-uri, nu ne gândim la asta. Am venit pregătiţi aici şi vrem să câştigăm în 90 de minute şi să ne calificăm cu dublă victorie”, a spus Juravel, la conferinţa de presă.
 
Cu toate că susţine că este la curent cu tot ceea ce înseamnă CFR Cluj, tehnicianul a fost prins de jurnalişti cu „lecţia neînvăţată”, atunci când a venit vorba de istoria clubului din Gruia. „Ştiu că CFR e o echipă puternică, ştiu că a evoluat în grupele Champions League. Îmi amintesc şi de antrenorul Dan Petrescu”, s-a încurcat Juravel.
 
După ce a confundat CFR-ul cu Unirea Urziceni, acesta a ţinut să-l remarce pe Ciprian Deac, pentru evoluţia din meciul tur. „De la CFR mi-a plăcut numărul 7”, a punctat Vladimir Juravel.

Spynews
Matteo și-a cerut iubita de soție! Cum a avut loc momentul special: ”Nu a înțeles nimic” | VIDEO
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Top 3 alimente congelate sănătoase cu beneficii uimitoare pentru organism. Protejează inima și sunt recomandate în diete
Capital.ro
Durere infinită în muzica populară. S-a stins maestrul naiului din România
Playtech.ro
ȘOC Vladimir Putin, la un pas să folosească armele nucleare. Alertă maximă. CIA a făcut dezvăluirea
DailyBusiness
ANAF lansează ofensiva împotriva tranzacțiilor cu CRIPTOMONEDE în 2024! Fiscul îi lovește dur pe cei care încearcă să evite taxele!
Adevarul
Degeaba ridicăm F-urile să urmărească dronele rusești, degeaba le identificăm și le luăm la țintă: „Probabil politicienii noștri așteaptă pierderi de vieți umane”
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
Spynews
Momente emoționante pentru Mihai Petre și soția lui, Elwira! Cei doi au fost surprinși în prima zi de școală a fiicelor cuplului! | PAPARAZZI
Evz.ro
Super-trenul lui Nicolae Ceaușescu. Ce s-a ales de bijuteria prezidențială
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
Andreea Bălan e OUT de la „Te cunosc de undeva”! Şefii de la Antena 1 au CONCEDIAT-O după 13 ani de jurizare. Motivul este
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Doctorița Marina Gavril, ucisă pentru bani! Ce a făcut asasinul, imediat după crimă, cu telefonul și cardul bancar al doctoriței stomatolog
Capital.ro
Adio, maestre! A murit cel mai iubit ACTOR al românilor. A fost idolul a generații întregi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Fost pompier arestat în Chile pentru declanșarea unui incendiu devastator
MediaFlux
RUSIA, GATA de PACE! Anunțul venit de la MOSCOVA!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...