HOROSCOP 8 AUGUST 2014: Ce se anunţă în weekend, în funcţie de zodie

HOROSCOP 8 august 2014 . RomaniaTV.net îţi prezintă fiecare zodie, conform eastrolog.ro:
Alina Costache
08 aug. 2014, 05:14
HOROSCOP 8 AUGUST 2014: Ce se anunţă în weekend, în funcţie de zodie

HOROSCOP 8 august 2014 Berbec:  Se pare ca sunteti irascibil si va nemultumeste tot ce se petrece in jurul dumneavoastra. N-ar strica sa fiti mai conciliant, daca vreti sa nu stricati relatiile cu partenerul de viata si cu prietenii. Membrii mai tineri ai familiei va fac o mare bucurie in cursul dupa-amiezii, iar seara primiti un cadou din partea unei femei mai in varsta.

HOROSCOP 8 august 2014 Taur:  Astazi nu este indicat sa va ocupati de afaceri, deoarece sansele de reusita sunt reduse. De asemenea, va sfatuim sa evitati orice fel de speulatii. In schimb, relatiile sentimentale va ofera mari satisfactii. Sunteti dispus chiar sa faceti declaratii de dragoste persoanei iubite.

HOROSCOP 8 august 2014 Gemeni:  Un coleg in care ati avut mare incredere va dezamageste profund. Va recomandam sa fiti prudent si sa nu incepeti discutii in contradictoriu cu cei din jur. Dorinta de independenta pe care o manifestati fata de prieteni ar putea sa va afecteze relatiile parteneriale.

HOROSCOP 8 august 2014 Rac:  Incepeti ziua cu un sentiment de frustrare, din cauza ca seful va anunta anularea unei calatorii in care urma sa plecati peste cateva zile. Nu va revarsati nervii asupra colegilor! In partea a doua a zilei, va sfatuim sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Impreuna reusiti sa rezolvati o problema de familie.

HOROSCOP 8 august 2014 Leu:  O zi foarte buna pe plan profesional. Este posibil sa fiti premiat sau avansat in functie. Activitatea intelectuala va aduce mari satisfactii. Dupa-amiaza sunteti nevoit sa luati o decizie in privinta relatiilor cu persoana iubita. Intuitia va ajuta.

HOROSCOP 8 august 2014 Fecioara: Sunteti indispus din cauza dificultatilor financiare pe care le intampinati si aveti tendinta sa va izolati. Va recomandam sa nu va angajati in activitati noi.  Nu va puneti mari sperante in succesul unei afaceri! S-ar putea sa fiti dezamagit. Relatiile sentimentale, insa, parcurg o perioada favorabila.

HOROSCOP 8 august 2014 Balanţa: Relatiile dumneavoastra cu persoana iubita sunt excelente. In cursul diminetii s-ar putea sa cunoasteti o femeie tanara care va juca un rol important in viata dumneavoastra. Nu tratati cu superficialitate activitatea profesionala! Aveti tendinta sa faceti greseli care va pot crea neplaceri.

HOROSCOP 8 august 2014 Scorpion:  In prima parte a zilei, cumparati un obiect de valoare pentru camin. Partenerul de viata se bucura. Sunteti nevoit a va schimbati programul in ultimul moment, din cauza unei situatii neprevazute la locul de munca. Petreceti seara in familie si faceti planuri pentru o calatorie.

HOROSCOP 8 august 2014 Sagetator:  Vi se propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa nu va pripiti in luarea unei hotarari. Este posibil sa aveti dificultati de concentrare si sa nu reusiti sa luati o decizie inspirata. Dupa-amiaza acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si petreceti o seara romantica in compania persoanei dragi.

HOROSCOP 8 agust 2014 Capricorn:  Munca din ultima perioada isi arata rezultatele azi. Totul se datoreaza perseverentei si seriozitatii cu care tratati problemele. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale! Partenerul de viata se simte neglijat.

HOROSCOP 8 august 2014 Varsator:  Astazi sunt favorizate relatiile cu rudele si cu prietenii. In prima parte a zilei, va intalniti cu o femeie tanara pe care nu ati vazut-o de mai mult timp. Este momentul sa vaocupati de problemele de sanatate ale unei persoane mai in varsta din familie. Seara primiti vizita unui prieten care va da o veste buna.

HOROSCOP 8 august 2014 Pesti:  Sunteti in forma si bine dispus, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Puteti avea succes in tranzactii comerciale si investitii financiare. Va sfatuim sa evitati speculatiile de orice fel.

Horoscop furnizat de: eastrolog.ro

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!