Horoscop complet vineri 8 august şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Finalul săptămanii şi weekendul împarte nativii zodiacului în doua. Astfel, pentru cei aflaţi în prima parte a zodiacului se prevăd zile aproape diametral opuse ca grad de stabilitate, mai ales financiară, spre deosebire de ceilalti, după cum urmează.  
Alina Costache
08 aug. 2014, 06:06
Horoscop complet vineri 8 august şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC– horoscopul zilei de vineri, 8 august si de weekend

Berbecii sunt atrasi intr-o drama complex emotionala care este puternic legata de niste circumstante familiale. Probleme vechi de pe linia genealogica vor tulbura nativii din Berbec, mai ales in weekend, ridicandu-le intrebari precum: „De ce trebuie sa-mi asum eu asta daca nu am avut nicio legatura in actiune, exceptand ca sunt ruda cu X”. Pana una alta, vor intelege ca familia este familie si ca nu pot ignora o problema doar pentru ca considera ca n-au motive sa si-o asume. Uneori, trebuie pur si simplu sa rezolvi problema pentru a merge mai departe, indiferent de originea acesteia.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 8 august si de weekend

Taurii dovedesc ca pot renaste ca pasarea Phoenix, indiferent cat de fara scapare pare situatia. Ei infrunta totul si, mai ales sambata, chiar daca prezinta sanse slabe de reusita, ies cu capul sus din probleme. Astfel, castiga admiratia unor persoane foarte importante la care nici macar nu au sperat sa ajunga vreodata.

GEMENI– horoscopul zilei de vineri, 8 august si de weekend

Gemenii vor pierde fara doar si poate daca se angajeaza in dispute de opinie. Indiferent cat de convinsi sunt de ceea ce stiu, nu este momentul potrivit pentru un schimb de idei in contradictoriu. Gemenii risca sa-si piarda si rabdarea, si energia in weekend, iar in aceste conditii exista si riscul de a actiona impulsiv, in detrimentul propriu. Mai bine renunta la schimburi de opinii, isi vad de propria treaba si asteapta sa treaca ziua.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 8 august si de weekend

Racii vor da dovada de o incapatanare incredibila, chiar mai mare decat se asteapta cei care-i cunosc bine. Insa incapatanarea Racilor are o justificare bine construita, chiar daca nativii acestei zodii nu o impartasesc cu ceilalti. Racii sunt constienti ca vor avea enorm de pierdut daca lasa de la ei intr-o situatie aparuta astazi care se va lungi pe perioada zilelor de sambata si duminica.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 8 august si de weekend

Toate intamplarile, situatiile, emotiile pe care Leii au decis sa le tina pentru ei insisi cantaresc tot mai greu pe sufletul lor. Puterea de concentrare le scade asmbata, pesimismul capata amploare si oboseala psihica creste. Toate acestea din simplul motiv ca au ales sa taca atunci cand ar fi trebuit sa vorbeasca. Este momentul sa rupa tacerea si sa puna punctul pe „i” chiar si cu riscul unor discutii dureroase.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 8 august si de weekend

Puterea de perceptie si capacitatea de rationare determina Fecioarele sa-si modeleze propriile trairi. Cu alte cuvinte, isi impun sa simta sau sa nu simta ceva. O perioada le va reusi aceasta strategie, dar nu va dura mult pana cand nu se vor scufunda emotional sub propriile eforturi de a sta la suprafata. Cateva zile libere sunt absolut necesare pentru a-si reveni iar weekend-ul e perfect pentru asa ceva.

Continuarea pe Lyla.ro

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!