GIGI BECALI, terorizat în puşcărie. De frică, patronul Stelei nu mai poate să doarmă

Viaţa la puşcărie e un coşmar continuu pentru Gigi Becali. De ceva vreme, patronul Stelei nu poate dormi din cauza ploşniţelor şi a căpuşelor care i-au invadat celula şi îl ciupesc fără încetare, potrivit Libertatea. În replică, conducerea Penitenciarului Poarta Albă precizează că "până în prezent nu au fost semnalate conducerii unității aspectele prezentate în articolul în cauză, nici de către persoana condamnată Becali George și nici de alți deținuți aflați în custodia Penitenciarului Poarta Albă".
Daniel Spătaru
11 aug. 2014, 06:34
GIGI BECALI, terorizat în puşcărie. De frică, patronul Stelei nu mai poate să doarmă

GIGI BECALI face nopţi albe la Poarta Albă, din cauza ploşniţelor şi căpuşelor. Mai mult, potrivit libertatea.ro, patronul Stelei se teme să doarmă nopţile şi de frica şobolanilor care umblă prin celule. Îi este frică să nu fie muşcat în somn şi să se îmbolnăvească grav.

Vecinii din Pipera ai lui GIGI BECALI spun că au aflat de la mama acestuia de condiţiile grele de la Poarta Albă şi se tem pentru viaţa lui. Mai mult, ei vor să strângă semnături şi să facă un miting pentru a cere eliberarea patronului Stelei din închisoare.

Citeşte şi GIGI BECALI, anunţ de ultimă oră: Se întâmplă pe 13 august!

Gigi s-a plâns tuturor de mizeria cruntă, de faptul că celulele s-au umplut de ploşniţe, de căpuşe, de gândaci şi chiar de şobolani. Nici nu mai poate să doarmă, pentru că lighioanele îl ciupesc încontinuu. Îi e frică să nu fie muşcat în somn de şobolani, care îl pot îmbolnăvi grav.

Şefii puşcăriei ar trebui să deratizeze celulele, să dea cu substanţe otrăvitoare care să stârpească lighioanele, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Vrem să strângem semnături, să facem miting cu suporterii stelişti şi să-l scoatem din puşcărie„, au spus vecinii, pentru sursa citată.

Citeşte şi Ce mănâncă Gigi Becali în închisoare. Alexandrina Becali: „Îi trimitem mereu pachet”

Directorul Penitenciarului Poarta Albă, comisarul şef Gelu Dănuţ Dincă, a precizat, într-un comunicat de presă, că „atât la Penitenciarul Poarta Albă, cât și în cadrul secției exterioare Valu lui Traian, acolo unde este cazat și deținutul Becali George, sunt luate măsuri permanente de prevenție a apariției și răspândirii de insecte dăunătoare (ploșnițe, căpușe, gândaci) și șobolani„.

„Periodic se desfășoară activități de dezinsecție și deratizare, cu frecvență lunară și trimestrială în cadrul unor programe de igienizare aflate în derulare în parteneriat cu instituții de specialitate”, se mai arată în comunicat.

Reprezentanţii ANP mai precizează că „până în prezent, nu au fost semnalate conducerii unității aspectele prezentate în articolul în cauză, nici de către persoana condamnată Becali George și nici de alți deținuți aflați în custodia Penitenciarului Poarta Albă”.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Codul Rutier. Verificați în documente această dată. Este obligatoriu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'