PETROLUL – RAPID 0-0: Punct nesperat câştigat de giuleşteni

PETROLUL - RAPID 0-0: Sunt primele puncte pierdute în această ediţie de campionat pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu, fost tehnician la formaţia din Giuleşti.
Filip Stan
16 aug. 2014, 11:07
PETROLUL - RAPID 0-0: Punct nesperat câştigat de giuleşteni

UPDATE: Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti au terminat nedecis 0-0, în meciul disputat, sâmbătă seara, în cadrul etapei a 4-a a Ligii I la fotbal. 

În minutul 45, vârful Ciolacu de la Rapid Bucureşti a reuşit să înscrie, dar arbitrul a anulat golul pentru fault în atac. Ionel Ganea, antrenorul oaspeţilor a protestat vehement după această decizie.

Partida a avut loc pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti. 

Sunt primele puncte pierdute în această ediţie de campionat pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu, fost tehnician la formaţia din Giuleşti.

Rapid Bucureşti reuşeşte un rezultat puţin scontat şi ajută pe Steaua Bucureşti, marea sa rivală, în lupta pentru titlul de campioană.


PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. Petrolul nu a mai câştigat în campionat contra Rapidului din anul 2000, însă acum porneşte din postura de mare favorită.

Vezi LIVE VIDEO AICIAICIAICI și AICI 

Echipe probabile:

Petrolul: Pecanha – Fanchone, Gerson, Geraldo, Beța – De Lucas, Hoban – Teixeira, Mutu, Albin – Tamuz

Rapid: Bornescu – Stoica, Iacob, Mera, Tanc – Săndulescu – Cojocnean, Pancu, Dică, Coman – Ciolacu

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. Pentru acest meci, ambele peluze sunt închise, la fel ca la meciul Petrolul – FC Botoșani, diferența fiind aceea că fanii giuleşteni pot intra în sectorul rezervat oaspeților.

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV.Antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu, nu îl poate folosi pe Alcenat, care a primit un cartonaș roșu etapa trecută. Astfel, el va fi înlocuit de Peteleu, un fotbalist adus de la Năvodari. De asemenea, Vlad Morar este incert.

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. „O nouă victorie ne-ar da încredere și am avea maxim de puncte. Chiar dacă nu traveresează o perioadă bună, Rapidului îi rămâne tradiția și experiența care ne poate îngreuna misiunea”, a spus Răzvan Lucescu.

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. „Noi mergem să luăm puncte la Ploiești, nu ne interesează că Rapid este în formă”, a spus Ionel Ganea, antrenorul giuleștenilor.

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. Petrolul Ploieşti a câştigat maximum de puncte în primele trei etape şi au obţinut o calificare impresionantă în play-off-ul Europa League contra cehilor de la Viktoria Plzen pe care i-au eliminat după o remiză pe teren propriu (1-1) şi o victorie cu 4-1 în deplasare.

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. Rapid se va deplasa la Ploieşti din postura de echipă nou-promovată. Ionel Ganea recunoaşte valoarea adversarului, dar speră ca echipa sa să obţină un rezultat pozitiv.

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. ”Întâlnim cea mai în formă echipă din campionatul nostru. Vom merge să jucăm fotbal şi să obţinem un rezultat pozitiv. Meciul nu va fi uşor, ei au şi un avantaj din punct de vedere al fanilor. Suntem într-o creştere a formei sportive, nu trebuie să ne gândim foarte mult cu cine jucăm”, a declarat antrenorul Rapidului.

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. Răzvan Lucescu, antrenorul Petrolului, a recunoscut, că echipa sa porneşte ca favorită în meciul cu Rapid.

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. ”Riscăm să fim prea siguri de noi. Meciul  va fi complicat dacă nu vom fi atenţi la fiecare detaliu. Petrolul traverseză un sezon bun, dar în spatele Rapidului rămâne tradiţia şi experienţa unor jucători precum Dică, Negru şi Pancu”, a spus Lucescu.

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. Adrian Mutu trece printr-o perioadă foarte bună, discuţiile pe marginea convocării sale la echipa naţională intensificându-se. Căpitanul Petrolului a marcat patru goluri în acest debut de sezon (două în campionat şi două în Europa League).

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. Echipe probabile:

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. Petrolul Ploieşti: Pecanha – Fanchone, Gerson, Geraldo, Beța – De Lucas, Hoban – Teixeira, Mutu, Albin – Tamuz

PETROLUL – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV. Rapid: Bornescu – Stoica, Iacob, Mera, Tanc – Săndulescu – Cojocnean, Pancu, Dică, Coman – Ciolacu

Petrolul este lidera la zi a clasamentului, cu trei victorii consecutive in campionat, iar Rapidul, consolidat in ultimele saptamani poate fi o adversara exceptionala pentru echipa lui Razvan Lucescu inainte de turul play-off-ului Ligii Europa, unde “lupii-galbeni” s-au calificat en-fanfare.

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce a pățit un cunoscut vlogger român în capitala Ungariei. Aspectul care l-a lăsat mut de uimire în Budapesta. ”Chiar nu mă așteptam”
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
ANAF NU va mai reține din veniturile încasate lunar. Ce presupune proiectul
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Cumpărături acum 3.500 de ani. Cum arăta lista de produse
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Detaliul bulversant din această poză. Mirele și mireasa nu l-au observat, dar fotograful a înlemnit 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Scandal de hărțuire sexuală la Universitatea de Arhitectură din București: Conferențiar suspendat
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?