STEAUA-LUDOGORET. Delegare DE TOP la meciul STEAUA-LUDOGORET din LIGA CAMPIONILOR

STEAUA-LUDOGORET DIGI SPORT. Felix Brych, din Germania, va conduce la centru meciul STEAUA-LUDOGORET, care se va disputa, marti, de la ora 21:45, LIVE VIDEO pe DIGI SPORT in prima mansa a play-off-ului din LIGA CAMPIONILOR. Partida STEAUA-LUDOGORET este programata pe Arena Nationala si va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. STEAUA-LUDOGORET DIGI SPORT.
Filip Stan
18 aug. 2014, 05:55
STEAUA-LUDOGORET. Delegare DE TOP la meciul STEAUA-LUDOGORET din LIGA CAMPIONILOR

STEAUA-LUDOGORET DIGI SPORT. Felix Brych, care a arbitrat finala Europa League în 2014, va fi ajutat la cele doua linii de conationalii sai Mark Borsch si Markus Hacker. Rezerva va fi Tobias Christ. Asistentii suplimentari pentru acest meci au fost desemnati Marco Fritz si Bastian Dankert. Delegatul UEFA a fost desemnat slovacul Dusan Tittel, in timp ce arbitrii vor fi supervizati de catre spaniolul Manuel Lopez Fernandez. STEAUA-LUDOGORET se va juca, marti, de la ora 21:45, la Bucuresti. Returul va avea loc pe 27 august, in Bulgaria.

STEAUA-LUDOGORET DIGI SPORT. Steaua se pregăteşte pentru ultimul obstacol înainte de grupele UEFA Champions League, dubla cu Ludogoret. Elevii lui Gâlcă au participat astăzi la ultimul antrenament dinaintea partidei cu bulgarii şi au părut foarte relaxaţi la şedinţa tehnică. Tehnicianul stelist s-a implicat şi el la antrenamente, alături de jucători.Steaua are un moral excelent după rezultatul din ultima etapă. Echipa din Ghencea a reuşit să o învingă pe Pandurii cu un incredibil 6-0, toate golurile fiind marcate de Keşeru. Nici Ludogoret nu stă rău din acest punct de vedere, campionii Bulgariei învingând cu 2-0 pe ŢSKA Sofia.

STEAUA-LUDOGORET DIGI SPORT. Steaua a câştigat la scor partida cu Pandurii și acum se pregătește de partida tur cu Ludogoret. Claudiu Keșeru a declarat după partida cu Pandurii: „Cred că va fi un meci mult mai strâns marți, deoarece e manșa tur a play-off-ului, va fi un meci o săptămână mai târziu, eu zic că va fi un meci mult mai strâns. Marți vom fi toți montați la maxim, ne dorim să realizăm un meci mare și sunt sigur că vom fi toți la potențial maxim”.

STEAUA-LUDOGORET DIGI SPORT. Srgian Luchin l-a completat pe colegul său: „Și aici trebuie să fim atenți, eu zic că dacă vom obține un rezultat favorabil în primul meci 99% suntem calificați. Dar cu toate astea eu zic că Steaua are prima șansă și trebuie să profităm de primul meci pe care îl jucăm acasă”. 

STEAUA-LUDOGORET DIGI SPORT. Lucian Sânmărtean spune: „E o presiune pentru toată lumea, pentru că este un meci extrem de important, faptul că și astăzi (n.r. vineri) nu au fost în tribune să vadă acest moment deosebit al nostru ne pare rău, dar sper ca marți să ne facem datoria. Să ne bucurăm de spectacol, e nevoie de victorie!”.

STEAUA-LUDOGORET DIGI SPORT. Bulgarii  vor ajunge în Bucureşti, luni, la ora 12:00 cu un autocar, iar după ce vor ajunge în România se vor duce direct la Hilton. Seara, de la ora 21:00, Ludogoreţ va efectua antrenamentul oficial, pe Arena Naţională. Şi fanii bulgarilor sunt aşteptaţi să vină la STEAUA-LUDOGORET, însă aceştia vor ajunge în Capitală în ziua meciului. Suporterii lui Ludogoreţ au cumpărat toate cele 2.500 de bilete destinate lor şi vor ajunge la Bucureşti cu 25 de autocare.

STEAUA-LUDOGORET DIGI SPORT. Costel Gâlcă s-a deplasat personal să vadă meciul lui LUDOGORET cu ŢSKA Sofia. Din păcate pentru antrenorul celor de la STEAUA, tehnicianul bulgarilor a menajat aproape toată echipa, folosind doar doi jucători care pot fi titulari la Bucureşti. Hamza a fost şi el în echipa de start trimisă de Dermendzhiev în teren şi a înscris cel de-al doilea gol al lui LUDOGORET în minutul  51, fiind schimbat în minutul 85 cu Juninho Quixada. Prima reuşită a bulgarilor a aparţinut lui Misidjan după jumătate de oră de joc.

STEAUA-LUDOGORET DIGI SPORT. Cei de la LUDOGORET i-au pregatit cateva surprize pentru primul meci cu STEAUA: au jucat cu TSKA fara 9 titulari si au castigat cu 2-0. Georgi Dermendzhiev, antrenorul lui LUDOGORET, a declarat dupa mecicul cu TSKA din campionat ca s-a gandit la un singur lucru: dubla cu STEAUA: „Am dominat tactic foarte bine jocul. Ne-am pastrat fortele pentru STEAUA. Suntem un lot de 26-27 de oameni, nu conteaza cine joaca. Mereu vom avea emotii inaintea unui astfel de meci. Va fi un joc greu, respectam STEAUA!”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!