Tăriceanu: Udrea, un alt candidat al preşedintelui Băsescu

Preşedintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că Elena Udrea 'nu este altceva decât un alt candidat al actualului preşedinte Traian Băsescu'.
Alina Andrei
18 aug. 2014, 16:30
Tăriceanu: Udrea, un alt candidat al preşedintelui Băsescu

„Am luat notă de o posibilă nouă candidatură, a doamnei Udrea, care nu este altceva decât un alt candidat al actualului preşedinte Băsescu care mai are puţin şi o să se încurce în proprii candidaţi pe care îi trage de sforiţe: Iohannis, Diaconescu, Udrea. Are o paletă întreagă şi este evident că nu va mai şti cum să-i gestioneze”, a spus Tăriceanu, luni, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Legat de propria candidatură la prezidenţiale, Tăriceanu a precizat că se află abia la începutul campaniei.

„Astăzi am primit mesajul de la unul dintre colegii din judeţ care îmi spunea că vine cu un pachet de 10.000 de semnături, lucru care mă bucură foarte mult. Suntem abia la începutul campaniei, mulţi dintre colegi sunt încă în vacanţă, aşa cum sunt şi mulţi dintre cetăţeni”, a precizat liderul PLR, citat de Agerpres. 

Cristian Diaconescu, anunţat în urmă cu câteva luni drept candidat al PMP la Preşedinţie, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că va candida ca independent la Preşedinţia României şi, în aceste condiţii, nu va mai fi membru al PMP. El a precizat totodată că va rămâne preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, pe care a înfiinţat-o.

Preşedinta PMP, Elena Udrea, a declarat luni că regretă plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adăugând însă că acesta a fost doar propus, nu şi votat de conducerea formaţiunii pentru a intra în cursa electorală.

Elena Udrea a mai declarat, că după ce se va lua o decizie privind candidatul partidului la prezidenţiale, va avea loc o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu.

„A rămas că partidul se întruneşte mâine (n.r. marţi) în forul statutar. Purtăm discuţiile pe marginea nemulţumirilor colegilor din teritoriu, a modului în care evolua campania la prezidenţiale, luăm o decizie privind candidatul, o votăm aşa cum cere statutul şi după aceea discutăm şi cu preşedintele, pentru că cei de la Mişcarea Populară suntem şi cei care ne dorim să avem electoratul lui Traian Băsescu. Deci este firesc să ne consultăm cu preşedintele”, a spus Udrea.

Udrea a mai spus că este pregătită să-şi asume candidatura la alegerile prezidenţiale, în calitate de preşedinte al PMP.

Europarlamentarul PMP Cristian Preda consideră că ‘ofensiva’ pornită de liderul partidului, Elena Udrea, împotriva candidaturii lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale, care ar putea fi urmată de o intrare a şefei PMP în cursa pentru Cotroceni, e o ‘eroare ce se poate dovedi fatală’ şi pentru PMP şi pentru Udrea şi pentru Traian Băsescu. 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!