HOROSCOP: Ce fel de soacră ai, în funcţie de zodie

Astrele te pot ajuta să îţi dai seama care sunt defectele, ce puncte slabe are soacra ta şi cum te vei înţelege cu ea, în funcţie de zodie.
Alina Costache
20 aug. 2014, 09:19
HOROSCOP: Ce fel de soacră ai, în funcţie de zodie

Berbec

În descrierea generală, femeia Berbec este puternică, cu trasaturi precise de caracter, dar atenţie nu vorbim despre o femeie rece. Impulsivitatea este o trăsătură dominantă, femeia născută sub acest semn zodiacal este iute la mânie şi greu de stăpânit. Nu o subestima niciodată pe soacra Berbec. Este o persoană autodidactă, convinsa de cele mai multe ori că dacă cineva poate face lucrurile bine, atunci ea este acea persoană. Mai mult, se spune că soacra Berbec este Marea Doamă a zodiacului.

Taur

Femeia Taur pare să nu ţină cont de statut în niciun moment. Poţi considera că ţi-ai câştigat o a doua mamă, pentru că soacra Taur este foarte grijulie cu tine, mai mult şi pentru a fi sigură că relaţia dintre tine şi fiul ei merge bine. Cu toate astea, dacă intri în conflict cu ea, aşteaptă-te la intrigi ţesute minuţios. Vei aplana scandalurile daca îi vei arăta că îi respecti părerile fără să o tot contrazici.

Citeşte şi Horoscop: Cât de bârfitoare sunt femeile, în funcţie de zodie

Gemeni

Este plină de viaţă, iar veselia ei devine repede molipisitoare şi poate alunga chiar şi cele mai negre gânduri. Va încerca să te cunoască foarte bine, deoarece i se pare esenţial să ştie cu cine s-a casatorit copilul ei. Poţi vorbi cu ea despre orice domeniu, deoarece este un om curios.

Rac

Majoritatea femeilor Rac păstrează o legătură vie cu trecutul lor. Pentru că ţine la fericirea şi la confortul copiilor săi, soacra Rac te va considera copilul ei. Vei fi surprinsă să vezi cât de frumos se poartă cu tine. Soacra Rac este cu siguranţă genul de persoana prudentă care va avea nişte rezerve materiale puse deoparte.

Leu

Fără a fi trăsăturile principale ale caracterului ei, femeia Leu poate deveni în anumite ocazii arogantă sau mândră. Ţine cont de faptul că femeia leu este dintre cele mai aprige şi mai exigente soacre. Îi place sa fie lăudată şi apreciază complimentele originale.

Citeşte şi HOROSCOP: Cu ce zodie eşti compatibil amoros în funcţie de zodia ta

Fecioară

Ideal ar fi să te arăţi cât mai reţinută cu soacra Fecioară. Încearcă să fii amabilă şi binevoitoare, dar să ştii că lucrurile nu vor ieşi exact asa cum îţi doresti. Fecioara va încerca să intre cu totul în viaţa ta, să ţi-o conduca. Dar nu deznădăjdui. Scapi mai repede de ea daca îi arăţi că nu te deranjează acest lucru.

Balanţă

Simţul corectitudinii aproape dus la extrem (care o prinde atat de bine) îşi va face încă o dată datoria, astfel încât va fi gata oricând să îşi recunoască greşeala. Dacă soacra ta este născută sub acest semn zodiacal, te va trata exact ca pe fiul său, adica îţi va fi o adevărată prietenă. În mod cert nu se va implica în relaţia voastră mai mult decât este cazul.

Citeşte mai mult pe one.ro

Citeşte şi Nu te înţelegi cu mama soacră? Sfaturi cum să procedezi

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cât a ajuns să coste o brioșă la reducere într-un supermarket Lidl. Un român a rămas șocat când a văzut prețul: “A costat mai mult să pună eticheta”
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
ALERTĂ pentru românii care au card la această bancă. Fiți cu ochii în patru!
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Prognoza meteo actualizată. Canicula se extinde în mai multe județe. Harta cu zonele fierbinți
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Noul război ce stă să izbucnească. Au atacat azi dimineață. S-a declarat stare de urgență
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Creștere alarmantă a alergiilor la ambrozie în rândul românilor
MediaFlux
VÂRSTA de PENSIONARE CREȘTE și SCADE în același timp! RĂSTURNARE de la 1 SEPTEMBRIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...