DEZASTRU în Ghencea. Steaua a pierdut LAMENTABIL cu Ceahlăul. Urmează Ludogoreţ

STEAUA - CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV. Steaua - Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a cincea din Liga I, s-a încheiat cu scorul de 0-1. "Roş-albaştrii" au suferit prima înfrângere din acest început de sezon, iar Costel Gâlcă are destule motive de îngrijorare înaintea partidei cu Ludogoreţ Razgrad, decisivă pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.
Alina Costache
23 aug. 2014, 13:40
DEZASTRU în Ghencea. Steaua a pierdut LAMENTABIL cu Ceahlăul. Urmează Ludogoreţ

Steliştii au părut complet deconectaţi de la joc în prima repriză, fiind cu gândul, probabil, mai mult la Ludogoreţ. Jocul „roş-albaştrilor” a fost unul slab, lipsit de ocazii şi de cursivitate, în timp ce Ceahlăul s-a mulţumit să joace la aşteptare şi cu speranţa că gazdele vor face greşeli pe care să le poată specula.

După 45 de minute tabela arăta în continuare 0-0, însă repriza a doua a transformat seara într-una de coşmar pentru Steaua. Elevilor lui Gâlcă nu le-a ieşit mai nimic sâmbătă seară în Ghencea, iar Achim a dat lovitura de graţie, înscriind după ce o minge l-a găsit nemarcat în careu.

După primirea golului, Steaua a părut şi mai puţin lucidă, chiar dacă a pus tot mai multă presiune, iar ocaziile clare au aparţinut lui Chipciu, care l-a întins serios pe Calancea cu un şut de la marginea careului, şi lui Keşeru, care a şutat în blocaj din întoarcere, de la 9 metri.

Neobişnuiţi se pare să fie conduşi, steliştii au devenit tot mai nervoşi odată cu trecerea timpului şi în ultimele cinci minute doi dintre ei au văzut cartonaşul roşu. Filip a fost eliminat în minutul 87, iar Chipciu, care mai primise un galben pentru proteste la o decizie a arbitrului Rusandu, l-a primit şi pe cel de-al doilea pentru o simulare, în minutul 90+2.

Fluierul final i-a găsit pe stelişti dezamăgiţi şi cu încă o problemă de lot înaintea returului cu Ludogoreţ, după ce Arlauskis s-a accidentat în prima repriză şi a fost înlocuit în minutul 36.

STEAUA – CEAHLĂUL 0-1 LIVE TEXT

Meciul s-a încheiat.

Min. 90+2 Chipciu vede şi el al doilea galben şi, implicit, ROŞU, pentru o simulare în încercarea de a obţine un penalty.

Min. 87 STEAUA RĂMÂNE ÎN 10. FILIP A PRIMIT CARTONAŞ ROŞU.

Min. 81 Steaua face în continuare un meci slab şi elevii lui Gâlcă devin tot mai nervoşi. Chipciu a primit galben pentru proteste. Din tribună se aud deja huiduieli.

Min. 78 Keşeru primeşte cu spatele la poartă, de la Chipciu, şutează din întoarcere, dar în blocaj, iar apărarea nemţeană îndepărtează pericolul pentru moment. Steaua rămâne în atac, dar defensiva Ceahlăului stă bine pe poziţii.

Min. 72 Dumitraşcu se distrează cu apărarea Stelei, în driblează de mai multe ori în careu pe Tosca, pasează, dar Ceahlăul trece pe lângă gol, Niţă reţinând foarte bine lângă bară, la colţul scurt.

Min.66 Chipciu are o mare ocazie de a egala, cu un şut de la marginea careului, dar Calancea se întinde bine şi respinge în corner.

STEAUA CEAHLAUL 0-1, gol oaspeţii, Steaua joacă însă cu rezervele. Achim, nemarcat, preia lejer în interiorul careului și îl învinge pe Niță

STEAUA CEAHLAUL 0-0 la pauză.

Min. 40: Ocazie uriașă pentru Ceahlăul. Popadiuc trage din careu pe lângă

Min. 36: Arlauskis, accidentat, este înlocuit cu Niță. Este debutul în acest sezon pentru Niță

Min 22: Pârvulescu trage de la 25 de metri peste poarta apărată de Calancea

STEAUA CEAHLUL PIATRA NEAMŢ LIVE VIDEO LOOK TV

Min 10: Șansă bună pentru Keșeru, care nu ajunge la întâlnirea cu mingea

Min. 7: O primă ocazie importantă aparține oaspeților. Șutul foarte bun al lui Achim este scos de Arlauskis


STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV. Steaua – Ceahlăul Piatra Neamţ, LIVE VIDEO de la ora 21.00, în etapa a cincea din Liga I. Echipa Steaua va juca sâmbătă seara, de la ora 21.00, pe teren propriu, în compania formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a cincea din Liga I.

STEAUA CEAHLUL PIATRA NEAMŢ LIVE VIDEO LOOK TV


STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV . Steaua a învins pe teren propriu, cu scorul de 6-0 (3-0), echipa Pandurii Târgu-Jiu, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1. Claudiu Keserü a înscris în minutele 23, 26p, 34, 64, 82 şi 85.

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV . “Roş-albaştrii” au maximum de puncte după meciurile cu Rapid (3-1), CSUC (4-1), CFR (1-0) şi Pandurii (6-0). De asemenea, marţi seară, steliştii au câştigat cu 1-0 (Alexandru Chipciu 88) meciul cu Ludogorets Razgrad din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV . Nu vor putea juca mijlocaşul Cristian Tănase şi Valentin Lemnaru, care sunt accidentaţi.

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV . Antrenorul lui Dinamo Zagreb, Zoran Mamić, a confirmat interesul pentru fundaşul Iasmin Latovlevici.

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV. “Da, este adevărat că mi-l doresc la echipă pe Latovlevici. El este principala noastră ţintă în acest moment şi asta chiar dacă am ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. Totul depinde acum de Steaua, de rezultatul acesteia în partida retur din Bulgaria“, a spus Mamić.

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV . De asemenea, steliştii negociază cu Sevilla FC pentru a-l împrumuta pe Raul Rusescu. Atacantul nu intră în vederile antrenorului Unai Emery, astfel că andaluzii ar fi de acord să-l cedeze, însă steliştii ar trebui să-i suporte o bună parte din salariul de 450.000 de euro.

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV. Steaua este singura echipă din Liga 1 care are maximum de puncte după 4 etape disputate. “Roş-albaştrii” au cel mai bun atac din Liga 1 după 4 etape, înscriind 13 goluri. Echipa din Ghencea este neînvinsă în ultimele 11 meciuri din Liga 1, steliştii pierzând o singură dată în ultimele 20 de partide jucate pe teren propriu. În 17 meciuri jucate acasă, Steaua a bătut-o pe Ceahlăul de 14 ori.

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV . “Cu Ludogorets Razgard am jucat cu o anumită echipă, în Liga 1 vom folosi alta. Nu e una de rezerve, e una pe care vom miza pentru că trebuie să le dau tuturor celor din lot şansa să joace. Suntem angrenaţi în mai multe competiţii, importante pentru noi, şi trebuie să facem faţă pe toate fronturile”, a spus antrenorul Stelei Constantin Gâlcă.

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV .Ceahlăul Piatra Neamţ a terminat la egalitate partida disputată duminică seară, acasă, în compania echipei Dinamo, în etapa a patra a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Vlad Achim (45+3 penalty) pentru gazde şi Cosmin Matei (62) pentru oaspeţi. “Galben-negrii” au 4 puncte în clasament după meciurile cu Gaz (0-3), ASA (1-4), Pandurii (1-0) şi Dinamo (1-1).

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV. Oaspeţii au 3 jucători indisponibili, Marius Onciu, care s-a accidentat la genunchiul stâng, Alexandru Ichim, care este incert, fiind răcit şi Andrei Ţepeş, care a avut probleme medicale, fiind în perioada de recuperare.

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV. De asemenea, va reveni după 2 etape de suspendare atacantul George Cârjan, care nu a jucat cu Pandurii Târgu-Jiu şi Dinamo, datorită cartonaşului roşu primit în partida cu ASA Târgu-Mureş.

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV.  Ceahlăul Piatra-Neamț este neînvinsă cu Florin Marin pe banca tehnică. Nemţenii au cea mai slabă apărare din Liga 1, primind 9 goluri în 4 etape. Ceahlăul Piatra Neamţ a câştigat o singură dată în Ghencea în 17 meciuri, 3-1, pe 10 martie 2013.

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV.  “Sunt convins că Gâlcă va face anumite schimbări, asa cum a procedat şi până acum. Orice jucător de la Steaua are calităti. Sunt valoroşi şi unii pot să facă diferenţa prin acţiuni individuale sau execuţii”, a precizat antrenorul Ceahlăul Piatra Neamţ, Florin Marin.

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV . Echipele probabile:

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV.  Jovic – Dumitraş, Marc, Cânu, Rusu – Achim, Stana – Gheorghiu, Golubovic, Chitoşcă – Constantinescu

STEAUA CEAHLAUL LIVE VIDEO LOOK TV. Tătăruşanu – Georgievski, Szukała, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Stanciu, Iancu, Tănase – Piovaccari

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Nu mai este necesar ITP-ul. Șoferii care trebuie să meargă direct la RAR cu buletinul
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Codul Muncii. Drepturile și obligații pe care mulți angajați nu le știu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. S-a dat ordin de la UE. Ce se pregătește chiar acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalii republicani cer demisia lui Joe Biden după retragerea sa din cursa pentru realegere
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'