LUDOGORETS STEAUA LIVE. Antrenorul bulgarilor, ATAC DUR la Costel Gâlcă

LUDOGORETS STEAUA LIVE. STEAUA va juca, miercuri, de la ora 21:45, partida retur cu LUDOGORETS, din play-off-ul UEFA Champions League. Meciul LUDOGORETS-STEAUA se dispută la Sofia şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. LUDOGORETS STEAUA LIVE.
Filip Stan
26 aug. 2014, 06:00
LUDOGORETS STEAUA LIVE. Antrenorul bulgarilor, ATAC DUR la Costel Gâlcă

LUDOGORETS STEAUA LIVE. Georgi Dermendzhiev, antrenorul lui LUDOGORETS, l-a atacat pe omologul său de la STEAUA, Costel Gâlcă, despre care a spus că ar trebui să vorbească mai puţin, fiind de părere că mai are multe de învăţat.

LUDOGORETS STEAUA LIVE. „Am înţeles că Gâlcă a spus că a văzut multe slăbiciuni în jocul nostru. Îi transmit că mai are multe de învăţat, este un antrenor tînăr. Îi doresc succes, dar după meciul cu noi. A preluat o echipă STEAUA care avea deja un stil de joc format”, a spus Dermendzhiev pentru presa bulgară înainte de LUDOGORETS STEAUA LIVE.

LUDOGORETS STEAUA LIVE. Dermendzhiev a vorbit şi despre ultimia achiziţie a lui LUDOGORETS, Younes Hamza, atacant dorit şi de STEAUA: „Am vorbit cu Brezjak şi e de acord să îşi aştepte rândul. El are calităţi de marcator. La fel e şi Hamza, dar sunt unele diferenţe între ei. Younes poate să fie inexistent un meci întreg, dar să aibă un moment în care să strălucească, chiar când nimeni nu mai crede. Nu e nici un scandal pe acest subiect. Brezjak revine după o accidentare şi încă nu joacă la capacitatea maximă”.

LUDOGORETS STEAUA LIVE. Antrenorul celor de la LUDOGORETS a comentat şi meciul tur cu STEAUA. „Nu a fost vorba de fircă la meciul tur. Nu am jucat defensiv. I-am avut în teren şi pe Misidjan, Marcelinho şi Hamza, dar nu prea s-au descurcat bine. STEAUA e o echipă bună, am şi revăzut meciul cu ei de cinci ori şi am discutat mult cu jucătorii. Nu ne-am apărat, am încercat să neutralizăm adversarul. STEAUA a avut multe ocazii, însă şi LUDOGORETS a avut momente bune”, a spus Dermendzhiev înainte de LUDOGORETS STEAUA LIVE.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE. Declaraţia lui Gâlcă înainte de LUDOGORETS-STEAUA LIVE

LUDOGORETS-STEAUA LIVE. Constantin Gâlcă, antrenorul celor de la Steaua a declarat, marţi, că meciul cu Ludogoreţ Razgrad de la Sofia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, va fi mai greu ca la Bucureşti, apreciind că echipa bulgară va risca mai mult.

„A început să miroasă a Champions League, lucrul acesta ne bucură. Meciul va fi mult mai dificil ca la Bucureşti, Ludogoreţ va risca mai mult. Sperăm ca noi, la finalul jocului, să ne calificăm. Sperăm să ne creăm multe ocazii şi să le concretizăm. Steaua va merge să atace, să-şi creeze ocazii de gol, este foarte important să marcăm. Este un lucru pozitiv pentru noi că ne sprijină fanii echipei ŢSKA Sofia. Noi am făcut un meci foarte bun şi nu i-am lăsat să se exprime la adevărata lor valoare la Bucureşti. Suntem optimişti, vrem să câştigăm meciul, chiar dacă şi un egal ne avantajează”, a declarat Gâlcă.

Tehnicianul stelist a afirmat că Arlauskis şi Tănase se recuperează şi va decide după antrenamentul oficial dacă pot fi folosiţi.

Mijlocaşul Nicolae Stanciu consideră că meciul va fi greu, dar steliştii sunt pregătiţi să se califice. „Va fi un meci greu, diferit faţă de cel de la Bucureşti. Ne dorim să dominăm meciul, suntem concentraţi pentru acest lucru. Ne dorim să ieşim victorioşi şi să ne bucurăm împreună. Pentru mine nu este important cine va marca, important este ca echipa să joace bine şi să ne calificăm. I-am simţit foarte puternici, au echipă bună, dar noi vrem să alergăm mai mult, să ţinem mingea mai mult şi sigur ne vom bucura la final”, a spus Stanciu.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE. Declaraţia lui Dermendjiev înainte de LUDOGORETS-STEAUA LIVE

LUDOGORETS-STEAUA LIVE. Tehnicianul echipei Ludogoreţ Razgrad, Georgi Dermendjiev, a declarat că jucătorii săi sunt încrezători în victorie şi vor face un joc mai bun ca la Bucureşti, la meciul cu Steaua, programat, miercuri, la Sofia, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor.

„Suntem o echipă foarte bună şi suntem pregătiţi să luptăm pentru calificare. Cred că Steaua este foarte bună, are jucători buni şi nu contează dacă va lipsi Chipciu. Am discutat cu băieţii, credem în victorie şi cred că vom face un meci mai bun ca la Bucureşti”, a declarat Dermendjiev.

Jucătorul Svetoslav Diakov crede că Ludogoreţ poate marca trei goluri în faţa Stelei: „Cred că Ludogoreţ poate marca trei sau mai multe goluri mâine. Planul nostru este să facem un meci foarte bun şi să învingem Steaua”.

LUDOGORETS-STEAUA LIVE. Echipele probabile

LUDOGORETS (4-2-3-1): Stoyanov – Júnior Caiçara, Terziev, Moţi, Minev – Dyakov, Zlatinski – Misidjan, Marcelinho, M. Aleksandrov – Younés.

Rezerve: Čvorović, Choco, Dani Abalo, Juninho Quixadá, Anicet, Fábio Espinho, Bezjak.

STEAUA (4-2-3-1): Arlauskis – Râpă, Varela, Szukała, Latovlevici – Breeveld, Prepeliţă – Ad. Popa, Sânmărtean, Tănase – Keserü.

Rezerve: Cojocaru, Toșca, Pârvulescu, L. Filip, Vâlceanu, Stanciu, Iancu.


Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!