SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA 6-2, 6-1 în turul II la US OPEN

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA 6-2, 6-1. Simona Halep s-a calificat, miercuri, în turul III la US OPen, după ce a trecut în doua seturi, 6-2, 6-1, de Jana Cepelova, din Slovacia. Simona Halep s-a impus în mai puţin de o oră.
Filip Stan
27 aug. 2014, 19:44
SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA 6-2, 6-1 în turul II la US OPEN

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA 6-2, 6-1. Iată desfăşurarea meciului:

Simona Halep face break pentru game, set şi meci: 6-1

Simona Halep este de neoprit: 5-1

Simona Halep, un nou break: 4-1

Simona Halep se desprinde: 3-1

Simona Halep face break: 2-1

Simona Halep revine imediat: 1-1

Jana cepalova începe cu game al doilea set: 0-1

Simona Halep închide primul set: 6-2

Simona Halep, al cincilea game consecutiv: 5-2

Simona Halep se distanţează: 4-2

Simona Halep, un nou break: 3-2

Simona Halep egelează: 2-2

Simona Halep face rebreak: 1-2

Simona Halep pierde propriul serviciu: 0-2

Simona Halep începe prost: 0-1

SIMONA HALEP – JANA CEPELOVA este LIVE VIDEO AICI

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Jana Cepelova, cu care va juca Simona Halep, LIVE VIDEO de la US OPEN pe EUROSPORT, are 21 de ani şi este pe locul 65 WTA. Jana Cepelova are o performanţă excelentă în 2014, o victorie chiar cu numărul 1 mondial Serena Williams la turneul de la Charleston. Acolo a jucat chiar finala, iar Simona Halep a vorbit despre această performanţă. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. „O cunosc, a jucat foarte bine anul acesta, cred că a făcut finala la Charleston. E o jucătoare bună şi voi avea din nou un meci greu”, a spus SIMONA HALEP înainte de meciul cu JANA CEPELOVA. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Dacă SIMONA HALEP cucereşte titlul la Flushing Meadows, va avea 8.510 puncte, iar dacă Serena Williams, ocupanta locului 1 WTA în prezent, nu ajunge în sferturi, va acumula cu 650 de puncte mai puțin decât românca. Serena, câştigătoarea de anul trecut de la US Open, are de apărat 2.000 de puncte, iar o înfrângere în optimi ar însemna un minus de 1.570 de puncte. Până la finală, Simona Halep trebioe să treacă de Jana Cepelova, în turul II la US OPEN, LIVE VIDEO pe EUROSPORT. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. „Îmi place foarte mult terenul de aici, este exact stilul meu. Joc foarte rapid, îmi place să lovesc mingile foarte devreme şi să stau aproape de linia de fund. Am făcut deja câteva antrenamente, simt mingea, am încredere în mine şi sper că voi juca un tenis de calitate”, a declarat SIMONA HALEP în prima conferinţă de presă susţinută la US OPEN. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. „Simona Halep, care e la un pas de a deveni numarul 1 mondial dupa acest turneu, a aratat in primul set departe de o jucatoare clasata pe locul 2 in ierarhia WTA. Dar dupa terminarea primului set, a trecut la treaba si a obtinut victoria”, noteaza site-ul oficial al WTA după meciul cu Danielle Collins. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO. Simona Halep joacă, miercuri, LIVE VIDEO la EUROSPORT, cu Jana Cepelova, în turul II la US OPEN. Meciul SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA de la US OPEN va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, nu înainte de ora 22:00. SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA LIVE VIDEO.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Câți bani câștigi, de fapt, dacă pui 1000 de lei într-un depozit bancar pentru 1 an de zile. Ofertele Banca Transilvania, BCR, BRD, ING, CEC Bank sau Raiffeisen pentru clienți și nu numai
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Cum scapi de cel mai urât miros. Soluția este ieftină și o ai în bucătărie
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Viktor Orban Critică Mandatul Ursulei von der Leyen și Denunță Lideri UE
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'