1. Frigi ouăle în tigaie. Ouăle sunt sănătoase, însă trebuie să le consumi fierte sau să le gătești într-o tigaie fără ulei, scrie unica.ro.
2. Deschizi punga de cereale din partea de sus. Dacă nu vrei să rămâi, la final, cu bucățile mai mici de cereale, deschide punga din partea de jos.
3. Bei cafea și mănânci iaurt. Dacă vrei să simți savoarea cafelei și să te hrănești, combină cafea rece cu iaurt și gheață. Poți adăuga miere de albine sau un alt îndulcitor natural, pentru gust.
Citeşte şi Alimente pe care medicii le mănâncă la micul dejun
4. Mănânci ouă în fiecare dimineață. Nutriționiștii recomandă să consumi ouă de 3-4 ori pe săptămână, pentru a beneficia de proprietățile lor. Pe lângă faptul că este nesănătos să mănânci ouă zilnic, pierzi mult timp pentru prepararea lor.
5. Mănânci iaurt cu arome de fructe. Astfel de produse conțin mai mult zahăr decât proteine, așa că micul tău dejun este, de fapt, un desert. Înlocuiește iaurtul cu fructe cu unul grecesc, care este mult mai bogat în proteine și mai sărac în zahăr.
6. Bei suc. Dimineața, corpul tău are nevoie de fluide, pentru a funcționa, și trebuie neapărat să te hidratezi, după o noapte lungă. Chiar dacă alegi un suc natural, masa ta va fi mai bogată cu 110 calorii la fiecare pahar. Optează pentru apă și lasă paharul de suc pentru gustarea dintre mese.
Citeşte şi Ce să mănânci dimineaţa ca să slăbeşti cinci kilograme în şapte zile