HOROSCOPUL săptămânii prezentat de Mariana Cojocaru. Ce rezervă astrele fiecărei zodii VIDEO

Săptămâna debutează cu dreptul pentru toate semnele zodiacale. Veştile bune nu contenesc să apară, mare dragoste ne bate la uşă, iar proiectele profesionale nu lipsesc. Mai mult, astrologii ne spun că nici cu banii nu stăm prea rău.
Alina Costache
22 sept. 2014, 08:09
HOROSCOPUL săptămânii prezentat de Mariana Cojocaru. Ce rezervă astrele fiecărei zodii VIDEO

BERBEC. Nunta cosmică aduce împlinirea unui vis de ordin afectiv si chiar asociativ. Universul analizeaza aceste lucruri, berbecii isi vor da seama care sunt cu adevarat iubiti si care sunt pedepsiti.

TAUR. Taurii au parte de aspecte destul de bune. Cei care sunt cu adevarat norocosi vor avea parte de bucurii la loc de munca, noi propuneri, colaborari, laude si apercieri si de acolo se demareaza un nou proiect.

GEMENI. Discutam de trei elemente cheie care contureaza destinul gemenilor. Nunta cosmica, care se petrece acolo unde sentimentele dau pe afara şi marcheaza vestea cea mai importantă pentru acestia. Creativitatea poate suplimenta latura personala dar si profesionala, sustinuti sunt artistii, profesorii, dascalii. Relatiile cu cei mici vor fi foarte intense si apropiate.

RAC. Racii au parte de o saptamana mai relaxata. Brusc va vedeti partenerii cu ochi mai buni, veti fi mai apropiati de rudele de gr 1.

LEU. Leii au parte de o saptamana cu eficienta maxima, discutam de o crestere a coeficientului in acest sens si mai ales pe justitie. Nunta se produce pe casa comunicarii si discutiilor scurte. Leii, la o iesire scurta, la o cafea, la un eveniment, in coltul strazii isi pot intalni marea dragoste.

FECIOARĂ. Fecioarele au Venus in constelatia lor, un plus de carisma, un plus de noroc. Venus e un mic benefic care da noroc de bani.

BALANŢĂ. Balantele au parte de ceea ce inseamna nunta cosmica exact in zodia lor, balantele se gandesc la confort, pun pret pe senzualitate si discutam de o saptamana in care carma e importanta.

SCORPION. Scorpionii au parte de un aspect mai special. Cei mai multi dintre scorpioni vor culege exact ce au semanat. Cei care au muncit si au tras cu sarguinta se vor trezi cu rod bogat, cei carte au semanat vant vor culege furtuna

SĂGETĂTOR. Sagetatorii pot trai un adevarat miracol, luna noua si Soare, un miracol , o veste neasteaptata care le poate schimba radical destinul. Ideile avangardiste ii poate propulsa.

CAPRICORN. Capricornii sunt beneficiarii directi ai unui aspect foarte interesant. Si daca ati indurat si ati strans din dinti, in saptamana urmatoare, munca voastra va fi recunoscuta, munca dvs poate aduce lauri, promovare si bani

VĂRSĂTOR. Varsatorii au o saptamana, desi la o prima vedere vedem marcata doar o casa. Casa 11 e rezervata varsatorului, este saptamana oamenilor inventivi, in astfel de saptamana pot atinge cerul, deciziile care se iau in aceasta saptamana marcheaza viitorul si un salt spectaculos profesional si social, lasati de-o parte tot ce inseamna o alta preocupare.

PEŞTI. În cazul pestilor se anunta aliante de zile mari. Pestii care sunt in relatii matrimoniale vor avea parte de succes, faceti un parteneriat cu jumatatea voastra iar profiturile nu vor inceta sa apara.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Ce înseamnă temperatura pe care o setezi pe aerul condiționat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane ajung să o facă pe timp de caniculă
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
”Inima mea e cărbune” Prima reacție a soțului Doinei, după ce a aflat că femeia a fost ucisă de Zoro și Narcisa
Spynews
Zoro și Narcisa au mărturisit și cea de-a doua crimă! Cadavrul găsit recent aparține Doinei. Femeia a fost dată dispărută anul trecut și ucisă de ei
Evz.ro
Dilema mondenă a deceniului. De ce n-o cere Salman Khan pe Iulia Vântur. Dezvăluiri din familie
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben și portocaliu de caniculă în jumătate din țară! Zonele în care se vor resimți temperaturi de până la 38 de grade
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Haos pe Aeroportul Henri Coandă: Sute de Pasageri Lăsați să Aștepte Ore pentru Recuperarea Bagajelor
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'