HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi de lucru a săptămânii

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2014: Mare atentie Berbeci la tranzactiile financiare, iar Leii intra intr-o perioada mai buna din punct de vedere profesional si material.
Alina Costache
25 sept. 2014, 11:46
HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi de lucru a săptămânii

Horoscop berbec vineri 26 Septembrie 2014
Veti stabili noi reguli la locul de munca, mai ales daca veti prelua conducerea. Fiti atenti si nu fiti neglijent atunci cand veti face tranzactii financiare. Incercati sa reduceti costurile, daca nu aveti suficienti bani.

Horoscop taur vineri 26 Septembrie 2014
Veti gasi posibilitatea sa va puneti in aplicare ideile, care va aduc un nou inceput de viata, in general. O parte dintre dvs, vor sa puna capat unei conexiuni existente si intereselor directe din alta parte. In munca, straduiti-va sa fiti suficient de bine organizat si meticulos.

Horoscop gemeni vineri 26 Septembrie 2014
Veti avea posibilitatea de a pune in aplicare initiativele care v-ar putea aduce beneficii semnificative in viitor. Noi contacte stabilite va vor permite sa va extindeti operatiunile si sa va multiplicati veniturile in numerar.

Horoscop rac vineri 26 Septembrie 2014
Datorita increderii dvs personale, veti castiga favoarea unei persoane puternice. Incercati sa va justificati increderea pe care ati castigat-o de la un client sau persoana influenta. O parte din dvs va trebui sa faca o calatorie de afaceri.

Horoscop leu vineri 26 Septembrie 2014
Multi dintre dvs vor intra intr-o imbunatatire generala a conditiilor profesionale si materiale. Este mai bine sa va indepliniti angajamentele pe care le-ati facut pentru partener, sef sau client. Nu ignorati simptomele de oboseala!

Horoscop fecioara vineri 26 Septembrie 2014
Atacurile de la locul de munca va fac sa reactionati. Incercati in exercitarea functiilor dvs, sa respectati regulile, deoarece actiunile vor fi monitorizate cu vigilenta. Nu lasati riscurile sa va afecteze material.

Horoscop balanta vineri 26 Septembrie 2014
Nu respingeti usor intrebarile care vi se pun la locul de munca. Va rugam sa retineti ca circumstantele dumneavoastra se vor modifica in functie de mai multi factori, iar influenta va fi neglijabila.

Horoscop scorpion vineri 26 Septembrie 2014
Va faceti un program in functie de nevoile dvs personale, dar, de asemenea, in functie de capacitatile dvs reale. Este putin probabil ca la locul de munca sa aveti dificultati, dar o atenti maree va protejeaza de anumite erori nedorite.

Horoscop sagetator vineri 26 Septembrie 2014
Aveti grija sa nu intrati in conflict cu oamenii din mediul dvs direct de la locul de munca. Incercati sa achitati datoriile curente, astfel incat sa fiti in masura sa va ocupati de orice provocare cu care va confruntati, la momentul cel mai nepotrivit.

Horoscop capricorn vineri 26 Septembrie 2014
Putini dintre dvs, probabil se vor confrunta cu dificultati specifice la locul de munca, dar in cele din urma atentia sporita va poate proteja de orice fel de erori.

Horoscop varsator vineri 26 Septembrie 2014
Multi dintre dvs vor fi in centrul evenimentelor, iar acest lucru poate fi un semn pozitiv pentru unii si negativ pentru altii. Este mai bine sa planificati cu atentie o parte din intalnirile de afaceri, mai ales in cazul in care acestea aduc o decizie cu privire la semnarea viitoare a unui contract.

Horoscop pesti vineri 26 Septembrie 2014
Astazi combinati utilul cu placutul si o veste buna apare brusc. Multi dintre dvs vor fi in centrul de evenimente care vor juca un rol important in viata dvs. Utilizati șansele care vi le ofera soarta.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Se dau 30.000 de lei pe lângă salariu! Cine poate primi banii
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretele din spatele BMW. Mistere din istoria celebrei mărci auto
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ucraina cere pace. Anunțul ISTORIC al Rusiei: La unison cu poziția noastră
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Olaf Scholz Consideră Posibilă Victoria Kamalei Harris în Alegerile Prezidențiale din SUA
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!