STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV 0-0: Remiză în derby-ul etapei

Steaua - Astra Giurgiu 0-0. În 21 de partide directe în Liga 1, Steaua are 10 victorii, Astra 6, iar 5 partide s-au încheiat nedecis. 
Filip Stan
28 sept. 2014, 13:56
STEAUA - ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV 0-0: Remiză în derby-ul etapei

STEAUA – ASTRA  0-0 în Liga 1. Steaua şi Astra Giurgiu au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe stadionul ”Steaua”, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I de fotbal. 

Astra a fost mai periculoasă în prima repriză, când şi-a creat mai multe ocazii la poarta lui Arlauskis, dar Budescu (1, 12, 29), Seto (10), Pliatsikas (32) sau De Amorim (43). Campioana şi-a creat situaţii mari de gol după pauză, având bare prin Chipciu (48) şi Breeveld (65). Keşeru (59) a irosit şi el o oportunitate, dar şi Gabriel Enache (75) a trecut pe lângă gol. 

În 21 de partide directe în Liga 1, Steaua are 10 victorii, Astra 6, iar 5 partide s-au încheiat nedecis. 

Steaua – Astra 0-0, final de meci

Min. 75: Ratare fenomenală Astra, Enache ratează incredibil. 
Min. 65: A doua bară pentru Steaua! 

Min. 48: Cea mai mare ocazie a Stelei: Chipciu a preluat mingea în careu și a șutat din întoarcere, Lung a avut însă un reflex foarte bun și a deviat mingea în bară

Min. 45: Steaua termină în ofensivă, cu două ocazii prin Papp si Chipciu, dar tabela la pauză rămâne neschimbată, 0-0.

Min.32: Pliatsikas, ratare uriaşă!! Scapă singur spre poarta Stelei, dar șutează defectuos!

Min. 29: Contraatac al Astrei, Bukari și Budescu au scăpat spre poarta stelistă, șutul ultimului a fost respins în corner

Min. 12: Trecere spectaculoase a lui Budescu pe lângă doi steliști și șut apoi din unghi. Arlauskis a respins în față iar apoi Ben Youssef a atins mingea cu mâna

Min. 10: Șut periculos al lui Seto din afara careului, mingea trece la un metru de poartă

Min. 7: Prima oportunitate de a marca și pentru Steaua. Sânmărtean a centrat, Varela a lovit mingea cu capul, dar Lung jr. a respins în corner 

Min. 2: Ocazie mare pentru Astra. Combinație între Morais și Budescu, ultimul șutează puternic din careu, dar Arlauskis, pe direcția mingii, reține balonul

Min. 1: Arbitrul Ovidiu Hațegan a fluierat startul partidei

ECHIPE DE START:

Steaua: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Toșca – Prepeliță, Breeveld – Chipciu, Rusescu, Sânmărtean – Keșeru

Astra: S. Lung jr.- Pliatsikas, Ben Youssef, Oros, J. Morais – Seto, Laban – Enache, Budescu, De Amorim – Bukari

STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Au revenit după accidentări Gabriel Matei şi Cristian Tănase. Primul are şanse foarte mici să mai prindă echipa, pentru că pe postul de fundaş dreapta pot juca Cornel Râpă, Srdjan Luchin şi Paul Papp. Al doilea, care a jucat ultima dată pe 27 august, la Sofia în returul cu Ludogorets Razgard, va fi rezervă cu giurgiuvenii.

STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE.  Următorul meci al Stelei va fi la Kiev cu Dinamo, în Europa League, astfel că o victorie cu Astra ar fi foarte importantă, pentru că ar rămâne pe primul loc în clasament.

STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Antrenorul Constantin Gâlcă a declarat că meciul cu Astra Giurgiu va fi „destul de greu”.

STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE.  “Va fi un meci destul de greu, dar sper să câştigăm. Sunt surprins că au fost eliminaţi, dar în Cupa României se întâmplă astfel de surprize mari când nu joci cu ambiţie, intensitate şi concentrare”, a precizat Constantin Gâlcă.

STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE.  În ceea ce priveşte Astra Giurgiu, va reveni după o etapă de suspendare portughezul Júnior Morais. Acesta a fost înlocuit de conaţionalul său Joãozinho, care a debutat cu gol în Liga 1, înscriind împotriva gorjenilor.

STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE.  De asemenea, va reveni şi fundaşul dreapta Vasileios Pliatsikas, care a fost suspendat 2 etape de Comisia de Disciplină a FRF, pentru cartonaşul roşu primit în partida de la Cluj cu CFR. Grecul a stat cu Pandurii, în etapa precedentă şi cu CS Mioveni în Cupa României. Nu se ştie dacă va juca Syam Ben Youssef, care ar fi fost exclus din lot de patronul Ioan Niculae.

STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Următorul meci al Astrei va fi la Giurgiu cu Red Bull Salzburg în Europa League. Jucătorii îşi doresc enorm un rezultat pozitiv în Ghencea, pentru a ieşi din criză.

STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Daniel Isăilă a declarat că nu s-a gândit să plece de la echipă, dar antrenorul întotdeauna plăteşte pentru rezultatele slabe ale formaţiei.

STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. “Am crezut că putem duce lupta pe patru fronturi, dar cred că nu eram pregătiţi fizic să jucăm în grupele Europa League. Suntem afectaţi de jucătorii accidentaţi şi de cei veniţi şi care nu sunt pregătiţi din punct de vedere fizic. Nu m-am gândit să plec de la echipă, dar antrenorul întotdeauna plăteşte pentru rezultatele slabe”, a afirmat Daniel Isăilă.

STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Steaua ocupă în prezent locul 1 în clasamentul din Liga I, având 21 de puncte, după ce a înregistrat 7 victorii şi o înfrângere. Astra Giurgiu se află pe locul 3 în clasamentul din Liga I, având 18 puncte, după 6 victorii şi 2 înfrângeri.

STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru meciul Steaua – Astra Giurgiu. Haţegan va fi ajutat la cele două linii de Marius Nicoară şi Daniel Mitruţi, în timp ce rezervă va fi Florin Miron. Observatori vor fi Augustus Constantin şi Ion Craiu.

STEAUA – ASTRA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Echipele probabile:

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukała, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean – Ad. Popa, Rusescu, Chipciu – Keserü

Astra Giurgiu: S. Lung jr. – Pliatsikas, Oros, A. Touré, Júnior Morais – Laban, Seto – Enache, Budescu, William – Fatai

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Acesta este cel mai mic pod din lume. Face legătură între două sate din țări diferite, poate fi traversat doar de pietoni şi biciclişti, și puțini știu de el
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Noi detalii șocante ies la iveală despre crima din Brăila. ULUITOR ce au descoperit polițiștii despre al doilea ADN
DailyBusiness
S-a anunțat lista românilor care vor primi 20.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Andreea Esca, despre iubitul fiicei sale. Se gândește doar la el
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Dovada clară că şi-a lăsat iubita şi s-a cuplat cu ispita! La Insula iubirii plângea după ea, dar a uitat-o instant
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Codul portocaliu de caniculă continuă sâmbătă în patru județe! Meteorologii anunță temperaturi de peste 40 de grade la umbră și disconfort termic accentuat
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
ALERTĂ pe litoral! Pericolul e URIAȘ pentru românii care sunt la mare
substantial.ro
România pe locul 11 în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?