DINAMO KIEV – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT, DOLCE SPORT ONLINE: 3-1

Formaţia Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), de echipa ucraineană Dinamo Kiev, într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei J a Ligii Europa.  
Romania TV
02 oct. 2014, 09:35
DINAMO KIEV - STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT, DOLCE SPORT ONLINE: 3-1

DINAMO KIEV – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT, DOLCE SPORT ONLINE, joi, ora 20.00 UPDATE

2-1: Rusescu a redus din diferenţă după ce a marcat cu capul după o pasă a lui Keşeru.

3-1: Teodorczik a stabilit scorul final după ce a marcat din pasa lui Iarmolenko.


Minutul 66 – Kravets marchează şi este 2-0 pentru Dinamo Kiev în partida cu Steaua

Dinamo Kiev – Steaua Bucureşti, scor 1-0 la pauză

Min. 40 – Iarmolenko deschide scorul pentru Dinamo Kiev

Min. 1 – A început partida!

Echipele de start la meciul Dinamo Kiev – Steaua Bucureşti:

Steaua Bucureşti: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean – Chipciu, Iancu, Tănase – Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Dinamo Kiev: Ribka – Vida, Danilo Silva, Dragovici, Burda – Iarmolenko, Ribalka, Sidorciuk, Lens – Belhanda – Kraveţ. Antrenor: Serghei Rebrov.


DINAMO KIEV-STEAUA LIVE VIDEO. La finalul vizitei, Victor Ponta va asista, alături de Iurie Leancă şi de premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, la meciul DINAMO KIEV-STEAUA, din Grupa J a UEFA Europa League, susţin surse oficiale. Potrivit acestora, la intoarcerea spre casa, după meciul DINAMO KIEV-STEAUA, aeronava romaneasca se va opri din nou, in escala, la Chisinau, unde va cobori premierul moldovean, iar Victor Ponta va reveni la Bucuresti la putin timp dupa miezul noptii.

DINAMO KIEV-STEAUA LIVE VIDEO. Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca in vizita pe care o va efectua in Ucraina se va intalni si cu presedintele Petro Porosenko si va participa, impreuna cu premierul moldovean Iurie Leanca si cu cel ucrainean Arseni Iateniuk, la o trilaterala Ucraina – Republica Moldova – Romania.

DINAMO KIEV-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul Dinamo Kiev-Steaua este programat pentru joi, de la ora 20:00, si face parte din etapa a doua a Grupei J a UEFA Europa League.

DINAMO KIEV-STEAUA. Victor Ponta, premierul României, este un recunoscut fan al roş-albaştrilor, acest fiind şi motivul pentru care va fi prezent la partida DINAMO KIEV-STEAUA.


DINAMO KIEV – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT, DOLCE SPORT ONLINE, joi, ora 20.00 . Steaua joacă joi seară, la Kiev, al doilea meci din cadrul Grupei J din Europa League. Roş-albaştrii abordează partida cu Dinamo extrem de încrezători după victoria cu 6-0 din partida cu Aalborg şi afirmă că îşi propun toate cele trei puncte pe terenul formaţiei din Ucraina. Meciul Dinamo Kiev – Steaua se joacă, joi, 2 octombrie 2014, de la ora 20:00, fiind transmis pe Digisport şi Dolcesport.

Partida  DINAMO KIEV – STEAUA va fi transmisă LIVE ONLINE AICI: DOLCE SPORTDigi Sport 1.

DINAMO KIEV – STEAUA LIVE VIDEO la TV,joi, ora 20.00 . Raul Rusescu este conştient că Steaua întâlneşte cel mai puternic adversar din grupă, dar are încredere în forţa echipei lui Gâlcă şi este convins că Steaua se va întoarce cu un rezultat pozitiv din Kiev.

“Am venit încrezători, am venit să câştigăm. Întâlnim cel mai puternic adversar din această grupă, sperăm să îi putem bate şi probabil că în primăvara europeană vom merge şi noi şi Dinamo Kiev. Eu mă simt bine, sper că până mâine seară să mă simt foarte bine. Colaborarea mea cu Keşeru este normală, aşa cum trebuie să fie între doi atacanţi. Ne dorim amândoi să înscriem, să facem jocuri bune pentru ca Steaua să câştige”, a declarat Raul Rusescu în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit ProSport.ro.

Steaua – DInamo Kiev 4-1

DINAMO KIEV – STEAUA LIVE VIDEO la TV, joi, ora 20.00  . Steaua joacă joi seară, la Kiev, al doilea meci din cadrul Grupei J din Europa League. Roş-albaştrii abordează partida cu Dinamo extrem de încrezători după victoria cu 6-0 din partida cu Aalborg şi afirmă că îşi propun toate cele trei puncte pe terenul formaţiei din Ucraina. 

Echipe probabile la meciul Dinamo Kiev – Steaua :

Dinamo Kiev: Rybka – Vida, Danilo Silva, Dragovic, Makarenko – Rybalka, Sydorchuk – Lens, Belhanda, Yarmolenko – Kravets.

Steaua: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Latovlevici – Breeveld, Prepelita – Chipciu, Rusescu, Sînmartean – Keşeru.

DINAMO KIEV – STEAUA LIVE VIDEO la TV, joi, ora 20.00  . Ucrainenii au lecţiile făcute pentru disputa cu elevii lui Costel Gâlcă, cel puţin aşa susţine antrenorul Serghei Rebrov: „Ne-am pregătit pentru acest meci, am urmărit multe partide ale Stelei şi ştim cum să-i învingem. Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe româneşti de top. Faptul că domină campionatul României şi a avut un start reuşit în Europa League înseamnă foarte mult. Steaua joacă un fotbal modern”.

 

 

DINAMO KIEV – STEAUA LIVE VIDEO la TV,joi, ora 20.00  . Steaua Bucureşti s-a impus în ultimul meci din Ucraina, împotriva lui Dinamo Kiev. Fanii echipei Steaua nu vor uita niciodată când, în 2006, Steaua câştiga cu 4-1 meciul de la Kiev din grupele Ligii Campionilor. Antrenorul echipei Steaua era atunci Cosmin Olăroiu, iar omul meciului a fost Dică. “Meciul va fi dificil, va fi greu să câștigăm la Kiev. 1-0 va fi perfect pentru Steaua. Au jucători foarte buni, un atac puternic, jucători care pot face diferența în duelurile unu contra unu. Trebuie să fim atenți pentru a nu avea parte de surprize”, a spus Varela la Dolce Sport.

Vă mai amintiţi de „Du-te, Dică!!!”

DINAMO KIEV – STEAUA LIVE VIDEO la TV, joi, ora 20.00  . Sub titlul „Întâlnirile clasice dintre Dinamo şi Steaua”, pe site-ul UEFA este reamintită partida de la Bucureşti din preliminariile Ligii Campionilor, ediţia 2001-2002, când ucrainenii s-au impus cu 4-2, şi întâlnirea din grupele Ligii din 2006, în care steliştii au învins în deplasare cu 4-1. Serghei Rebrov era atunci atacantul celor de la Kiev: „Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestei echipe. În 2006 am pierdut în faţa Stelei la o diferenţă mare”.

DINAMO KIEV – STEAUA LIVE VIDEO la TV, joi, ora 20.00  . În ultimul meci pe care l-a jucat, Steaua a remizat 0-0 cu Astra, cealaltă echipă din România care joacă în Europa League. Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, a pus șemieșecul cu Astra, 0-0 în Ghencea și pe seama faptului că nu s-a putut baza pe Raul Rusescu, ieșit accidentat în minutul 36. Atacantul roș-albaștrilor a căzut destul de rău pe umărul drept, în urma unui duel cu un adversar, și n-a mai putut continua partida.  În Liga 1, Steaua se află pe primul loc, la egalitate de puncte, 22 la număr, cu CFR Cluj, echipă care a fost eliminată din preliminariile Europa League,.

 

UPDATE DINAMO KIEV STEAUA LIVE RomaniaTV.net

DINAMO KIEV si STEAUA BUCURESTI se intalnesc, joi seara cu incepere de la ora 20.00, in derby-ul Grupei J din Europa League. Ambele formatii au debutat cu dreptul in acest sezon, in prima etapa a grupelor impunandu-se categoric in fata celor de la Rio Ave, respectiv Aalborg. Partida va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Constantin Galca are probleme de lot inaintea meciului de la Kiev. Adi Popa a suferit o entorsa la un antrenament si nu va putea juca, la fel ca Alexandru Bourceanu care este in perioada de recuperare dupa ce a fost diagnosticat in urma cu o luna cu o tendinita cvadricipitala. Nu va putea evolua nici Paul Raul Rusescu, care s-a accidentat in meciul cu Astra Giurgiu, s-a antrenat luni si marti cu o protectie la umar, dar a facut deplasarea la Kiev, la fel ca si Cristian Tanase, care este complet refacut dupa a suferit o ruptura musculara la muschii inghinali. Decarul formatiei campioane ar putea juca aproximativ o jumatate de ora din repriza secunda, insa Galca este tentat sa-l arunce in lupta inca din primul minut situatie in care Stanciu va sari din schema iar Sanmartean va trece in centru tridentului din spatele varfului Keseru.

La randul sau, tehnicianul Serghey Rebrov are cateva batai de cap, patru jucatori din lotul lui Dinamo fiind indisponibili pentru partida din aceasta seara. Haruna, Garmash, Mbokani si Khacheridi sunt toti accidentati. Este foarte probabil ca fostul capitan al “alb-albastrilor” sa inceapa meciul cu acelasi unsprezece pe care l-a trimis in teren si in Portugalia in partida cu Rio Ave, singura mutare putand fi trecerea pe banca a lui Lens, situatie in care va deveni titular internationalul portughez Miguel Veloso.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Cum se scrie corect gramatical: deloc sau de loc? Mulți români greșesc
Capital.ro
Se schimbă legea la granița cu ungurii. Ungaria va fi obligată să schimbe regulile
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Îți iei concediu în octombrie? Iată cum va fi vremea
Adevarul
E gata Zelenski să cedeze teritorii în schimbul păcii? Expert în securitate internațională: „Asta e toată problema”
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Cu Nicolae Ceaușescu la vrăjitoare. Oana Zăvoranu ar trebui să ia lecții
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Cancan.ro
Soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea dragostei și-a PREVESTIT sfârșitul?! Mesajul cutremurător publicat înainte să fie ucisă, fără pic de milă
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cine sunt Denisa și Delia, cele două femei ucise de Șacalul! Denisa era mama unui copil de doar cinci ani: „Mami va veghea mereu asupra ta”
Capital.ro
Schimbare uriașă la ITP. Este o premieră în România. Totul va fi înregistrat și monitorizat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Relocarea urșilor cerșetori de pe Transfăgărășan a început
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...