Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie: Care este zodia norocoasă

Descoperă ce îți rezervă astrele în perioada 3-9 octombrie.
Alina Costache
03 oct. 2014, 05:40
Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie: Care este zodia norocoasă

BERBEC

Nu sunteţi mulţumite de relaţia de cuplu, dar pentru că trebuie să plecaţi la drum, sunteţi preocupate doar de reorganizarea activităţilor profesionale. Speranţele de a călători de plăcere dispar, iar persoana iubită tace în orice împrejurare. Vă e dor de puţină cicăleală şi de declaraţii pasionale.

TAUR

Nativele care doresc să-şi schimbe locul de muncă sunt privilegiate. Celibatarele au şanse să se căsătorească în cele mai bune condiţii. Aveţi prea mult de lucru ca să vă mai pierdeţi vremea cu şuete amicale. Excludeţi orice intruziune în viaţa dv. şi vă bucuraţi doar de prezenţa persoanei iubite.

GEMENI

Nu vor mai avea suficient timp pentru a lucra, din cauza obligaţiilor birocratice. Persoana iubită are o atitudine foarte schimbătoare. Vi se oferă multiple şanse de a pleca peste hotare, dar familia şi prietenii vă împiedică să luaţi decizia în timp util. Probleme de amor au studentele şi elevele!

RAC

Persoana iubită nu e mulţumită de „prestaţia” dv., în primul rând din cauza lipsei de timp liber şi apoi pentru refuzul de a accepta noile oferte de muncă. Fericirea dv. se raportează acum la cât de departe veţi putea călători cu persoana iubită. Activitatea profesională vi se pare lipsită de viitor.

LEU

Vor face călătorii în interes de serviciu şi le vor impune colegilor un ritm obositor. Persoana iubită vă acuză din nou de avariţie! Nu luaţi în seamă şansele de a pleca în străinătate, doar pentru că vor apărea unele pagube. Partenerul de cuplu preferă să nu se amestece, dar vă dă ca exemplu negativ.

ZODIA NOROCOASĂ – FECIOARĂ

La începutul intervalului, vor prevala interesele profesionale pentru toate nativele mature. Ulterior, cele care au copii vor face tot posibilul să-i ajute pe diverse căi şi simt o plăcere aproape erotică să se „dăruiască” prin muncă. Sunt mai „jucăuşe” decât de obicei şi îşi cuceresc din nou partenerul de cuplu, chiar dacă rămân nemulţumite de „prestaţiile” acestuia. Vor continua să facă schimbări prin casă şi nu sunt puţine nativele care speră să cumpere o locuinţă mai potrivită. Vor câştiga bani mai uşor (unele chiar cred în jocuri de noroc). Celibatarele fac planuri minuţioase pentru o nuntă ca în poveşti cu cel mai de vază pretendent ieşit în cale. Sănătatea le este pusă în pericol, doar dacă iau medicamente recomandate de prietene ori rude.

BALANŢĂ

Cu speranţa că veţi scăpa de datoriile care se tot acumulează, veţi accepta joburi noi, care însă vă ţin departe de casă şi de familie. Întâlniri cu prietenii şi rudele. Vă îndrăgostiţi de cine nu trebuie, tocmai acum când sunteţi presată să acceptaţi joburile cele mai grele şi mai neinteresante.

SCORPION

Veţi face cheltuieli mai mari pentru satisfacerea unor plăceri personale. Nativele mame plătesc din greu pentru educaţia copiilor majori. Toate se bucură de noroc financiar, dar este bine să nu ia în seamă indicaţiile persoanei iubite, chiar dacă pare bine intenţionată. Şanse în amor pentru studente.

SĂGETĂTOR

Prea multe întâlniri de tot felul. Sunteţi preocupate să faceţi investiţii profitabile şi ajungeţi acasă târziu, aşa că familia vă cam boscorodeşte. Uitaţi să plătiţi nişte datorii, însă faceţi cheltuieli cu nemiluita pentru persoana iubită. Sunteţi tot timpul pe drumuri, dar vă influenţaţi amicii.

CAPRICORN

Nu v-aţi mai bucurat de mult de atâtea reuşite financiare şi aveţi impresia că situaţia va fi veşnică. Vă canalizaţi energia pentru exploatarea tuturor resurselor! Vă miraţi şi dv. cât de puţin interesante vi se par activităţile profesionale. Veţi fi ocupate să vă recuperaţi unele pierderi financiare.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!