Mihai Morar dă replica după SCANDALUL cu Claudia Cream: O dizeuza strămutată peste ocean,cu IFOSE de Hollywood

Mihai Morar a fost acuzat de comportament rasist de Claudia Pavel, alias Claudia Cream, iar replica sa nu a întârziat să apară.
Romania TV
05 oct. 2014, 10:03
Mihai Morar dă replica după SCANDALUL cu Claudia Cream: O dizeuza strămutată peste ocean,cu IFOSE de Hollywood

Mihai Morar dă o replică dură în scandalul cu Claudia Cream, pe care o numeşte „o dizeuză strămutată peste ocean, cu ifose de vedetă hollywoodiană”.

După ce i s-a reproşat pe Facebook comportamentul nepotrivit de care a fost acuzat de Claudia Cream după ce a fost prezentă în emisiunea „Răi da’ buni”, Mihai Morar şi-a exprimat poziţia într-un comentariu.

„Ce ai? Ai comis-o si cu nevasta lui Conect-R, acum cu copilul Claudiei? Chiar nu mai bun simţ? (…) Ruşine, ai inceput sa deraiezi. (…) Unde sunt valorile care ziceai ca le promovezi?”, i-a reproşat o utilizatoare de Facebook, după scandalul cu Claudia Pavel.

Replica lui Mihai Morar a fost una tranşantă: „Suferi de necunoaştere cronică. Nu ai vazut emisiunea, habar nu ai ce s-a intamplat, iti place sa arunci cu noroi. Esti genul celui care prinde o vorba din zbor si apoi se lauda ca ia atitudine. Daca iti spun ca respectiva a stat in emisiune pentru ca am prelungit cu voia mea momentul din emisiune in care o aveam invitata pe mamaita de 84 de ani amendata de politia locala pentru ca vinde patrunjel in piata, ai spune aceleasi vorbe?! Si crede-ma, pentru mine e mult mai importanta o bunicuta ce face 60 km pe zi ca sa isi cumpere o paine, o amarata care nu are lemne si haine pentru iarna, batjocorita de stat, rude si copii, decat o dizeuza stramutata peste ocean, care n-a cunoscut niciodata gloria nici in tara ei natala, dar o viziteaza din cand in cand cu ifose de mari vedeta hollywoodiana… O inchipuita care mai si minte si striga „rasistul!!!”, uitand cu nesimtire sa spuna ca in emisiune rasistul i-a spus de vreo trei ori: „Arati superb! Cat de bine iti prinde maternitatea!” Dar cred ca am dat prea multe explicatii deja pentru un nimeni si un nimic, de fapt„.

Realizatorul radio-tv Mihai Morar se află în centrul unui scandal în care este acuzat de rasism de către Claudia Pavel, cunoscută drept Cream.

Claudia Pavel s-a întors recent în România, după mai mulţi ani petrecuţi în Statele Unite, unde s-a logodit şi a făcut un copil. Invitată în emisiunea TV „Răi da’ buni”, moderată de Mihai Morar, artista a avut însă parte de o experienţă care a şocat-o şi pe care a ţinut să o împărtăşească pe Facebook. Ea susţine că, în spatele camerelor Mihai Morar a avut un comportament rasist şi a fost violent din punct de vedere verbal.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Alerte de drone rusești în Tulcea: Avioane F-16 au fost ridicate în aer
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!