Horoscop complet luni, 6 octombrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Nativii multor zodii manifesta o capacitate crescuta de a-si vedea propria existenta dintr-un alt unghi, mai cu seama pentru ca reusesc sa empatizeze cu anumite persoane mai putin noroscoase din jurul lor.
Alina Costache
06 oct. 2014, 06:13
Horoscop complet luni, 6 octombrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 6 octombrie
Berbecii vor fi surprinzator de tacuti astazi, determinand unele persoane apropiate sa se intrebe daca totul este in regula cu ei. In realitate, Berbecii simt nevoia sa se distanteze de toate probleme din jurul lor, de oamenii care-i solicita psihic si emotional fara niciun fel de rezultat pozitiv. Simt nevoia sa se concentreze pe sine, cautand o retragere emotionala. Le va fi greu, insa, sa se bucure de detasarea dupa care tanjesc pentru ca sunt puternic solicitati pe plan profesional, dar si familial.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 6 octombrie
Tulburare pe plan profesional astazi pentru Tauri. Trebuie sa ia o decizie, dar sunt impartiti si, indiferent cate sfaturi primesc de la colegi binevoitori si experimentati, tot este greu sa ia o hotarare. Tulburarea creste pe masura ce-si dau seama ca aceasta decizie le poate influenta profund viata profesionala. Cel mai indicat este sa-si urmeze instinctul, dar nu reusesc sa ajunga la o concluzie baza pe argumente.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 6 octombrie
Gemenii se vor arata generosi la locul de munca, punand un coleg pe primul plan si incercand sa-l ajute. Insa acest lucru ar putea sa-i tina din treaba, iar pe parcursul zile bunavointa lor ar putea sa se reduca atunci cand observa cate au lasat nerezolvate. Prioritizarea ii poate scoate din dificultate.

RAC – horoscopul zilei de luni, 6 octombrie
Visurile de aventura pe care le au Racii ar putea sa-i poate pe taramuri fantastice, dar total lipsite de vreo urma de realitate. Astfel ca starea lor de spirit, initial aeriana, ar putea sa-i puna intr-o situatie delicata caci Racii omit sa calculeze factori reali de schimbare care-i influenteaza, fara doar si poate, zilele acestea. Nativilor din Rac nu trebuie sa le fie teama sa-si exprime si sa-si sustina visurile, dar trebuie sa-si stabileasca tinte tangibile.

LEU – horoscopul zilei de luni, 6 octombrie
Leii renunta sa mai puna pret pe controlul rational si-si urmeaza instinctele, fapt care-i ajuta enorm la o negociere sau la un plan de afaceri. Toti factorii luati in calcul si cantariti nu vor da un rezultat mai bun, in cazul Taurilor, decat urmarea propriilor instincte, mai cu seama in procesul de comunicare cu acei actori-cheie de care depinde succesul negocierii sau al planului de afaceri.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 6 octombrie
Chiar si cele mai mari eforturi de comunicare risca sa puna in dificultate nativul din Fecioara. Acestia isi gasesc cu greu cuvintele, motiv pentru care risca sa le aleaga prost. Desi vor sa spuna ceva, sunt intelesi gresiti de cei din jur. Din aceasta cauza, exista riscul aparitiei unei discutii aprinse mai ales pe plan personal, fie cu partenerul de cuplu, fie cu un membru al familiei.

Continuarea le pe Lyla.ro

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a făcut Mircea Badea la un hotel de la granița cu Ucraina: ”Minunăție”
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Bani pentru cei care stau la CASĂ. Statul plătește câte 30.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Thulasendrapuram: Satul indian care se roagă pentru succesul Kamalei Harris
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI în EUROPA! Probleme majore descoperite de NATO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!