FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE  de la ora 21:45. FINLANDA-ROMANIA, partidă din etapa a 3-a a Grupei F din preliminariile Euro 2016 se joacă, marţi, 14 octombrie 2014, pe Stadionul Olimpic din Helsinki, şi va fi transmis în direct de TVR 1 şi TVR HD. FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE pe RomaniaTV.net de la ora 21:45. Aici ai tot ce trebuie să ştii despre meciul FINLANDA-ROMANIA.
Filip Stan
14 oct. 2014, 08:29
FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE

FINLANDA-ROMANIA. 

FINLANDA-ROMANIA LIVE VIDEO 0-2. În meciurile cu Ungaria şi Finlanda, ocaziile avute de jucătorii naţionalei României abia dacă se pot număra pe degetele de la o mână.

Nici idei tactice n-au prea avut tricolorii şi parcă nici prea multă tragere de inimă. le-a lipsit fervoarea pe care au avut-o toamna trecută contra ungurilor, dar şi limpezimea tactică pe care păreau s-o fi recăpătat-o la un moment dat, în prima repriză a meciului cu Grecia, de la Atena, primul jucat în actualele preliminarii.

Cu toate acestea, bilanţul reprezentativei noastre este mai mult decât rezonabil: două victorii şi un egal, ambele succese venind pe terenurile unor echipe puternice, Grecia şi Finlanda. În plus, deşi suntem în clasament în urma Irlandei de Nord, să nu uităm că această reprezentativă a jucat deja cu Insulele Faroe, partidă care ar trebui să constituie o formalitate şi pentru tricolori.

În meciul de marţi, de la Helsinki, tricolorii n-au strălucit, ba chiar am putea spune că au fost mai slabi decât în meciul cu Ungaria. Diferenţa a fost că au avut în faţă un aversar mult mai naiv decât maghiarii. În prima repriză jocul a fost de o plictiseală teribilă şi acelaşi curs l-ar fi urmat probabil şi în partea secundă dacă Victor piţurcă nu l-ar fi introdus în joc pe Sânmărtean. Ca şi sâmbătă, cu Ungaria, mijlocaşul Stelei a fost cel care a dat culoare jocului şi a contribuit decisiv la goluri: a executat cornerul din care Bogdan Stancu a deschis scorul şi tot el i-a dat „Motanului” pasa cu care acesta a ridicat scorul la 2-0.

Următorul meci al naţionalei nostre este programat pe 14 noiembrie, acasă, cu Irlanda de Nord.

GRUPA F
1 IRLANDA DE NORD 3 1 0 0 2 0 2 0 0 4 1 3 0 0 6 1 5 0 9 QLF
2 ROMANIA 3 0 1 0 1 1 2 0 0 3 0 2 1 0 4 1 3 0 7 QLF
3 FINLANDA 3 0 1 1 1 3 1 0 0 3 1 1 1 1 4 4 0 0 4
4 UNGARIA 3 0 0 1 1 2 1 1 0 2 1 1 1 1 3 3 0 0 4
5 GRECIA 3 0 0 2 0 3 0 1 0 1 1 0 1 2 1 4 -3 0 1
6 INSULELE FAROE 3 0 0 2 1 4 0 0 1 0 2 0 0 3 1 6 -5 0 0

Click aici pentru a vedea Finlanda-România

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 83 GOOOOL România! Bogdan Stancu a marcat un gol superb, de la 20 de metri, din pasa lui Sânmărtean! Finlanda-România 0-2!

Min. 81 Lovitură liberă pentru finlandezi, Toivio a şutat mult peste poartă!

Min. 71 Fază personală a lui Răzvan Raţ, şut din afara careului, peste poartă.

Min. 56 Ring îl faultează pe Sânmărtean şi primeşte al doilea cartonaş galben, fiind eliminat.

Min. 54 GOOOL România! Bogdan Stancu a marcat cu capul, din 4 metri, în urma unui corner! 1-0 pentru România!

Min. 51 Irlanda de Nord a marcat din nou la Atena, Lafferty a făcut 2-0 în întâlnirea cu Grecia.

Min. 49 Schimbare şi în echipa noastră, Sânmărtean l-a înlocuit pe Alex Chipciu.

Min. 46 Prima schimbare la finlandezi, Riski a intrat în locul lui Pukki.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+2 Finalul primei reprize.

Min. 45 Repriza este prelungită cu două minute.

Min. 45 Pintilii trage din poziţie bună, de la 17 metri, departe de poarta gazdelor. A fost cea mai mare oportunitate a noastră în această repriză.

Min. 44 Al doilea galben în tabăra noastră, Bogdan Stancu a intrat foarte urât la un adversar.

Min. 41 Meciul este foarte slab, până acum consemnându-se o singură ocazie, cea din minutul 14. Finlandezii au iniţiativa, dar sunt destul de naivi în atac, în timp ce ai noştri sunt foarte lenţi şi pierd repede mingea. Tricolorii par obosiţi şi lipsiţi de chef.

Min. 35 Finlanda are o posesie superioară, 56%-44%.

Min. 31 Fază periculoasă la poarta noastră, Pukki şutează în blocajul lui Dragoş Grigore.

Min. 24 Până la jumătatea primei reprize România nu şi-a creat nicio ocazie la poarta gazdelo şi mai grav este că tricolorii construiesc greu, fără a avea idei ofensive precise.

Min. 21 Torje îşi încearcă şutul, însă mingea se duce departe de poarta gazdelor.

Min. 21 Tot în grupa F, Insulele Faroe-Ungaria 0-1, a marcat Adam Szalai.

Min. 14 Prima ocazie a meciului, şutul lui Hatemaj este respins cu un reflex de Tătăruşanu!

Min. 12 Şut Hoban, din afara careului, pe lângă poarta finlandezilor.

Min. 9 S-a deschis scorul la Atena. Irlanda de Nord conduce Grecia, din minutul 9.

Min. 8 Tănase vede primul galben al meciului, după o intrare dură asupra lui Sparv.

Min. 5 Început liniştit de meci, cele două echipe încă sunt în faza de tatonare.

Min. 1 A început partida Finlanda-România. Tricolorii au avut lovitura de începere.

Componenţa formaţiilor:

România: Tătăruşanu – Luchin, Dr. Grigore, Chiricheş, Raţ – Pintilii, Hoban – Torje, Chipciu, Tănase – Stancu.

Finlanda: Mäenpää – Arkivuo, Toivio, Moisander, Hurme – Sparv – Ring, K. Hamailainen, Eremenko, Hetemaj – Pukki.

FINLANDA şi ROMANIA au cate 4 puncte dupa primele doua meciuri. FINLANDA a învins Insulele Feroe cu 3-1 în deplasare şi a remizat acasă, 1-1 cu Grecia. ROMANIA a câştigat cu Grecia, în deplasare, 1-0, şi a remizat acasă cu Ungaria, 1-1.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TVR şi ONLINE  de la ora 21:45. FINLANDA-ROMANIA este penultimul meci din această toamnă pentru cele doua echipe. În etapa a 4-a, din 14 noiembrie, se vor juca partidele Grecia – Insulele Feroe, Ungaria – Finlanda şi Romania – Irlanda de Nord.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE  de la ora 21:45. ROMANIA domină FINLANDA în meciurile directe, cu şase victorii şi două egaluri în cele opt confruntări de până acum, toate oficiale. Mai mult, cea mai categorică victorie din palmaresul oficial al României s-a înregistrat contra Finlandei, 9-0, pe 14 octombrie 1973, în preliminariile Cupei Mondiale 1974.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE  de la ora 21:45. Ultimul joc direct dintre cele două echipe a avut loc la Helsinki, pe 8 octombrie 2005, ROMANIA câştigând meciul cu FINLANDA cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Adrian Mutu (41 – penalty), cu Victor Piţurcă selecţioner. Din acele echipe, la finlandezi se mai află azi în lot Teemu Tainio, în timp ce de la tricolori este prezent Răzvan Raţ.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE  de la ora 21:45. Răzvan Raţ, căpitanul echipei României, va bifa marţi selecţia cu numărul 100 în meciul de pe Stadionul Olimpic din Helsinki.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE de la ora 21:45.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE  de la ora 21:45. Ce echipa va alinia ROMANIA cu FINLANDA: Tătăruşanu – Luchin, Gardoş, Grigore, Raţ – Chiricheş, Hoban – Torje, Sânmărtean, Tănase – B. Stancu.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE  de la ora 21:45. Cum va arăta FINLANDA la meciul cu ROMANIA: Maenpaa – Arkivuo, Moisander, Toivio, Hurme – Hetemaj, Sparv, Ring – Riski, R. Eremenko, Pukki.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE  de la ora 21:45.  Selecţionerul Finlandei, Mixu Paatelainen, a declarat, luni, că speră ca echipa sa să facă un joc la fel de bun ca în repriza a doua cu Grecia şi să obţină cele trei puncte în meciul cu România, de marţi, din preliminariile Euro 2016.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE  de la ora 21:45. „Plecăm de la ideea de a juca cât mai ofensiv, nu intrăm pe teren cu gândul să ne apărăm. Sigur, cât de bine reuşim acest lucru depinde şi de evoluţia adversarului, însă vrem să ne facem jocul nostru, să jucăm cât mai bine atât în atac cât şi în apărare. România este o echipă foarte bună. România s-a apărat foarte bine în Grecia, controlat, jocul în apărare a fost foarte bun. Atacanţii României sunt foarte rapizi. Cu Ungaria, nivelul jocului României a scăzut în repriza a doua şi a fost egalată. La fel ca şi Grecia, România este o echipă periculoasă, cu un antrenor foarte bun şi trebuie să fim pregătiţi pentru o apărare bună şi contraatacuri ale oaspeţilor. Sper să învingem, vrem să facem un joc măcar la fel de bun precum cel din repriza a doua cu Grecia”, a declarat Paatelainen, într-o conferinţă de presă.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE  de la ora 21:45. Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, la Helsinki, că jucătorii Alexandru Maxim, Dragoş Grigore şi Lucian Sânmărtean sunt uşor accidentaţi, dar vor fi recuperaţi până la startul meciului cu Finlanda, din preliminariile Euro 2016.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE  de la ora 21:45. „Jucătorii echipei noastre naţionale sunt în regulă, mai sunt mici probleme, dar până mâine seară sper ca toţi să fie apţi de joc. Maxim are o lovitură la genunchi, a avut nevoie de intervenţia doctorului. I-a dat drumul. Dragoş Grigore are şi el o lovitură extrem de puternică şi Sânmărtean, care încă mai resimte acea încărcătură la gamba piciorului drept. Însă nu cred că vor fi probleme. Încă nu m-am gândit la primul 11, până mâine la prânz când vom avea şedinţă tehnică mă voi hotărî”, a spus Piţurcă, la conferinţa de presă dinaintea jocului cu Finlanda.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE de la ora 21:45. Întrebat cu ce sentimente revine pe Stadionul Olimpic din Helsinki, unde a marcat un gol pentru Steaua, sinonim cu o calificare în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, după meciul cu Kuusysi Lahti, din 1986, Piţurcă a răspuns: „După acel meci am mai jucat un meci pe acest stadion cu echipa României. E un sentiment de plăcere, îmi dă psihic o încredere deosebită că vom câştiga şi meciul de mâine seară. Am participat la două acţiuni pe acest stadion şi le-am câştigat pe amândouă”.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE de la ora 21:45. Negocierile dintre Victor Pițurcă și Al Ittihad au continuat în ultimele săptămâni. Cele două părți au negociat „la sânge” și se pare că au ajuns, în sfârșit, la un numitor comun. Refuzați de Neil Lennon, saudiții au revenit rapid la pista Piți, căruia i-au satisfăcut toate doleanțele: plata clauzei de reziliere cu FRF, contract de 1,5 milioane de euro plus bonusuri importante, salarii și condiții excepționale pentru stafful său cu care va pleca în corpore de la echipa națională.

FINLANDA-ROMANIA. Meciul FINLANDA-ROMANIA este LIVE VIDEO la TV şi ONLINE  de la ora 21:45, aici, aici şi aici.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 3 august 2024. Berbecii sunt binecuvântați, viața li se schimbă
Capital.ro
Lege pentru românii care au casă la curte. Vecinii sunt obligați. Trebuie să aibă aprobare
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
„Pensionare” anticipată prin metode simple. Cum poți atinge independența financiară.
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
💣 de la ”Insula Iubirii”! Au divorțat, dar încă locuiesc împreună cu Tanța Blonda! 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Drama ascunsă de regretatul Nicu Covaci. Mama solistului a fost ucisă cu sânge rece în urmă cu 22 de ani
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați să anunțe. Trebuie să obțină neapărat acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Reacții ale liderilor politici după moartea lui Nicu Covaci
MediaFlux
CUTREMUR în ALEGERILE din SUA! TRUMP, învins deja de KAMALA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?