Horoscop 16 octombrie: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 16 octombrie 2014 - Citeste Horoscopul din 16.10.2014 pentru toate zodiile.
Romania TV
15 oct. 2014, 12:57
Horoscop 16 octombrie: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 16 octombrie 2014- Berbec
Nu poti colabora eficient cu persoanele bosumflate si reticente la orice propunere, ca atare primul pas e sa-ti alegi cu mai multa grija tovarasii de echipa. Ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni pesimisti din fire care spun nu la orice si nu vei avea parte de prea multe rezultate alaturi de ei. Mai degraba te descurci singur decat cu asemenea companie! Daca insa reusesti sa aduci aproape un grup cu interese similare si cu aceeasi motivatie spre succes, lucrurile vor evolua ca la carte.

Horoscop 16 octombrie 2014- Taur
Esti in fata unui nou inceput care te duce spre o mare reusita. Nu te arunci totusi cu capul inainte fara sa gandesti bine ce ai de facut, ci iti stabilesti un program, o strategie clar conceputa de la care nu te vei abate. Te bazezi pe informatii certe si pe oameni de care esti sigur si cand ai astfel de garantii la indemana, toate vor evolua foarte bine. Ai sansa de a face noi cunostinte pentru ca iti apar in cale oameni necunoscuti, fata de care ai o anumita afinitate. Va intelegeti bine, comunicati excelent si de aici se leaga o prietenie frumoasa si de viitor.

Horoscop 16 octombrie 2014- Gemeni
Daca atragi alaturi de tine oamenii potriviti, vei vedea ca totul evolueaza ca prin farmec spre un scop de care veti beneficia cu totii, ca atare cel mai greu aspect al reusitei de azi e legat de anturaj. Aduna aproape oameni optimisti, veseli, tonici, dinamici, pentru ca si tu esti in aceeasi pasa si cand oameni care se aseamana vaslesc in acelasi sens, nu se poate vorbi decat de un succes de proportii. Faci pasi mari spre un tel la care visati cu totii si nici nu-ti vine a crede ce bine se aseaza toate datorita implicarii entuziaste din partea tuturor.

Horoscop 16 octombrie 2014- Rac
Cariera ta ajunge intr-un punct de apogeu de care esti foarte mandru, ca si cum ai obtine un loc fruntas intr-o competitie sau ai obtine, dupa eforturi sustinute, un document ce va sta la baza succesului tau profesional de acum inainte. Poate esti la finalul unor studii aprofundate, a unui curs de specializare si esti foarte multumit de rezultate, si pentru ca ai o patalama la mana, ai curaj sa tintesti mai sus, catre o pozitie superioara, o functie de raspundere sau un nivel mai inalt in ierarhie. Insista, sansele pot tine cu tine pentru o lansare in forta!

Horoscop 16 octombrie 2014- Leu
E furtuna in jurul tau, dar aceasta energie scapata de sub control iti prieste, pentru ca-ti redeschide pofta de a face lucruri marete. Aveai nevoie de un stimulent si acesta apare brusc, pe nepregatite. Pe moment, esti derutat si nervos, dar dupa socul primului impact, vei incepe sa te aduni si sa profiti de valul ascendent care te impinge mai repede decat ai fi sperat. Profita de tot ce ti se ofera azi in cantitati uriase: energie, entuziasm, pofta de viata, pentru ca te duc spre un scop care te va incanta la maximum.

Horoscop 16 octombrie 2014 – Fecioara
Exista o miza motivanta in joc si te implici si tu in aceasta competitie cu multa pasiune. Vrei si tu sa pui mana pe acel premiu de aceea nu poti pierde nicio clipa fara sa faci ceva in acest sens. Ai concurenti puternici, sa nu crezi ca e usor sa ajungi la rezultatele visate, dar detii toate resursele unui succes deplin. Ai si ambitie, si forta de convingere, si dorinta de a demonstra de ce esti in stare, ca atare te implici in lupta pentru suprematie constient de greutatile inerente de pe parcurs. Esti foarte aproape de victorie!

Horoscop 16 octombrie 2014- Balanta
Ai multe persoane alaturi, dar cu fiecare trebuie sa te comporti diferit, pentru ca te leaga altceva de ei. Unii iti sunt prieteni intimi si ai incredere sa le impartasesti si cele mai ascunse secrete, convins ca taina va ramane la ei, dar printre ei se poate infiltra si o persoana care nu prea merita increderea ta. Te poate manipula cum ii place pentru a-ti castiga prietenia, dar daca te lasi pacalit de aparentele sale bune intentii, ai putea face si confidente care nu trebuie facute! Discerne cu mai multa atentie ce trebuie sa spui celor din jur, pentru ca unii sunt prea slobozi la gura si transmit mai departe tot ce le destainui.

Horoscop 16 octombrie 2014- Scorpion
Te afli intr-un mediu aglomerat in care ai ocazia sa intri in contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umana e de invidiat, pentru ca stii de fiecare data cum sa-ti exprimi punctul de vedere in functie de interlocutorul din fata ta. Esti un exemplu de socializare si comunicare, deoarece tu gasesti intotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversatie cu oricine, chiar si cu cei necunoscuti, iar calitatile pe care le implici te pun bine in valoare, devenind o prezenta agreabila si cautata de multa lume.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Remarca șocantă a lui Donald Trump despre strănepotul său cu dizabilități dezvăluită în noua carte a nepotului său
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!