HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2014: Conjuncţia Mercur-Venus vă împinge la gesturi nebuneşti

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2014. RomaniaTV.net vă prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie, conform eastrolog.ro.
Alina Costache
16 oct. 2014, 13:15
HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2014: Conjuncţia Mercur-Venus vă împinge la gesturi nebuneşti

HOROSCOP 17 octombrie 2014 Berbec :  Aveti mai multa incredere si sunteti optimist. Va sfatuim sa nu neglijati problemele celor apropiati. Altfrl, riscati sa vi se reproseze ca sunteti indiferent. Ar fi bine sa fiti mai prudent. Nu tratati legea cu superficialitate, ca sa nu aveti probleme!

HOROSCOP 17 octombrie 2014 Taur :  Simtiti nevoia sa schimbati ceva in relatiile sentimentale. Faceti cunostinta cu o persoana atragatoare. Poate fi o dragoste la prima vedere, dar va recomandam sa nu fiti prea indraznet. Ar fi bine sa va ascultati intuitia.

HOROSCOP 17 octombrie 2014 Gemeni : Dimineata aveti tendinta de a va aventura in mai multe activitati deodata. Este o zi buna pentru castiguri financiare usoare, dar este indicat sa evitati speculatiile. Prietenii va ajuta, dar ar fi bine sa ascultati si parerile celor apropiati.

HOROSCOP 17 octombrie 2014 Rac : Pe plan financiar, treceti printr-o perioada nu tocmai buna si sunteti preocupat sa gasiti noi surse de venituri. Spiritul de aventura si indrazneala va indeamna sa va asumati prea multe riscuri. Va sfatuim sa fiti mai prudent si sa respectati legile.

HOROSCOP 17 octombrie 2014 Leu :  S-ar putea sa aveti musafiri din alta localitate sau sa fiti invitat la rude. O persoana mai in varsta din familie va da sfaturi utile intr-o problema sentimentala. Va sfatuim sa nu faceti afirmatii prin care sa alimentati gelozia persoanei iubite.

HOROSCOP 17 octombrie 2014 Fecioara : Va recomandam sa evitati calatoriile de afaceri si investitiile. Nu aveti chef de nimic si va lipseste simtul practic. Nu evitati comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi inteles gresit! Relatiile cu persoana iubita merg bine, dar va recomandam sa nu exagerati importanta sentimentelor.

HOROSCOP 17 octombrie 2014 Balanta :  O ruda apropiata va cere un imprumut. Va sfatuim sa nu va eschivati, mai ales ca e vorba despre o problema de sanatate. Dupa-amiaza, va pune serios pe ganduri o veste referitoare la relatiile sentimentale. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa va ascultati intuitia.

HOROSCOP 17 octombrie 2014 Scorpion :  Aveti succes la studii si puteti comunica mai usor cu cei din jur. Puteti sa faceti tranzactii avantajoase. Vi se ofera posibilitatea sa plecati intr-o calatorie in interes personal, ceea ce starneste gelozia persoanei iubite. Va sfatuim sa nu luati decizii in graba.

HOROSCOP 17 octombrie 2014 Sagetator :  Aveti o stare de nervozitate care va poate pune intr-o situatie neplacuta acasa. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa va concentrati la ce aveti de terminat. Incercati sa evitati o cearta cu partenerul de viata si cu o persoana mai in varsta! Ar fi bine sa dati dovada de mai multa tandrete.

HOROSCOP 17 octombrie 2014 Capricorn :  Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte in interes personal. Sunteti foarte sensibil si aveti tendinta de a exagera. Dupa-amiaza ar fi bine sa va temperati orgoliul, pentru a evita o cearta cu persoana iubita. Nu mai fiti atat de incapatanat! Va sfatuim sa amanati activitatile stresante si sa incercati sa va odihniti.

HOROSCOP 17 octombrie 2014 Varsator : Incepeti ziua plin de energie si idei. Aveti grija sa nu depasiti anumite limite si evitati sa provocati discutii in contradictoriu! Aprecierile de care va bucurati in societate ar putea fi umbrite de reaparitia unei probleme sentimentale pe care nu ati rezolvat-o la timpul ei.

HOROSCOP 17 octombrie 2014 Pesti:  Aveti sansa sa obtineti usor mici castiguri, dar va recomandam sa fiti prudent. Feriti-va de speculatii! Dupa-amiaza este posibil sa va confruntati cu o problema sentimentala, daca refuzati sa mergeti la o petrecere. Va sfatuim sa nu exagerati si sa nu ii ignorati pe cei din jur.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!