SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS, LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR 6-0

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS, miercuri, 22 octombrie, ora 11:00, LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR. SIMONA HALEP şi SERENA WILLIAMS se întâlnesc, miercuri, 22 octombrie, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, în cel de-al al doilea meci din Grupa Roşie de la TURNEUL CAMPIOANELOR. Partida SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS, de la Singapore, va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net.
Filip Stan
21 oct. 2014, 18:31
SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS, LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR 6-0

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS, miercuri, 22 octombrie, ora 11:00, LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR

Partida dintre Simona Halep şi Serena Williams se va disputa, miercuri, 22 octombrie, începând cu ora 11:00. Următorul meci, între Eufenie Bouchard şi Ana Ivanovic, se va juca de la 14:30.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS, miercuri, 22 octombrie, ora 11:00, LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR La TURNEUL CAMPIOANELOR, Serena Williams şi Simona Halep au debutat cu câte o victorie. Simona Halep a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, iar Serena Williams pe sportiva sârbă Ana Ivanovic, locul 7 WTA, scor 6-4, 6-4.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS, miercuri, 22 octombrie, ora 11:00, LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona Halep a evoluat excelent contra lui Eugenie Bouchard în primul meci de la Turneul Campioanelor şi e convinsă că poate repeta performanţa şi în faţa liderului mondial, Serena Williams. „Este cea mai bună jucătoare din lume, aşa că este o mare provocare pentru mine. Voi da totul pe teren pentru a câştiga, voi crede că pot câştiga jocul, dar trebuie să rămân foarte concentrată”, a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS, miercuri, 22 octombrie, ora 11:00, LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR Serena Williams o laudă pe Simona Halep pentru anul excelent pe care l-a avut: „Simona Halep joacă uluitor , are un an excelent. E o grupă incredibil de grea. Nu sunt la 100% din capacitate, dar am venit să mă bucur de turneu şi mă pregătesc pentru fiecare meci în parte. Am avut doar cîteva zile să mă antrenez, dar îmi propun să cîştig fiecare meci”, a declarat Serena Williams.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS, miercuri, 22 octombrie, ora 11:00, LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR Simona Halep a pierdut toate cele trei confruntări cu Serena Williams. Simona Halep n-a întâlnit-o niciodată însă pe Serena Williams de când a intrat în Top 10 WTA. Simona Halep a luat un singur set în precedentele întâlniri cu Serena Williams, la Wimbledon, în 2011. Serena Williams a cucerit în acest an cinci titluri WTA. Cel mai important dintre ele este cel de la US Open.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS, miercuri, 22 octombrie, ora 11:00, LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR Marţi, Serena Williams a reactionat dupa ce ea si sora sa au fost numite „fratii Williams” de presedintele Federatiei Ruse de Tenis, Shamil Tarpischev. Americanca a condamnat declaratiile pe care rusul le-a facut si a multumit WTA pentru ca a intervenit. „Cred ca WTA a facut o treaba grozava prin actiunea imediata. Aceste declaratii au fost foarte sexiste si rasiste in acelasi timp. Declaratiile au fost neobrazate”, a declarat Serena Williams.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS, miercuri, 22 octombrie, ora 11:00, LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR. BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie Turneul Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari. Simona Halep este a treia româncă în istorie participantă la o ediţie a finalei sezonului, după Virginia Ruzici şi Irina Spârlea.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS, miercuri, 22 octombrie, ora 11:00, LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR. Competiţia are loc între 20 şi 26 octombrie 2014. Cele opt jucatoare care participa sunt: Serena Williams, Maria Sharapova, Simona Halep, Petra Kvitova, Eugenie Bouchard, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki si Ana Ivanovic.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS, miercuri, 22 octombrie, ora 11:00, LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR. „Simona Halep şi-a făcut jocul ei împotriva colegei sale de stea în ascensiune şi debutantă la Turneul Campioanelor, Eugenie Bouchard. Simona Halep a fost pur şi simplu prea puternică, adjudecându-şi, cu 6-2, 6-3, partida cu Eugenie Bouchard. Simona Halep a fost la controlul meciului încă de la început, conducând cu 4-0. Eugenie Bouchard a ieşit din scenă în linişte, după ce a comis o dublă greşeală pe mingea de meci a adversarei” , a precizat site-ul WTA, care a remarcat o evoluţie „incredibil de consistentă” pentru Simona Halep.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe cu piscină și etaj. Dai și de două ori mai puțin decât pe apartamentele din Militari, Veteranilor sau Berceni
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce a pus Jador stop relației cu Oana Ciocan. Ce îi făcea artistului în intimitate 😱 E s-ar fi săturat să fie...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nicușor Dan anunță recuperarea în instanță a unor clădiri adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'