SIMONA HALEP, telefon-SURPRIZĂ de felicitare

Gigi Becali a fost printre primii oameni care au felicitat-o pe Simona Halep, după senzaționala victorie a acesteia în fața Serenei Williams, la Turneul Campioanelor, de la Singapore. “Ne reprezinți în toată lumea. Ești mîndria noastră, a machedonilor! Îți mulțumim pentru tot, să continui tot așa”, a fost mesajul lui Gigi Becali.
Alina Costache
22 oct. 2014, 10:58
SIMONA HALEP, telefon-SURPRIZĂ de felicitare

SIMONA HALEP, felicitată şi din spatele gratiilor. Aflat la muncă la Academia Gheorghe Hagi, Gigi Becali nu a putut să vadă meciul Simonei Halep, însă a fost ținut la curent cu desfășurarea acestuia. Este de notorietate faptul că patronul Stelei s-a atașat enorm față de Simona Halep, după ce aceasta a ajuns cunoscută, mai ales că ambii sînt machedoni. “Nu scapă nici un meci, chiar dacă este condamnat. Dacă se află în celulă, vede meciul. Dacă e la muncă și nu poate, ține legătura prin telefon. Acum a fost printre primii oameni care au sunat în Singapore. A vorbit cu Stere Halep, tatăl Simonei, și i-a transmis că îi mulțumește că reprezintă neamul machedonilor cu succes în toată lumea. Nu a stat mult la telefon, era la muncă și nu poate să stea mult la convorbiri, mai ales că este controlat”, au dezvăluit sursele din anturajul lui Becali pentru fanatik.ro

Serena Williams, reacţia pe Twitter, după ce a fost învinsă de Simona Halep. Ce scrie despre româncă

Simona Halep a reuşit o victorie de senzaţie, 6-0, 6-2 cu americanca Serena Williams, liderul mondial, miercuri, în al doilea său meci din cadrul Turneului Campioanelor, care are loc la Singapore. 

Halep, numărul patru WTA, a reuşit cea mai mare victorie din cariera sa, în doar 65 de minute, după ce pierduse cele trei partide disputate anterior cu Serena. Americanca a învins în 2011 în turul secund la Wimbledon, cu 3-6, 6-2, 6-1, şi anul trecut la Roma, cu 6-3, 6-0 în semifinale, şi la Cincinnati, cu 6-0, 6-4 în sferturi. 

Simona Halep, fostă număr doi mondial, este ca şi calificată în semifinalele competiţiei, după ce în primul meci a învins-o pe Eugenie Bouchard, cu 6-2, 6-3. Românca şi-a asigurat până acum 460 de puncte WTA şi 406.000 de dolari la turneul de la Singapore, care este dotat cu premii totale de 6,5 milioane de dolari. 

Citeşte şi SIMONA HALEP, prima reacţie după victoria FABULOASĂ obţinută în faţa Serenei Williams

Deşi Serena a început meciul cu un as, jucătoarea de 23 de ani din Constanţa a reuşit să câştige primul ghem pe serviciul americancei, care a comis dublă greşeală. Williams nu s-a regăsit şi a făcut greşeală după greşeală (18 erori neforţate în primul set, faţă de doar una Halep), astfel că Halep şi-a trecut în cont primul set, în doar 20 de minute, cu un neverosimil 6-0. 

Setul secund a început la fel de bine pentru Simona, cu un break, românca a avut 2-0, dar Serena a mai redus din erori, a câştigat primul său ghem (1-2), dar Halep a continuat evoluţia de înalt nivel şi s-a desprins la 3-1 şi a făcut un nou break pentru 4-1. Halep şi-a valorificat din nou serviciul, a ajuns la 5-1, Serena a mai câştigat un ghem, dar Halep a închis conturile, cu 6-2 în setul secund. 

Williams nu mai pierduse un set la zero din 2008, când sora sa Venus Williams se impunea cu 5-7, 6-1, 6-0 la Turneul Campioanelor, în Qatar. 

În celălalt meci al zilei se vor înfrunta Ana Ivanovic (Serbia) şi Eugenie Bouchard (Canada). Halep va disputa următorul său meci, ultimul din grupă, cu Ivanovic, vineri. Simona a învins-o pe sârboaică anul trecut la Turneul Campioanelor ”B” de la Sofia, cu 2-6, 6-1, 6-3, şi anul acesta, în sferturi la Madrid, cu 6-2, 6-2. Ivanovic (26 ani, 8 WTA) s-a impus anul trecut la Doha, când Halep a abandonat după primul set (la scorul de 6-3). În plus, sârboaica a profitat anul acesta, în sferturi, la Beijing, de o neprezentare a Simonei, retrasă în urma unei accidentări la coapsă. 

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe cu piscină și etaj. Dai și de două ori mai puțin decât pe apartamentele din Militari, Veteranilor sau Berceni
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce a pus Jador stop relației cu Oana Ciocan. Ce îi făcea artistului în intimitate 😱 E s-ar fi săturat să fie...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nicușor Dan anunță recuperarea în instanță a unor clădiri adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'