HOROSCOP 27 octombrie 2014: Ce v-au rezervat astrele în prima zi a săptămânii

HOROSCOP 27 octombrie 2014: RomaniaTV.net vă prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte conform eastrolog.ro.
Alina Costache
26 oct. 2014, 17:33
HOROSCOP 27 octombrie 2014: Ce v-au rezervat astrele în prima zi a săptămânii

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2014 Berbec : Dimineata luati o decizie in urma careia vi se schimba tot programul. Este posibil sa faceti pregatiri pentru o petrecere. Astazi puteti sa va ocupati de problemele financiare, dar va sfatuim sa va abtineti de la speculatii. Daca aveti de luat decizii importante, ascultati-va intuitia!

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2014 Taur: Puteti avea intalniri agreabile cu prietenii si cu rudele. Dupa-amiaza este posibil sa aveti mici probleme de sanatate. Va reveniti repede si va recapatati buna dispozitie. Fiti cumpatat in toate domeniile vietii!

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2014 Gemeni : Este momentul sa concepeti proiecte ambitioase pe termen lung. Va sfatuim sa amanati o calatorie lunga in interesul familiei. Dupa-amiaza va simtiti foarte bine in vizita la prieteni, impreuna cu persoana iubita. Va sfatuim sa fiti cumpatat cu alcoolul.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2014 Rac: Va puteti ocupa de afaceri si aveti ocazia sa terminati activitati incepute mai demult. Sunteti bine dispus si puteti lua decizii inspirate. Discutati mai mult cu prietenii si cu partenerul de viata si aveti grija sa va respectati promisiunile!

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2014 Leu: Faceti impresie cu seriozitatea de care dati dovada si sunteti cautat pentru sfaturi. Puteti sa va faceti planuri pe termen lung si sa sa va ganditi la investitii. Profitati de contextul favorabil de astazi pentru a va rezolva problemele importante! Va sfatuim sa nu neglijati viata de familie.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2014 Fecioara: Astazi sunt favorizate planurile de viitor si investitiile financiare. Este posibil sa incasati banii pentru o lucrare incheiata recent. Va recomandam sa va menajati sanatatea si sa va odihniti mai mult. Ascultati sfaturile persoanei iubite!

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2014 Balanta:  Vi se implieste dorinta de a schimba ceva in relatiile parteneriale. Aveti incredere in fortele proprii si vointa de a actiona. Dupa-amiaza va simtiti foarte bine la o intalnire cu prietenii. Va sfatuim sa nu monopolizati discutia.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2014 Scorpion : Aveti un succes deosebit in afaceri. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente oficiale. Relatiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Va sfatuim sa aveti rabdare. Nu alergati dupa rezultate imediate, ca sa nu aveti surprize!

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2014 Sagetator : Dupa o serie de deceptii pe plan social si sentimental, sunteti incantat de un succes neasteptat. Aceasta schimbare de situatie va pune pe ganduri. Profitati de conjunctura favorabila! Aveti grija sa nu va dezamagiti prietenii! Spre seara aflati ca urmeaza sa plecati intr-o delegatie.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2014 Capricorn : Sunteti plin de entuziasm si este momentul sa va faceti planuri pentru activitati noi. Puteti sa faceti investitii, sa demarati o afacere sau sa plecati la drum. Va sfatuim sa profitati de aceasta conjunctura, pentru ca puteti avea succes in orice domeniu. Evitati speculatiile de orice fel!

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2014 Varsator : Zi buna pentru afaceri. Aveti mari sanse sa redresati bugetul familiei. Sunt favorizate relatiile cu cei din jur. Colaborarile decurg excelent. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2014 Pesti : Sunteti preocupat de problemele financiare. Puteti sa castigati foarte bine, mai ales daca va ajuta si partenerul de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudent, ca sa nu aveti necazuri cu autoritatile. Ascultati sfaturile unei persoane cu experienta!

HOROSCOP 25 octombrie 2014 este furnizat de: eastrolog.ro.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
FRF sancționată de UEFA pentru comportamentul rasist al suporterilor la Euro 2024
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!