Serena Williams, declaraţie măgulitoare pentru Simona Halep

Sportiva americană Serena Williams, numărul 1 mondial la tenis, a declarat, duminică, după finala Turneului Campioanelor, că românca Simona Halep o face să fie o jucătoare mai bună.
Alina Costache
27 oct. 2014, 07:40
Serena Williams, declaraţie măgulitoare pentru Simona Halep

Presa internaţională a notat, duminică, după finala Turneului Campioanelor, câştigată de Serena Williams în faţa Simonei Halep, că pentru americancă acest succes este o „răzbunare dulce” după eşecul din grupe în faţa româncei şi că pentru constănţeancă „fulgerul nu a putut lovi de două ori”.

Felicitări Simonei, a avut o săptămână foarte bună. Dacă nu ar fi fost ea… Mă face să fiu o jucătoare mai bună„, a spus şi Williams.

Serena Williams nu ar fi ajuns în semifinalele competiţiei din Singapore dacă Simona Halep ar fi pierdut în două seturi ultimul său meci din grupe, cu Ana Ivanovici. După ce românca a pierdut în trei seturi meciul cu Ivanovici, Serena Williams, învinsă de Halep în grupă, a acces în semifinale, ulterior câştigând turneul chiar cu o victorie în faţa constănţencei.

„Simona a jucat foarte bine în primul set al finalei, ca la precedentul meci dintre noi. Pur şi simplu stăteam la marginea terenului şi râdeam. Însă apoi mi-am spus că nu am nimic de pierdut. Ştiam că trebuie doar să mă relaxez şi să încep să joc mai bine dacă vreau să câştig. Şi îmi doream mult să câştig”, a declarat Williams, conform wtatennis.com.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, după finala pierdută la Turneul Campioanelor, de la Singapore, că va munci zi de zi pentru a fi campioană într-o zi. 

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor

„Voi munci din greu zi de zi pentru a fi campioană într-o zi”, a afirmat Halep după ce a fost învinsă cu 6-3, 6-0 de americanca Serena Williams, duminică, în finala de la Singapore. 

”Azi (Serena, n. red.) a fost mai puternică decât mine. Ştiam că va fi mai motivată în acest meci, dar nu e n lucru aşa rău că am pierdut. Abia aştept anul viitor şi turneele următoare”, a spus Simona, care o învinsese cu un incredibil 6-0, 6-2 pe Williams, liderul mondial, în Grupa Roşie. ”Este cea mai bună, este o jucătoare extraordinară şi merita să câştige titlul”, a adăugat Halep. 

Simona Halep a declarat că nu mai are putere pentru a fi emoţionată după finala cu Serena: ”Nu mai am putere să am emoţii, dar mă simt bine. Nu pot spune că sunt bucuroasă – de fiecare dată când pierd sunt un pic tristă, dar trebuie să mă bucur de acest rezultat. Este al doilea cel mai bun rezultat al meu după finala de la Roland Garros. Acum mă gândesc la vacanţă, plec acasă, aşa că nu mai contează altceva”. 

Halep a menţionat totuşi că va petrece pentru victoria reuşită în faţa liderului mondial: ”Da, voi petrece. Nu voi uita că am învins-o pe Serena săptămâna aceasta”. 

Românca s-a referit şi la complimentele deosebite pe care i le-a făcut săptămâna aceasta campioana americană Billie Jean King: „Mă bucur să aud aceste lucruri. Ştie multe despre tenis şi ştie ce spune. E important pentru mine să aud astfel de lucruri, cuvinte frumoase despre mine, deoarece sunt încă tânără, trebuie să progresez, să câştig mai multe meciuri şi mai multe titluri, dacă pot. Aşa că voi continua pe drumul meu”. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă cu 6-3, 6-0 de americanca Serena Williams, duminică, în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, competiţie cu premii de 6,5 milioane dolari. 

Williams şi-a luat astfel revanşa după ce fusese spulberată de Halep în grupe cu 6-0, 6-2. Simona Halep a reuşit, totuşi, cea mai mare performanţă din cariera sa, fiind prima româncă în finala Turneului Campioanelor, după ce Irina Spîrlea a jucat semifinale în 1997 şi 1998. Totodată, Halep a fost a treia reprezentantă a ţării noastre prezentă la Finalele WTA, după Virgina Ruzici şi Irina Spîrlea. 

Serena Williams a câştigat pentru a cincea oară Turneul Campioanelor, după ediţiile din 2001, 2009, 2012 şi 2013, americanca încheind anul pe primul loc în ierarhia WTA, în timp ce Simona Halep va urca pe locul trei al clasamentului. 

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe cu piscină și etaj. Dai și de două ori mai puțin decât pe apartamentele din Militari, Veteranilor sau Berceni
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce a pus Jador stop relației cu Oana Ciocan. Ce îi făcea artistului în intimitate 😱 E s-ar fi săturat să fie...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nicușor Dan anunță recuperarea în instanță a unor clădiri adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'