PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea rămâne CALDĂ. Maximele ajung până la 23 de grade Celsius

PROGNOZA METEO. Vremea rămâne caldă şi frumoasă pentru următoarele trei zile. Ceaţa va fi prezentă în unele zone la primele ore ale dimineţii, însă soarele îşi face apariţia, iar mercurul urcă în termometre până la maxime de 22, 23 de grade Celsius.
Filip Stan
04 nov. 2014, 16:03
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea rămâne CALDĂ. Maximele ajung până la 23 de grade Celsius

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Excepţie fac însă zonele joase, cu precădere cele din sud şi din est, unde ziua începe tot cu ceaţă şi nori stratiformi şi e posibil ca izolat să cadă burniţa şi drept urmare aici temperaturile la amiază sunt în jurul celor normale. Meteorologii prognozează aşadar maxime de la aproximativ 10..11 grade în zonele cu ceaţă mai persistentă până la 19, izolat poate chiar 20 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTIÎn Capitală, ziua începe cu ceaţă şi nori joşi, dar după câteva ore de la răsăritul soarelui norii şi ceaţa se risipesc şi mercurul din termometre creşte hotărât până la 14…15 grade, maxime normale pentru data din calendar.

PROGNOZA METEO. Joi ne bucurăm tot de vreme caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie, cu maxime în general cuprinse între 14 grade în Moldova şi în sud-vestul Olteniei, doar izolat poate o idee mai mici în zonele cu ceaţă persistentă şi 22 de grade în Dealurile de Vest. Ceaţa rămâne fenomenul cel mai important al zilei şi va fi prezentă local, dimineaţa, însoţită de nori stratiformi ce pot lăsa izolat burniţă în zonele joase extracarpatice, dar şi în centru. În restul teritoriului, dar şi al zilei, vremea va fi frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin chiar şi abia spre seară norii se mai înmulţesc în vest şi în sud-vest. Vântul e ceva mai turbulent în vest şi pe crestele munţilor.

VREMEA ÎN BUCUREŞTIDe vreme caldă şi frumoasă au parte şi bucureştenii, joi. Chiar dacă în primele ore e ceaţă însoţită de nori joşi, după disiparea acestora cerul e aproape lipsit de nori, iar soarele darnic şi aerul mai cald aduc mercurul din termometre până la maxime de 18…19 grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, excepţie fac doar zonele joase din sud şi est precum şi zonele depresionare în care norii stratiformi şi ceaţa persistă pentru câteva ore, după răsărit. Până după-amiază temperaturile ajung la maxime în general cuprinse între 14 grade în Moldova şi 23 de grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea de vest, dar şansele de ploaie nu sunt mari. În zonele de câmpie şi de podiş din est şi din sud dimineaţa va fi ceaţă şi nori joşi din care izolat poate cădea burniţa.

VREMEA ÎN BUCUREŞTIVremea se menţine caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie şi în Capitală, meteorologii prognozează 18…19 grade. Soarele e destul de generos, chiar dacă în primele ore va fi acoperit de ceaţă şi nori joşi.

În prima zi de weekend, vremea tot caldă pentru data din calendar rămâne, chiar deosebit de caldă la deal şi la munte mai ales. Cerul va fi temporar noros, însă doar izolat plouă slab în jumătatea de vest. În zonele joase din celelalte regiuni dimineaţa va fi ceaţă. Maximele se vor situa între 12 şi 21 de grade. Începând de duminică, temperaturile scad uşor, dar rămân peste mediile multianuale ale perioadei în cea mai mare parte a ţării. În zonele joase, mai ales din sud şi est, dar şi din centru, mai ales dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă şi izolat burniţă.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Bani pentru cei care stau la CASĂ. Statul plătește câte 30.000 de lei
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretele din spatele BMW. Mistere din istoria celebrei mărci auto
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ucraina cere pace. Anunțul ISTORIC al Rusiei: La unison cu poziția noastră
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Bărbat căutat de autoritățile franceze, capturat în Bacău
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI în EUROPA! Probleme majore descoperite de NATO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!