HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2014: Sextilul Lunii cu Neptun predispune la fantasme

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2014: RomaniaTV.net vă prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte, conform eastrolog.ro. 
Alina Costache
05 nov. 2014, 12:30
HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2014: Sextilul Lunii cu Neptun predispune la fantasme

HOROSCOP 6 noiembrie 2014 Berbec: Nu sunteti in forma si nu va simtiti instare sa terminati o lucrare importanta. Va recomandam sa nu va asumati noi responsabilitati, pentru ca riscati sa va irositi energia. In partea a doua a zilei sunteti invitat la o petrecere, unde unde va simtiti excelent alaturi de partenerul de viata si de prietenii apropiati.

HOROSCOP 6 noiembrie 2014 Taur : In prima parte a zilei, o cunostinta va solicita sprijinul intr-o problema de afaceri, de pe urma careia veti avea de castigat si dumneavoastra pe plan financiar. Evitati speculatiile de orice natura! Dupa o zi destul de agitata, petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.

HOROSCOP 6 noiembrie 2014 Gemeni : O ruda mai in varsta va ajuta sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale. Simtul practic nu va ajuta astazi, dar va puteti baza pe sprijinul familiei si al prietenilor. Evitati discutiile in contradictoriu!

HOROSCOP 6 noiembrie 2014 Rac : Se pare ca traversati o perioada in care lipsa banilor va nelinisteste. In prima parte a zilei, nu este exclus sa intampinati dificultati la locul de munca. Colegii si sefii va inteleg si va ajuta. N-ar strica sa acordati mai multa atentie familiei.

HOROSCOP 6 noiembrie 2014 Leu : Un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa nu luati o decizie astazi, pentru ca riscati sa nu fie cea mai buna. Relatiile sentimentale decurg foarte bine. Petreceti o seara romantica in compania partenerului de viata.

HOROSCOP 6 noiembrie 2014 Fecioara:  Ar fi bine sa nu va faceti un program strict, pentru ca veti fi nevoit sa-l schimbati de cateva ori pe parcursul zilei. Faceti mai multe drumuri scurte in interesul familiei. Este o zi favorabila rezolvarii unor probleme financiare. Puteti sa va bazati pe intuitie.

HOROSCOP 6 noiembrie 2014 Balanta: In cursul diminetii s-ar putea sa fiti cam confuz. Va sfatuim sa lasati afacerile pe maine, oricat ar parea de urgente, altfel riscati sa luati decizii gresite, cu consecinte grave. In schimb, pe plan sentimental parcurgeti o perioada favorabila, dominata de romantism, ceea ce va ajuta sa va pastrati moralul ridicat.

HOROSCOP 6 noiembrie 2014 Scorpion:  In prima parte a zilei nu va reuseste mai nimic si simtiti ca va irositi energia. Prietenii si familia va inteleg si va ajuta. Va sfatuim sa fiti prudent si sa nu refuzati ajutorul pe care vi-l ofera o persoana mai in varsta din familie.

HOROSCOP 6 noiembrie 2014 Sagetator: Nu este o zi buna pentru investitii sau pentru afaceri. In cursul diminetii primiti o veste de la o ruda apropiata, care va schimba planurile in legatura cu o calatorie. Va sfatuim sa evitati activitatile care necesita atentie si putere de concentrare.

HOROSCOP 6 noiembrie 2014 Capricorn: Astazi nu este recomandabil sa va asumati noi responsabilitati la locul de munca. Amanati deciziile importante si pastrati-va calmul in discutiile cu colegii! Situatia financiara este destul de buna, dar simtul practic este redus si va poate crea probleme in afaceri.

HOROSCOP 6 noiembrie 2014 Varsator : Grijile pe care vi le faceti nu sunt justificate. Aveti sanse reale de reusita, atat pe plan social, cat si sentimental. Nervozitatea pe care o resimtiti se datoreaza oboselii acumulate. Ocupati-va de activitati de rutina si odihniti-va mai mult!

HOROSCOP 6 noiembrie 2014 Pesti :  Sunteti cam confuz si s-ar putea sa nu-i intelegeti corect pe cei din jur. Se pare ca nici intuitia nu va ajuta astazi, dar va puteti baza pe sfaturile unei rude mai in varsta. Va recomandam sa evitati intalnirile de afaceri si sa amanati deciziile importante.

HOROSCOP 6 noiembrie 2014  este furnizat de site-ul eastrolog.ro.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!