Sfinţii Mihail şi Gavril. Pentru prăznuirea celor doi importanţi arhangheli, anul acesta Muzeul Naţional al Ţăranului Român a chemat meşteri iscusiţi şi gospodari de frunte, care oferă vizitatorilor produse tradiţionale româneşti, naturale, preparate cu dragoste şi respect pentru cumpărători. Aici găsiţi cadoul perfect pentru sărbătoriţi: icoane, cămăşi tradiţionale, obiecte din lemn sculptat sau pictat, vase din ceramică de Horezu şi Korund, podoabe şi săpunuri naturale.
De asemenea, cei care au nevoie de preparate gustoase pentru masa festivă se pot aproviziona de la producători cu afumături de curcan, vită sau porc, delicatese din peşte, brânzeturi pe toate gusturile, pâine cu seminţe sau spanac, zacuscă, vin de Panciu, cozonaci şi prăjituri de casă, sucuri naturale, dulceţuri şi mere proaspăt culese de la Şomcuta Mare.
Sfinţii Mihail şi Gavril. Iubitorii de antichităţi îşi pot alege din târg lăzi de zestre, mobilier ţărănesc, linguri, blide, costume tradiţionale şi numeroase alte obiecte de colecţie.
Citeşte şi: SFINTII MIHAIL SI GAVRIL: Ce este INTERZIS să faceţi în ziua de 8 noiembrie
Cum în luna lui Brumar vremea este rece, vizitatorii se pot încălzi cu un pahar de vin fiert, lângă o pastramă la grătar, o ciorbă de peşte sau câteva sarmale aburinde, mai precizează sursa citată, amintind că intrarea la târg este liberă.
Citeşte şi: SFINŢII MIHAIL ŞI GAVRIL: Mituri legate de sărbătoare