Leonard Doroftei, anunţ de ultimă oră. Veste de importanţă maximă pentru boxul românesc

Leonard Doroftei a vorbit mult în ultimele zile despre plecare sa din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box. Joi, el a luat o poziţie oficială, anunţând ce va face în viitor.
Daniel Spătaru
13 nov. 2014, 16:04
Leonard Doroftei, anunţ de ultimă oră. Veste de importanţă maximă pentru boxul românesc

Leonard Doroftei a dat publicităţii un comunicat în care a dat lămuriri despre situaţia sa viitoare, în cadrul Federaţiei Române de Box. Astfel, după doi ani de preşedinţie, „Moşul” a dat de înţeles că va continua în funcţie.

„Federația Română de box continuă să se implice în proiecte mari și ambițioase. După Campionatul European de senioare, FR Box organizează acum și ”Centura de Aur – Nicolae Linca” – 2014, unul dintre obiectivele majore ale actualei conduceri și unul dintre motivele pentru care Leonard Doroftei a decis să continue în fruntea boxului românesc. ”Am fost, sunt și voi fi sportivul care vă reprezintă și președintele care luptă pentru sportivi, pe care îi iubește și îi respectă. La jumătatea mandatului meu de președinte al Federației am fost tentat să renunț, însă nu puteam face acest lucru înainte de organiza ”Centura de Aur”, turneu de tradiție al boxului românesc și chiar mondial, pe care l-am reluat anul trecut, după o întrerupere de patru ani.

Oricât de mare campion ai fi ai mereu ceva nou de învățat. Eu am învățat în ring și ca președinte al Federației că nu poți să ieși din ring fără să fi convins că ai făcut tot ce ține de tine pentru a obține victoria. Această competiție a fost unul dintre punctele principale ale programului meu, atunci când am candidat la funcția de președinte, atât datorită importanței lui pentru boxul românesc, cât și din motive de suflet.

Nume mari ale boxului mondial au urcat în ring la Centura de Aur de-a lungul anilor și este de datoria și obligația noastră să ducem mai departe această competiție. Mulțumim celor care ne-au învățat ce înseamnă boxul și celor care sunt alături de noi în organizarea unui turneu legendar. Ca președinte îi rog pe toți cei care iubesc boxul și chiar sportul în general să fie alături de noi, să ne susțină și să ne ajute să facem o Centură de Aur care în cel mai scurt timp să fie, așa cum a mai fost, o competiție de referință pentru boxul mondial. Sunt convins că ediția 2014 va fi o reușită și că spectatorii și telespectatorii care o vor urmări nu vor regreta.

Avem 13 țări participante, printre care Rusia, Ucraina, Anglia. Vin la București, la această competiție, sportivi care, sunt convins, vor fi viitori campioni olimpici. Vă rog să fiți alături de echipa României, care luptă pentru un nou aur-Nicolae Linca”, scrie Leonard Doroftei, în comunicat.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Antena 1, anunț oficial! S-a aflat data: Când începe Asia Express 2024
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă medalia de aur la proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!