PREZIDENŢIALE. Matteo Renzi îl vede pe Ponta câştigător, după absenţa lui Iohannis de la ultima confruntare

Premierul Italiei, Matteo Renzi, a participat, împreună cu şeful Executivului român, Victor Ponta, la o emisiune televizată la care preşedintele PSD ar fi trebuit să-l aibă oponent pe Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale. Absenţa contracandidatului lui Ponta în cursa pentru cea mai înaltă funcţie în stat a fost văzută de prim-ministrul italian drept o admitere a înfrângerii din partea lui Iohannis.
Romania TV
13 nov. 2014, 20:08
PREZIDENŢIALE. Matteo Renzi îl vede pe Ponta câştigător, după absenţa lui Iohannis de la ultima confruntare

Matteo Renzi a efectuat prima vizită în România în plină campanie electorală. „Este prima mea vizita in Romania, pentru ca eu cred in cuvantul prietenie. Ma aflu in aici pentru ca il cunosc pe Victor Ponta si sunt convins ca va fi un mare Presedinte al Romaniei. In conditiile in care contracandidatul sau a hotarat sa nu vina aici, este evident ca a castigat deja Victor”, a afirmat prim-ministrul Italiei, Matteo Renzi, la Antena 3.

Klaus Iohannis a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu va participa la dezbaterea cu Victor Ponta de la Antena 3, dar a precizat că va onora o invitaţie la un alt post TV.

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Pentru această seara am avut două invitaţii, am acceptat-o pe cealaltă”, a spus Klaus Iohannis, precizând că va merge, joi seara, la Digi 24. 

Iohannis a fost întrebat dacă, în opinia sa, dezbaterea de miercuri seară a fost ultima confruntare cu Victor Ponta sau dacă va mai fi vreo dezbatere. „Nu cred că va mai fi”, a răspuns Iohannis.

„Pentru vineri, nu există nicio invitaţie si nicio dezbatere”, a adăugat Iohannis.

Pentru campania de la turul II al prezidenţialelor, social-democraţii au propus patru emisiuni, la patru televiziuni de ştiri – luni, marţi, miercuri şi joi, la România TV, Realitatea TV, B1, respectiv Antena 3, iar ACL o dezbatere pe teren neutru.

Marţi seară a avut loc o primă confruntare între cei doi candidaţi, la Realitatea TV, iar miercuri seară aceştia s-au întâlnit la B1 TV.

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Cei doi finalişti s-au confruntat din nou. Vezi cine a fost mai incisiv

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Dezbaterea de joi seară de la Antena 3 este a patra organizată înainte de turul al doilea al alegerilor, iar prezidenţiabilul ACL a fost prezent la două dintre ele. „Nu cred că va participa la Antena 3 şi cred că este suficient pentru că modul în care s-au stabilit cele patru dezbateri a fost mai mult impus„, a declarat purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu.

Purtătorul de cuvânt al PDL a spus totodată că nu a înţeles nici până acum modul în care s-au făcut negocierile şi felul în care au fost alese cele patru televiziuni, respectiv RTV, Realitatea, B1, Antena 3, şi spune că argumentul pe care l-a primit, acela că ele au fost primele care au făcut invitaţiile, este „cel puţin pueril”.

„Domnul Iohannis a participat astăzi, a participat ieri, aşa cum a impus staff-ul de campanie”, a mai adăugat Săftoiu. „Sper să fie ultima campanie în care finala se tratează în modul acesta”, a spus Săftoiu.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, şi candidatul PSD, Victor Ponta, au participat miercuri seară la a doua dezbatere electorală televizată. Ponta este aşteptat, joi, să meargă în platourile Antena 3.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Victor Ponta câştigă şi a doua confruntare – SONDAJ

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Creatura deosebit de rară care a fost surprinsă în România. E o ființă unică în lume, din păcate este pe cale de dispariție
Capital.ro
Interdicție impusă PRIN LEGE în România. Toți cei cu animale trebuie să respecte: SANCȚIUNE maximă
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești bune pentru fermierii români! Aceștia vor primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Planuri pentru independența financiară în 15 ani. Niciodată nu e prea târziu
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Farsele pe TikTok pun în pericol viața oamenilor prin ocuparea liniilor de urgență 112
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!