CRĂCIUN 2014. Cele mai SPECTACULOASE CONCERTE organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar biletele pentru marile concerte de Crăciun au fost puse deja în vânzare. Ştefan Bănică, Ştefan Hruşcă sau Gheorghe Zamfir sunt artiştii care ne-au obişnuit deja cu spectacolele lor minunate de Crăciun, dar organizatorii au pregătit şi alte surprize.
Alina Costache
12 dec. 2014, 14:47
CRĂCIUN 2014. Cele mai SPECTACULOASE CONCERTE organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă

RomaniaTV.net îţi prezintă unde poţi petrece o seară de vis alături de partener, prieteni sau familie, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Ştefan Bănică va susţine trei concerte de Crăciun pe 12, 13 şi 14 decembrie, ora 19.30, la Sala Palatului.

Concertele Extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică reprezintă o adevărată tradiție de 13 ani încoace și marchează, an de an, la Sala Palatului, în luna decembrie, intrarea în atmosfera magică a Crăciunului. Artistul pregătește pentru 12, 13 și 14 decembrie una dintre cele mai complexe și spectaculoase producții muzicale din România, un show unic, cântece pe care publicul le așteaptă de fiecare dată, dar și piese noi, care vor putea fi ascultate în premieră la concertele de Crăciun. Nu vor lipsi invitatii-surpriză, care vor acoperi o paletă vastă de gusturi și genuri muzicale.

Corul Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin concertează de Crăciun, pentru al 51-lea an consecutiv, pe scena Ateneului Român. Dirijată de Anna Ungureanu, formația corală va susține cel mai important eveniment al anului duminică, pe 14 decembrie, începând de la ora 20.00.

Prețuri bilete Concert de Crăciun MADRIGAL

Categoria 1: 200 lei
Categoria 2: 100 lei
Categoria 3: 60 lei

Ştefan Hruşcă și-a programat nu mai puțin de 23 de concerte, în toată țara, înclusiv în București, în perioada 8 – 23 decembrie.

Calendarul lui Ştefan Hruşcă este:
13 Decembrie 2014 – Botosani și Suceava
14 Decembrie 2014 – Brasov
15 Decembrie 2014 – Bucuresti
16 Decembrie 2014 – Alba Iulia și Cugir
17 Decembrie 2014 – Cluj Napoca
18 Decembrie 2014 – Arad și Timisoara
22 Decembrie 2014 – Roman și Iasi
23 Decembrie 2014 – Vaslui și Iasi

Concert de Craciun cu Gheorghe Zamfir si prietenii sai, la Sala Palatului

Maestrul Gheorghe Zamfir va fi gazda unui spectacol inedit de Crăciun, ce va reuni pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 18 decembrie 2014, artişti precum Eugen Sârbu, Dan Puric sau Alexandra Coman. 

Gheorghe Zamfir şi invitaţii săi promite un spectacol unic pentru luna decembrie, alături de reprezentaţia special a lui Dan Puric şi a sopranei Alexandra Coman, artistă ce a avut ocazia să cânte alături de nume mari precum Placido Domingo şi Jose Carreras, fiind, de asemenea, un prilej perfect pentru ca violonistul Eugen Sârbu să revină în ţară, din Anglia, alături de vioara sa Stradivarius. Spectacolul va fi completat de către Corului de Cameră Madrigal şi Orchestra Naţională Gheorghe Zamfir, sub bagheta dirijorului Florin Totan. 

Biletele pentru concertul de Crăciun cu Gheorghe Zamfir, de pe 18 decembrie 2014, de la Sala Palatului din Bucuresti sunt disponibile pe www.bilet.ro, la preţuri cuprinse între 49 şi 199 de lei, în funcţie de aşezarea faţă de scenă. 

Preţuri: 
Categoria VIP 199 lei 
Categoria I 149 lei 
Categoria II 99 lei 
Categoria III 75 lei 
Categoria IV 49 lei

Tudor Gheorghe continua traditia spectacolului- manifest „Degeaba”, cu o reprezentatie speciala ce va avea loc pe 22 decembrie 2014 la Sala Palatului.

Maestrul revine de aceasta data cu un repertoriu imbogatit, adaptat noilor elementele instalate in peisajul politic autohton, un spectacol unic, imperial prezentat in maniera sa inconfundabila alaturi de orchestra simfonica alcatuita din peste 70 de instrumentisti desavarsiti, un grup coral si o trupa rock. O desfasurare de forta si talent sustinuta de bagheta dirjiorului Marius Hristescu.

Preț bilete concert Tudor Gheorghe la Sala Palatului:

VIP – 200 lei
Categoria I – 180 lei
Categoria II – 150 lei
Categoria III – 120 lei
Categoria IV – 100 lei

Pe 23 decembrie 2014 de la ora 19.00, iubitorii de muzica culta sunt invitati la cinematograful Patria pentru a lua parte la concertul dedicat celebrării bucuriei Naşterii Domnului, sustinut de Costel Busuioc – tenorul a carui viata de poveste a surprins Romania si peisajul muzical al anului 2008.

Sub titulatura ”Acasa de Craciun”, tenorul Costel Busuioc revine in lumina reflectoarelor in acompaniamentul muzicienilor profesionisti ai ALEKSANDER PHILARMONIC ORCHESTRA pentru a-si incanta audienta cu talentul aparte si calitatile vocale daruite de Dumnezeu, apreciate si evidentiate intens la nivel international.

Serata muzicala ii va conecta pe cei prezenti la atmosfersa magica de sarbatoare si ii va introduce in spiritul Craciunului cu un repertoriu complex, variat, alcatuit din suite de colinde romanesti, cantece de iarna, muzica religioasa precum si arii din opere celebre, interpretate magistral in acordurile fine ale instrumentistilor ALEKSANDER PHILARMONIC ORCHESTRA si a invitatilor sai speciali.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'