Alexandru Arşinel, dezvăluri BOMBĂ despre TRANSPLANT

Volumul "Arșinel Arșinel - Și a fost mâna lui Dumnezeu..." de Oana Georgescu a fost lansat sâmbătă la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus, la standul Editurii All.
Filip Stan
22 nov. 2014, 15:16
Alexandru Arşinel, dezvăluri BOMBĂ despre TRANSPLANT

„În ultimii ani m-a bântuit gândul ăsta de a aduce în fața dvs, a spectatorilor, a prietenilor, a românilor, ideea unei recunoștințe scrise față de școala de medicină românească trecută printr-o experiență proprie. (…) Am încercat să relatez în carte tot istoricul suferințelor mele. În cartea asta se aduc unele lămuriri și mă simt, într-un fel sau altul, prin apariția cărții, un pic eliberat de datoria de a mă destăinui. Sper să vă facă plăcere să o citiți și vă doresc din suflet sănătate. Credeți-mă că știu ce spun!”, a declarat actorul Alexandru Arșinel, care a precizat că a avut „norocul” să cunoască „câțiva doctori de excepție”, care i-au salvat viața după o operaţie de transplant de rinichi.

„Am avut norocul, între ghilimele, ca în ultimii ani să cunosc câțiva doctori de excepție care au intervenit la modul determinant în viața mea. În viața asta, pe care v-o prezint acum, fața asta pe care o vedeți aici, o puteți vedea și datorită lor, datorită unor intervenții care au fost determinante, capitale, pentru ca eu să supraviețuiesc și m-am simțit dator să vă aduc la cunoștință că avem o școală excepțională de medicină, că avem doctori cărora li s-au oferit nu de puține ori șansa de a lucra în străinătate pe bani foarte mulți, dar ei au rămas aici și își fac datoria și salvează zi de zi oameni ca mine. Eu n-am fost o excepție, am fost poate o excepție din cauză că am un nume cu o anumită notorietate, dar ei ce mi-au făcut mie fac zi de zi, oră de oră, minut de minut, pentru cetățeni ca dvs, ca alții, oriunde, făcându-i să poată supraviețui”, a spus Alexandru Arșinel.

La lansarea cărții au fost și doi dintre medicii care l-au îngrijit pe artist în perioada când acesta a fost bolnav, Bogdan Stănescu și Vasile Ciubotaru, „două dintre personajele principale acestei cărți”.

„Povestea domnului Arșinel pornește de la un diagnostic pus peste hotare, nu la noi în țară, și prin corespondență. De aici a început totul. După mulți ani de tergiversări s-a găsit hiba și de la această mică hibă la care eu am avut doar o mică intervenție (…) a urmat ce s-a întâmplat ulterior, transplantul și așa mai departe. Nu știu ce aș putea altceva să spun decât că sunt fericit că îl văd în viață și că îl văd adeseori la tv, pe scenă, manifestându-se cu aceeași fervoare și energie ca în anii în care eu eram mai mic și dânsul mai tânăr”, a afirmat doctorul Bogdan Stănescu.

Doctorul Vasile Ciubotaru, prieten mai vechi al lui Alexandru Arșinel, a declarat că se bucură să-l revadă pe artist vioi, precizând că acesta a fost la fel și pe patul de suferință.

Oana Georgescu, autorul cărții, a afirmat la lansare că volumul este și un „omagiu adus școlii române de medicină” și în special „unor nume mari ale medicinii românești. Ea a spus că Arșinel și-a dorit foarte mult ca oamenii să-l cunoască „nu doar ca pe actorul de teatru și de film, artistul și interpretul, directorul de teatru, ci așa, ca pe un om ca toți oamenii”.

La lansare au fost prezenți colegi și prieteni ai actorului, printre care Vasile Muraru, Alexandru Lulescu, Felicia Filip, Cristian Mihăilescu.

Cartea poate fi achiziționată la Târgul Gaudeamus de la standul Editurii All la prețul de 30 de lei.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Amenințări cu moartea pentru Trump. Cine a întreținut „climatul de ură”, de fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Nicolae Ciucă: România Poate Prelua Postul de Comisar European pe Economie sau Extindere
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'