CRAIOVA-STEAUA. Fostele glorii din Bănie, alături de Universitatea

CRAIOVA-STEAUA. Nicolae Negrilă, Nicolae Tilihoi, Costică Donose și Ion Geolgău sunt alături de Craiova în meciul cu Steaua din Cupa României. CRAIOVA - STEAUA se joacă, joi, de la ora 20:30. Pro TV transmite LIVE VIDEO meciul CRAIOVA - STEAUA.
Filip Stan
03 dec. 2014, 15:03
CRAIOVA-STEAUA. Fostele glorii din Bănie, alături de Universitatea

CRAIOVA-STEAUA. Fundaşul de fier al Universității, Nicolae Tilihoi, e de părere că o victorie împotriva celor de la Steaua ar anunţa ascensiunea echipei din Craiova. „Îmi doresc ca în continuare spiritul Craiovei Maxima să fie în iarba acestui stadion şi astfel să reînvie legenda. Implicit mizez pe victoria Universităţii. Merg pe inteligenţa antrenorilor, pe jocul bun arătat de echipă, pe publicul spectator care trebuie să umple până la refuz arena. Regret că din cauza unui individ s-au pierdut 10.000 de suporteri în Bucureşti, 2-3.000 în Gorj, 3-4.000 în Severin şi aşa mai departe. Îmi doresc ca aceşti oameni să revină alături de echipă, să simtă din nou în alb-albastru”.

CRAIOVA-STEAUA. Tilihoi a rememorat primul trofeu cucerit în alb-albastru: „Cea mai frumoasă amintire o am din 1977, când am câştigat Cupa României cu o echipă de 19-20 de ani. Şi Steaua avea o trupă faimoasă. Le-am determinat sfârşitul carierei şi tot atunci a început ascensiunea Craiovei Maxima. Aşa aş vrea să stea lucrurile şi la jocul de joi: un nou început al Universităţii, o confirmare a ultimelor rezultate şi o uşoară decădere a Stelei pentru a redeveni ceea ce am fost”.

CRAIOVA-STEAUA. Gheorghiță Geolgău a prefaţat şi el jocul CRAIOVA-STEAUA, din Cupa României, și spune că ştie care sunt atuurile care-i vor purta pe alb-albaştri spre semifinale. „Este un meci de Cupă, are o altă încărcătură decât un joc obişnuit de campionat. Trebuie să iei în calcul toate posibilităţile: prelungiri, penalti-uri, ceea ce în campionat nu se întâmplă. Steaua este campioana, cu prezenţe în ultimii ani în cupele europene. Au o echipă puternică, cu un lot valoros. Având în vedere forma bună pe care o arată echipa Universităţii şi faptul că jucăm acasă, având tribunele alături, sunt premise ca balanţa să încline în favoarea noastră. Iar la finalul jocului să fim noi cei care ne bucurăm”.

CRAIOVA-STEAUA. Atacantul Craiovei Maxima a rememorat cea mai frumoasă amintire dintr-un duel cu Steaua. „Se întâmpla în 1977, aveam 16 ani şi jumătate, eram pe banca de rezerve atunci când am învins Steaua cu 2-1 pe Republicii. Era prima Cupă pe care o câştiga Universitatea. În sufletul meu se împleteau bucuriile copilăriei, ale tânărului jucător şi ale suporterului Universităţii. În Cupă nu am marcat, ci în campionat, în una dintre cele mai frumoase victorii, în Ghencea, când i-am bătut cu 3-1, în 1982”, a spus Geolgău înainte de CRAIOVA-STEAUA.

CRAIOVA-STEAUA. De asemenea, Costică Donose a prefaţat disputa de joi: „Ca de obicei este un meci deosebit de celelalte, dat fiind faptul că Steaua este una dintre rivalele noastre de tradiţie, iar în ultima perioadă a demonstrat că este cea mai bună echipă din campionat. Şi, pe deasupra, meciurile din Cupă diferă faţă de jocurile din campionat prin faptul că se poate ajunge în prelungiri, chiar şi la penalty-uri. Merg pe victoria noastră, gândindu-mă că echipa noastră e mai odihnită. Să fie 2-1, ca-n finala Cupei din 1977”.

CRAIOVA-STEAUA. Fostul decar al Universităţii a adăugat: „Cea mai mare bucurie a fost câştigarea Cupei României în 1977, pe Republicii. Un joc la finalul căruia evoluţia mea a fost elogiată. Am obţinut şi o eliminare a lui Sameş, care m-a lovit pe la spate. A contat şi acest aspect în economia jocului”.

CRAIOVA-STEAUA. Nicolae Negrilă apreciază că Brandan şi colegii săi au câteva avantaje înaintea duelului cu Steaua: „Va fi un meci greu, de angajament. Dar echipa este în formă, iar suporterii dacă vor fi ca în vremea noastră, alături de echipă din primul până în ultimul minut, putem învinge. Avem şansa noastră. Important e să marcăm cu un gol mai mult decât ei să intrăm în semifinalele Cupei. Îmi doresc să fie din nou sărbătoare pe Oblemenco, ca odinioară”.

CRAIOVA-STEAUA. Un moment memorabil din duelurile cu Steaua care-i apare în prim-plan lui Negrilă: „Duelul cu extrema lor stângă, Costică Zamfir. Ce lupte am avut cu el, cât m-a alergat, dar de cele mai multe ori i-a fost imposibil să treacă de mine”.

CRAIOVA-STEAUA, din sferturile de finală ale Cupei României, se joacă, joi, de la ora 20:30. Pro TV transmite LIVE VIDEO meciul CRAIOVA-STEAUA.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Laura Giurcanu și-a făcut de cap la mare. Influencerița se bucură de viața de femeie singură
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pericol în piețe! Legume și fructe contaminate cu pesticide periculoase pentru oameni
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Cel mai valoros schelet de dinozaur vândut vreodată atinge suma record de 44,6 milioane de dolari
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'