Bătrână bolnavă, ÎNFOMETATĂ şi ABANDONATĂ de propria fiică. Vezi primele ei cuvinte după ce a fentat moartea

Medicii din Buhuşi au salvat viaţa unei femei ce a fost adusă la spital cu o greutate de 25 de kg, după ce a fost abandonată de propria fiică. Cele două au locuit împreună, dar fiica bătrânei a decis să se mute cu iubitul său, iar la plecare şi-a lăsat mama într-o mizerie de nedescris şi, pe deasupra, a bătut în cuie uşa locuinţei.
Romania TV
03 dec. 2014, 19:23
Bătrână bolnavă, ÎNFOMETATĂ şi ABANDONATĂ de propria fiică. Vezi primele ei cuvinte după ce a fentat moartea

Medicii Spitalului Orăşenesc Buhuşi au reuşit să salveze viaţa unei femei în vârstă de 62 de ani ce avea doar 25 de kg când a fost adusă la Serviciul de urgenţă al respectivei instituţii medicale. „A fost găsită într-o casă dărăpănată, fără foc, cu uşa bătută în cuie”, au declarat asistenţii de pe ambulanţa caree a dus-o pe femeie la Spitalul Orăşenesc din Buhuşi.

Potrivit acestora, vecinii, ce au anunţat cazul la serviciul de ambulanţă după ce nu au mai văzut lumina în casă câteva zile şi fum ieşind pe coş, ar fi declarat echipajului sosit la faţa locului că femeia a fost abandonată de rude şi lăsată în voia sorţii.

Bătrâna a ajuns la spital cu multiple escoriaţii pe tot corpul, răni pe mâini, în palme şi la picioare, era în stare de şoc, dar a cooperat cu echipa medicală.

„În viaţa mea nu am văzut un astfel de caz. Este foarte grav, are şi un cancer genital neglijat. Am anunţat şi poliţia pentru că nu-mi închipui cum cineva poate lăsa un om într-o asemenea stare, abandonată şi neglijată. Spun asta, mai ales, din cauza stării sale deplorabile, dar şi a faptului că are unghiile netăiate de luni de zile”, a declarat, pentru AGERPRES, medicul Mouhannad Toron, managerul Spitalului Orăşenesc din Buhuşi.

Potrivit acestuia, medicii de la Buhuşi i-au aplicat suferindei ‘toate manevrele şi procedurile medicale necesare, au echilibrat-o hemodinamic şi au internat-o sub supraveghere permanentă în Secţia de Cronici Medicină Internă.

Primele cercetări întreprinse de poliţie atestă că batrâna are o fiică, numai că aceasta, spun anchetatorii cazului, s-a dovedit a fi depăşită de situaţia mamei şi de boala acesteia, din cauza situaţiei sale materiale precare. Totuşi, femeia nu şi-a încuiat mama în casă vreme de două zile fără apă şi mâncare, ci pentru că plecase la iubitul ei. Iar, cum spune o vorbă românească, „mama, tot mamă”. Bătrâna îi ia apărarea fiicei care a abandonat-o şi spune că „doar de două zile” îi era foarte sete şi foarte frig.

„Când am apărut aici, aveam 2 zile de când îmi era foarte sete şi foarte frig. Am un magazin de unde îmi dă pe datorie cartofi, fasole, dar eu nu mai puteam mânca. Eu mănânc carne fiartă. Eu nu mai puteam mânca pâine. Pe mine m-a mirat foarte mult că am slăbit aşa, pentru că eu mâncam foarte mult. Boala a apărut mai de mult şi m-a deranjat. Noaptea mă lăsa încuiată. Ziua, căra lemne, făcea mâncare, în limita posibilităţilor. Trebuie să mănânce şi ea pentru că e fiica mea”, a reuşit să spună Elena Ciobanu, la emisiunea „Răi da buni”.

Contactată, fiica bătrânei dă vina pe boală pentru starea mamei sale: „Mama se simte rău din cauza bolii. Noaptea nu am fost acasă, ci la iubitul meu.”

Femeia care şi-a lăsat mama fără mâncare, apă şi fără foc şi-a pierdut recent şi copiii, luaţi de cei de la Asistenţa Socială. Cei mici au fost luaţi timp de o lună de cei de la Protecţia Copilului înainte ca mama lor să-i aducă înapoi acasă. „Noi dormeam 4 într-un pat: eu, Iulia şi cei doi copii. De copilul cel mare am avut foarte mare grijă. La spital, m-au adus vecinii mei. Eram singură în casă de două zile. Eu i-am spus vecinului să spargă uşa şi să-mi dea o cană cu apă, cu ceai, orice, pentru că nu mai puteam de sete. A venit şi fiica mea astăzi la mine. Nu mi-a adus nimic şi nici nu m-a întrebat cum mă simt. Poate aş fi vrut să mă întrebe cum sunt. Singurul lucru care m-a întrebat a fost cine a spart uşa. În ultimele zile, am mâncat nişte cremwuşti. În ultimele zile, a treut pe acasă şi m-a întrebat ce vreau. I-am spus că nu vreau nimic, dar să vină pe acasă şi să-mi facă focul, să nu mă lase fără foc. Dar, nu a venit. A fost frig”, a confirmat bătrâna.

DailyBusiness
Decizie finală pentru români! Se scumpesc toate aceste alimente!
Spynews
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Bzi.ro
Smiley a rămas surprins de nepoata lui Adi de la Vâlcea, la Vocea României: „Mamă, ce apariţie!”
Fanatik.ro
Insula exotică superbă, dar care este interzisă publicului. Ce secrete ascunde acest loc, de fapt
Capital.ro
Schimbare imensă la RAR. Anunț pentru românii cărora le expiră inspecţia tehnică periodică la mașină
Playtech.ro
Brigitte Bardot, apariție ȘOC! Cum a ajuns să arate cea mai frumoasă actriță acum, ți se rupe sufletul
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Cresc ratele începând de mâine!
Adevarul
Partea nevăzută a vieții unor români din Suedia. „A început să arunce obiecte după noi și să ne spună să plecăm în țara noastră”
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Obiceiuri de Acoperământul Maicii Domnului. De ce să nu îți tunzi părul în această zi, potrivit unei vechi superstiții
Evz.ro
Misterul scandalului dintre Florin Piersic senior și junior. De ce nu-și vorbesc cei doi
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
kanald.ro
A nins în România! Unde s-a depus un strat consistent de zăpadă: „Am intervenit cu utilajele de deszăpezire”
Cancan.ro
Fost fotbalist, găsit mort în camera de hotel, cu o rană la cap. A petrecut cu prietenii înainte de tragedie
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Plata cu cardul. Se pregătesc amenzi usturătoare. NU au voie să refuze
StirileBZI
Ce conține apa îmbuteliată din magazine: S-a aflat adevărul!
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
stirilekanald.ro
Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...
substantial.ro
Joe Biden aprobă un pachet de asistență militară de 567 milioane de dolari pentru Taiwan
MediaFlux
FĂRĂ PENSIE de la 1 OCTOMBRIE! CASA de PENSII a spus-o CLAR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Țara cu drumuri ca ale României, dar cu de patru ori mai puține accidente. Metoda prin care a reușit să prevină tragediile rutiere