HOROSCOP CHINEZESC: Noile atenţionări astrale pentru sfârşitul de an

HOROSCOP CHINEZESC. Conform zodiacului chinezesc, anul 2014 este anul calului de lemn, iar cuvântul care îl caracterizează este ACŢIUNEA! Va fi un an bun din toate punctele de vedere, dar de asemenea va fi obositor. Vei fi fericit dar frustrat în acelaşi timp, odihnit dar obosit, vesel dar anost!
Romania TV
12 dec. 2014, 09:44
HOROSCOP CHINEZESC: Noile atenţionări astrale pentru sfârşitul de an

HOROSCOP CHINEZESC. Planificare, amânare şi delăsare sunt cuvinte pe care trebuie să le scoţi din vocabularul tău anul acesta. Tonifiant şi regenerativ, Calul va accelera demersul tuturor lucrurilor dar în acelaşi timp va aduce tensiune şi stres în viaţa de zi cu zi. Pentru persoanele născute în zodia calului, anul 2014 este un an foarte bun în ceea ce priveşte capitolul financiar, dar mai prost din punct de vedere al sănătăţii, acestea fiind predispuse la unele afecţiuni pulmonare.

Şobolan

Dragoste

Vei intra într-o perioadă de linişte în sfera emoţională. Dacă eşti căsătorită, relaţia ta cu partenerul tău va fi plasat sub semnul bunăstării şi al sensibilităţii. Chiar dacă relaţia ta a întâmpinat unele probleme în ultimul timp, ele vor fi acum lăsate în urmă. Dacă eşti singură, astrele îţi vor fi favorabile şi vei avea doar câştiguri de pe urma vieţii sociale. Iar dacă vei răspunde provocărilor stelelor, s-ar putea ca până la jumătatea anului să îţi găseşti jumătatea!

Carieră

Acesta este un domeniu foarte controversat! Pe de-o parte, stelele îţi oferă determinare şi energie în derularea proiectelor profesionale, dar pe de altă parte, unele influenţe astrale îţi pun beţe în roate. Din fericire, vei reuşi să dezvolţi şi să finalizezi tot ce ţi-ai propus pentru acest an.

Sănătate

Eşti într-o formă excelentă! Nu întâmpini nici o problemă serioasă şi, în cel mai rău caz poţi suferi de oboseală şi poate o insomnie. Nu ai nici un motiv de îngrijorare. Pentru nativii care suferă de vreo boală pe termen lung, aceasta este perioada în care vor avea parte de îmbunătăţiri cu adevărat vizibile.

Bani

Astrele sunt de partea ta anul acesta în ceea ce priveşte sectorul financiar, care se va muta în prim-planul preocupărilor tale. Este timpul să te gândeşti la investiţii eficiente şi de lungă durată. Bineînţeles, va fi nevoie de un efort substanţial din partea ta, dar după cum zice proverbul „după muncă şi răsplată”, stelele te recompensează pe măsură, ajutându-te să-ţi atingi toate scopurile!

Bivol

Dragoste

Planetele se mută într-un semn de armonie cu zodia ta. Plasată astfel, zeiţa dragostei stârneşte senzualitate, dublându-ţi atractivitatea. În cazul în care căsnicia ta este deja construită, vei avea parte doar de fericire şi vei putea să te bucuri din plin de compania partenerului tău. În cazul în care eşti singură, luna martie este o perioadă favorabilă pentru a cunoaşte pe cineva nou, pentru a te îndrăgosti sau, pentru nativele aflate într-o relaţie, o perioadă ideală pentru a oficializa lucrurile.

Carieră

Nici ghinion, nici noroc! Cariera ta este într-un fel de stand-by, cel puţin în prima jumătate a anului. Astrele te ajută să reuşeşti ce îţi propui dar nu îţi oferă nici un fel de oportunitate extraordinară. Totul merge bine la muncă dar, dacă vei da dovadă de ambiţie şi perseverenţă vei reuşi chiar să excelezi în a doua jumătate a anului. Cu toate acestea, nu te grăbi şi lasă lucrurile să decurgă de la sine!

Sănătate

Toate eforturile tale de a adopta un stil de viaţă mai sănătos sunt acum recompensate! Vei obţine destul de repede îmbunătăţiri clare în ceea ce priveşte somnul, energia, starea de spirit şi, bineînţeles, aspectul fizic. În plus, pentru nativele care suferă de boli cronice, astrele le ajută să gasească noi terapii benefice!

Citeşte continuarea pe csid.ro.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bugetarii vor avea o nouă minivacanță de patru zile în august
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!